Рішення міської ради  "Про підтримку участі КП "Івано-Франківськводоекотехпром..."  № 22/03-33 від 14.02.2006р. 
Документ №22/03 від 14.02.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.02.2006



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(33  сесія)
4  демократичного скликання
 
від 14.02.2006р.  № 22/03-33
 


Про підтримку участі КП "Івано-Франківськводоекотехпром"

у проекті "Розвиток міської інфраструктури в Україні"

за рахунок спеціальної інвестиційної позики Світового банку

та гранту Глобального Екологічного фонду"


Керуючись ст.ст. 26,28,29 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" з метою покращення якості та надійності у наданні послуг з водопостачання та водовідведення, для розвитку та удосконалення водопровідних та каналізаційних систем і впровадження нових енергозберігаючих технологій, міська рада


вирішила:


1. На основі "Програми "Питна вода міста Івано-Франківська на 2006-2020 роки" підтримати участь комунального підприємства "Івано-Франківськводоекотехпром" у проекті "Розвитку міської інфраструктури в Україні" за рахунок спеціальної інвестиційної позики Світового банку та гранту Глобального Екологічного фонду.

2.        Делегувати міському голові  та генеральному директору КП "Івано-Франківськводоекотехпром"  вести переговори і підписувати    договори,    щодо  отримання  комунальним підприємством позики за рахунок коштів Світового банку та отримання гарантій третьої сторони щодо повернення позики.

3.        Взяти        до уваги гарантії  КП "Івано-Франківськводоекотехпром" на повернення суми кредиту та відсотків за його обслуговування.

Передбачити у міському бюджеті кошти для забезпечення гарантованих зобов'язань з повернення та обслуговування позики, а відсотки по кредиту Світового банку не повинні перевищувати 5% та 1% комісійних Міністерства фінансів протягом терміну дії   даного договору.

4.        Керівнику комунального підприємства КП "Івано-Франківськводоекотехпром"  в  разі  зміни   умов господарювання  з  незалежних  від  підприємства  причин забезпечити своєчасно на розгляд   міської ради "Програму "Питна вода міста Івано-Франківська на 2006-2020 роки".

5.        Управлінню соціально-економічного розвитку міської ради забезпечити контроль за виконанням "Програми "Питна вода міста Івано-Франківська на 2006-2020роки".

6.        Контроль   за   виконанням   даного   рішення   покласти   на заступника міського голови О.Синютку.



Міський голова                                                                    Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.