Рішення виконавчого комітету  "Про стан виконання "Комплексної програми розвитку інвес..."  № 536 від 30.10.2014р. 
Документ №536 від 30.10.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.11.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 30.10.2014р.  № 536
м.Івано-Франківськ
 



Про стан виконання «Комплексної програми розвитку інвестиційної діяльності міста Івано-Франківська на 2013- 2015 роки» за 2013 рік та І півріччя 2014 року



З метою створення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку міста, покращення інвестиційного клімату та сприяння ефективній роботі підприємств і організацій міста, керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:


  1. Інформацію про стан виконання «Комплексної програми розвитку інвестиційної діяльності міста Івано-Франківська на 2013- 2015 роки» за 2013 рік та І півріччя 2014 року взяти до відома (додається).
  2. Відповідальним структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради забезпечити реалізацію заходів Комплексної програми розвитку інвестиційної діяльності у м. Івано-Франківську згідно з визначеними термінами.
  3. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку:

       3.1. Розробити до кінця 2014 року інформаційно–презентаційну концепцію міста Івано-Франківська для популяризації інвестиційно-економічного потенціалу обласного центру на різноманітних форумах, конференціях, семінарах як в Україні, так і за кордоном.

       3.2. Провести засідання «круглого столу» у І кварталі 2015року з питання вдосконалення співпраці міської влади з іноземними інвесторами.

       3.3. Вдосконалювати співпрацю з торгово-економічними відділами дипломатичних представництв та консульств зарубіжних країн для налагодження контактів місцевих товаровиробників з потенційними інвесторами зарубіжжя, шляхом інформування про економічний та інвестиційний потенціал міста, проведення зустрічей з представниками дипломатичних представництв, консульств за участю керівників промислових підприємств.

       3.4.        Організувати проведення в IV кварталі 2015 року ІІ Міжнародного інвестиційного форуму «Партнерство та перспектива» з метою покращення інвестиційної привабливості міста Івано-Франківська та збільшення обсягів експорту промислових підприємств міста, налагодження партнерських стосунків із зарубіжними партнерами.

       3.5. Сприяти участі представників місцевих підприємств у міжнародних конференціях, форумах, семінарах та інших заходах з метою вивчення світового досвіду та впровадження на підприємствах передових практик.

       3.6. Ініціювати відновлення роботи Ради інвесторів, яка створена при обласній державній адміністрації.

       4. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку (М.Смушак) опрацювати можливість продовження тролейбусної лінії та відкриття нового маршруту по вул. Марковецькій для забезпечення ефективної роботи підприємств, які здійснюють свою діяльність в Хриплинській інвестиційно-промисловій зоні.

        5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.