Рішення виконавчого комітету  "Про стан виконання Указу Президента України "Про першоч..."  № 542 від 18.11.2008р. 
Документ №542 від 18.11.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.11.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.11.2008р.  № 542
м.Івано-Франківськ
 


Про стан виконання Указу Президента України “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування” від 07.02.2008 року № 109/2008 в управлінні житлово-комунального господарства виконкому міської ради


Заслухавши інформацію відділу звернень громадян виконкому міської ради з даного питання, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Інформацію відділу звернень громадян виконкому міської ради про стан виконання Указу Президента України “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування  конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування” від 07.02.2008 року № 109/2008 в управлінні житлово-комунального господарства виконкому міської ради взяти до відома.

2. Начальнику управління житлово-комунального господарства виконкому міської ради П.Косюку :                        

2.1. Постійно забезпечувати дотримання виконавської дисципліни серед працівників з питань розгляду звернень громадян відповідно до   статті 20  Закону України “Про звернення громадян”.        

2.2. На нарадах з керівниками підвідомчих служб запровадити заслуховування звітів керівників про стан роботи із зверненнями громадян.

       2.3. Щомісячно аналізувати стан надходження документів в управлінні, особливу увагу зосередити на повторні звернення громадян.        2.4. Поліпшити організацію особистого прийому громадян керівниками ЖЕО та підвідомчих служб.

       2.5. При розгляді звернень особливу увагу звертати на пільгові категорії та людей, що потребують термінового усунення незручностей в помешканнях та на прибудинковій території, ремонту доріг та інше.

       3. Відділу звернень громадян виконкому міської ради (І.Яблонський) провести в грудні ццього року навчальний семінар з працівниками управління житлово-комунального господарства виконкому міської ради, підвідомчих служб із роз’яснення Указу Президента України “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування  конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування” від 07.02.2008 року № 109/2008 та Закону України “Про звернення громадян”.

4. Начальнику управління житлово-комунального господарства виконкому міської ради П.Косюку до 10.02.2009 року проінформувати виконком міської ради про виконання рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому міської ради А.Лиса.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.