Рішення виконавчого комітету  "Про проведення фестивалю "Прикарпатський вернісаж" та р..."  № 501 від 21.10.2008р. 
Документ №501 від 21.10.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.10.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.10.2008р.  № 501
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення фестивалю «Прикарпатський вернісаж» та рекламно-інформаційного туру


       Заслухавши інформацію начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Б.Білика про проведення фестивалю «Прикарпатський вернісаж» та рекламно-інформаційного туру по туристичній інфраструктурі міста виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Інформацію про проведення фестивалю «Прикарпатський вернісаж» та рекламно-інформаційного туру по туристичній інфраструктурі міста взяти до відома.
  2. З метою узагальнення підсумків організації та проведення фестивалю «Прикарпатський вернісаж», визначення перспектив розвитку в туристичній галузі, управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) провести у жовтні 2008 року нараду з туристичними фірмами та представниками дотичних галузей туристичної інфраструктури міста Івано-Франківська.
  3. Разом з організаторами, партнерами, учасниками фестивалю «Прикарпатський вернісаж», відділу туризму (В.Устинський) підготувати та випустити в IV кварталі цього року буклет «Прикарпатський вернісаж - фестиваль з перспективою».
  4. З метою ствердження постійно діючого фестивалю «Прикарпатський вернісаж», відділу туризму (В.Устинський) разом із громадською організацією «Івано-Франківська туристсько-краєзнавча спілка» та туристичними фірмами з 01.02.2009 розпочати роботу щодо організації постійно діючого фестивалю «Прикарпатський вернісаж».
  5. Відділу туризму (В.Устинський) разом з керівниками навчальних закладів, туристичних фірм, готелів, громадською організацією «Івано-Франківська туристсько-краєзнавча спілка» провести круглий стіл щодо підготовки кваліфікованих спеціалістів туристичної галузі, проходження студентами навчально-виробничої практики в туристичних підприємствах міста (термін виконання IІ квартал 2009 р.).
  6. Вважати фестиваль «Прикарпатський вернісаж» традиційним, що буде відбуватись щорічно в другу суботу та неділю травня, присвяченим до урочистостей святкування Дня міста. Передбачити кошти на організацію та проведення даного фестивалю у «Програмі розвитку туристичної інфраструктури міста Івано-Франківська на 2007-2011 рр.».
  7. Відділу транспорту і зв’язку (І.Гнатів) при впровадженні нової схеми руху автотранспорту в місті, передбачити обмеження руху автотранспорту в центральній частині міста та розширення зон стоянок для туристичних автобусів.
  8. КП «Міськсвітло» (М.Грицкевич) опрацювати можливість освітлення «Стели Дружби» на площі Ринок, «Карти-схеми міста» біля аеропорту, а управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) взяття їх на баланс для обслуговування (термін виконання І квартал 2009 р.).
  9. Відділу туризму (В.Устинський) організувати нараду з керівниками Центрів Туристичної Інформації щодо належного інформування туристів (термін виконання I квартал 2009 р.).
  10. Управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) спільно з КП «Міськсвітло» (М.Грицкевич) опрацювати можливість освітлення провулку від вул. Довженка до спортивно-розважального комплексу «Цунамі» (льодова арена, аквапарк), а відділу транспорту і зв’язку (І.Гнатів)  опрацювати можливість впровадження додаткового маршруту громадського транспорту до спортивно-розважального комплексу «Цунамі» (термін виконання IV квартал 2008 р.).
  11. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик), управлінню культури (М.Петрик), комітету фізкультури і спорту (В.Матешко) розробити календар культурно-мистецьких, спортивних та туристичних заходів, які планується проводити в місті у 2009 році (термін виконання IV квартал 2008 р.).
  12. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови Я.Яцишина.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.