Розпорядження міського голови  "Про додаткові заходи для забезпечення доступу до публіч..."  № 462-р від 19.11.2014р. 
Документ №462-р від 19.11.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.11.2014



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 19.11.2014р.  № 462-р
 


Про додаткові заходи для забезпечення доступу до публічної інформації



На виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України "Про інформацію" та Закону України "Про доступ до публічної інформації", статей 46,47, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування», статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації»:


1.Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської радизабезпечити систематичне та оперативне оприлюднення і оновлення інформації, визначеної в першій частині статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» не пізніше п'яти робочих днів з дня затвердження документа із обов’язковим зазначенням дати оприлюднення документа і дати оновлення інформації.

Інформація про факти, що загрожують життю, здоров'ю, майну осіб, і про вжиття відповідних заходів підлягає невідкладному оприлюдненню.

2.Експертно-аналітичному відділу (С.Козлов) та відділу сприяння діяльності депутатам (О.Бойчук) вжити заходів для оприлюднення інформації на офіційному сайті міської ради www.mrada.if.ua відповідно до статей 46,47, 50, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування», ст.15 Закону України:

- про порядок доступу до засідань сесій міської ради, місця, часу їх проведення, протоколів засідань сесій;

- проектів рішень сесій міської ради за 20 робочих днів до дати їх розгляду з метою прийняття;

- про перелік, склад, функції, графік прийому постійних депутатських комісій, а також протоколів їх засідань, висновків та рекомендацій.

3.Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради вживати заходів щодо унеможливлення несанкціонованого доступу до інформації з обмеженим доступом відповідно до ст.6 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

4.Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління організаційно-інформаційної роботи та контролю.

5.Контроль за виконанням розпорядження доручити секретарю міської ради М.Вітенку та керуючому справами виконавчого комітету міської ради А.Лису.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.