Рішення виконавчого комітету  "Про діяльність Дозвільного центру м.Івано-Франківська..."  № 106 від 14.03.2006р. 
Документ №106 від 14.03.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.03.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.03.2006р.  № 106
м.Івано-Франківськ
 


Про діяльність Дозвільного центру м.Івано-Франківська



На виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2005р. №285 «Про затвердження Регламенту роботи Дозвільного центру», розглянувши інформацію про діяльність Дозвільного центру м. Івано-Франківська, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Інформацію про діяльність Дозвільного центру м.Івано-Франківська за період 09.09.2005р.-09.02.2006р. взяти до відома (додається).


  1. Керівникам дозвільних служб (управління архітектури та містобудування виконавчого комітету, управління культури виконавчого комітету, управління торгівлі виконавчого комітету, управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету, міського управління земельних ресурсів, міської санітарно-епідеміологічної станції, міського управління головного управління МНС України) забезпечити:
  • присутність відповідальних працівників в Дозвільному центрі в терміни, визначені пунктом 1.6 Регламенту роботи Дозвільного центру, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 16.08.2005р. №285;
  • дотримання термінів підготовки вихідних пакетів, передбачених технічними регламентами надання документів дозвільного характеру, затвердженими рішенням виконавчого комітету від 22.09.2005р. №317 зі змінами та доповненнями;
  • видачу рахунків (при потребі податкових накладних) за надані послуги (видачу документів дозвільного характеру) через Дозвільний центр або безпосередньо при проведенні обстеження об’єктів на місці у разі платності послуг, пов’язаних зі здійсненням дозвільно-погоджувальних процедур;
  • надання мотивованих відповідей з посиланням на норми чинного законодавства при підготовці відмов у видачі документів дозвільного характеру.


  1. Попередити керівників дозвільних служб, зазначених у пункті 2 даного рішення, про персональну відповідальність за несвоєчасну підготовку вихідних пакетів та їх видачу з недотриманням термінів, визначених технічними регламентами надання документів дозвільного характеру зі змінами та доповненнями.


  1. З метою забезпечення єдиного підходу, рівності прав і законних інтересів заявників - суб’єктів підприємництва та осіб, які бажають започаткувати власну справу, заборонити керівникам дозвільних служб, зазначених у пункті 2 даного рішення, а також посадовим особам, причетним до підготовки (підписання) документів дозвільного характеру:
  • приймати вхідні пакети безпосередньо від заявників, в неповному складі та/або з неправильно оформленими документами;
  • видавати вихідні пакети безпосередньо заявникам;
  • вимагати від заявників подання документів, не передбачених чинним законодавством і технічними регламентами надання документів дозвільного характеру, затвердженими рішенням виконавчого комітету від 22.09.2005р. №317 зі змінами та доповненнями.


  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Синютку.



Міський голова                                                                Зіновій Шкутяк



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.