Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 602 від 10.08.2017р. 
Документ №602 від 10.08.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.08.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 10.08.2017р.  № 602
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


       Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011 № 109 «Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Фізичним особам для реставрації квартири №3 на вул. Євгена Озаркевича, 23 у м. Івано-Франківську.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Публічному акціонерному товариству «Івано-Франківський завод «Промприлад» для будівництва житлового кварталу з приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом – друга черга будівництва (корпус №1; №2; №3) у м. Івано-Франківську.

2.2.        Публічному акціонерному товариству «Івано-Франківський завод «Промприлад» для будівництва житлового кварталу з приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом – друга черга будівництва (корпус №4; №5; №6) у м. Івано-Франківську.

2.3.        Публічному акціонерному товариству «Івано-Франківський завод «Промприлад» для будівництва житлового кварталу з приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом – друга черга будівництва (корпус №7; №8; №9) у м. Івано-Франківську.

2.4.        Публічному акціонерному товариству «Івано-Франківський завод «Промприлад» для будівництва житлового кварталу з приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом – друга черга будівництва (корпус №10; №11; №12) у м. Івано-Франківську.

2.5.        Фізичні особі для реставрації-пристосування квартири №1 під торгово-офісні приміщення на вул. Шевченка, 46 у м. Івано-Франківську.

3. Зобов’язати замовника:

3.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

3.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

3.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт, в управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

3.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

4.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.