Розпорядження міського голови  "Про підготовку та проведення навчальних зборів з військ..."  № 480-р від 21.08.2017р. 
Документ №480-р від 21.08.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.08.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 21.08.2017р.  № 480-р
 


Про підготовку та проведення навчальних зборів з військово-зобов’язаними підрозділу територіальної оборони


Відповідно до законів України „Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, „Про оборону України”, „Про військовий обов’язок і військову службу”, Положення про військово-транспортний обов’язок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року № 1921, з метою виконання затвердженого начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України «Плану проведення навчальних зборів з практичним призовом військовозобов’язаних у Збройні Сили України в 2017 році» в Івано-Франківському міському військовому комісаріаті  заплановано проведення навчального збору призначеного складу військовозобов’язаних для комплектування роти охорони Івано-Франківського міського військового комісаріату в період (навчального збору) з 21 по 30 вересня 2017 року.

З метою організації підготовки та проведення навчальних зборів призначеного складу військовозобов’язаних для комплектування роти охорони Івано-Франківського міського  військового комісаріату , –

1.Військовому комісару Івано-Франківського міського військового     комісаріату Сорокопуду І.В.:

1.1.Організувати виконання заходів щодо підготовки до проведення навчального збору, зробити відповідні розрахунки з питань забезпечення визначених заходів та подати на моє ім'я відповідні заявки.

1.2.Організувати оповіщення та призов на навчальний збір призначеного складу військовозобов’язаних для комплектування роти охорони Івано-Франківського міського військового     комісаріату.

       2.Директору департаменту освіти та науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Смалю І.В.:

- забезпечити розміщення військовозобов’язаних, призваних на навчальний збір, в кількості 121 чоловік у позаміському оздоровчому закладі «Лімниця» с.Вістова Калуського району Івано-Франківської області.

3. Начальнику фінансового управління виконавчого комітету Івано-     Франківської міської ради Сусаніній В.Ю.:

  - профінансувати заходи з територіальної оборони за рахунок Програми "Про цільову програму фінансування мобілізаційних заходів та обороної роботи Івано-Франківської міської ради на 2017 рік» яка затверджена сесією Івано-Франківської міської ради від 15.03.2017 року №43-11.

                4.Начальнику управління охорони здоров'я  Івано-Франківської міської ради Бойко М.А.:

                 - забезпечити виділення на період проведення навчальних зборів лікаря цілодобово, згідно заявок Івано-Франківського  міського військового комісаріату.

                 5.Начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів  Івано-Франківської міської ради Влізло І.І.:

                 - надавати практичну допомогу згідно заявок військового комісаріату та координувати роботу щодо підготовки до навчальних зборів.

            6.Начальнику управління транспорту та зв'язку виконавчого      комітету Івано-Франківської міської ради Ганчаку О.В.:

             - забезпечити виділення транспорту на період проведення навчальних зборів у відповідності до поданих заявок Івано-Франківським міським військовим комісаріатом.

  1. Начальнику Івано-Франківського відділу поліції Головного

         управління Національної  поліції в Івано-Франківській області

         Прокопчуку   Р.Т.:

     7.1. В дні занять забезпечити охорону та супровід транспорту зі зброєю згідно з погодженим з Івано-Франківським міським військовим комісаром маршрутом і графіком.

     7.2. Забезпечити виділення патрульного екіпажу для дотримання правопорядку під час проведення навчальних зборів з 21 по 30 вересня в позаміському оздоровчому закладі «Лімниця» с.Вістова Калуського району Івано-Франківської області.

  1. Військовому комісару Івано-Франківського міського військового комісаріату Сорокопуду І.В. довести дане розпорядження до визначених посадових осіб.
  2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Кайду О.П.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.