Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 570 від 02.08.2017р. 
Документ №570 від 02.08.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.08.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 02.08.2017р.  № 570
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта  будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017               № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011  № 109 «Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для будівництва музичної зали музичної школи №3 на вул. Галицькій, 101                     у м. Івано-Франківську.

1.2.        Фізичній особі для реконструкції квартири №33 з долученням приміщень загального користування на вул. Галицькій, 21 у м. Івано-Франківську.

1.3.        Управлінню капітального будівництва міськвиконкому                                для будівництва вулиці Проектної, 1 (Р. Гурика) у м. Івано-Франківську.

1.4.        Фізичним особам для реконструкції квартири №2  з добудовою                         на вул. Джерельній, 10 у м. Івано-Франківську.

1.5.        Фізичним особам для ремонтно-реставраційних робіт (пристосування горищного простору над квартирою №5 під житлові кімнати)                                    на вул. Національної Гвардії, 4 у м. Івано-Франківську.

1.6.        КП «Івано-Франківськводоекотехпром» для будівництва дощового колектора на вул. Вербицького та прилеглих вулиць Кондукторська, Самійленка, Чубинського, Опільського в м. Івано-Франківську.

1.7.        ПП «Панорама Прикарпаття» для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Євгена Коновальця, 86 у м. Івано-Франківську.

1.8.        Комунальному підприємству «Івано-Франківськміськсвітло»                      для реконструкції зовнішнього освітлення міського озера на вул. Гетьмана Мазепи у м. Івано-Франківську.

1.9.        Комунальному підприємству «Івано-Франківськміськсвітло»                      для будівництва нових мереж зовнішнього освітлення на вул. Надрічній                        у м. Івано-Франківську.

1.10.        Фізичні особі для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Індустріальній, 19 у м. Івано-Франківську.

1.11.        Державному закладу «Прикарпатський центр репродукції людини» МОЗ України для добудови лікувального корпусу Державного закладу «Прикарпатський центр репродукції людини» на вул. Чорновола, 51-Г                               у м. Івано-Франківську.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.         ТОВ «Комерційне підприємство «Стандарт-ІФ» для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Декабристів, 45                                     у с. Микитинці.

3. Зобов’язати замовника:

3.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

3.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

3.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт,                  в управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

3.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

4.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                                    Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.