Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міськ..."  № 603 від 27.11.2014р. 
Документ №603 від 27.11.2014р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження нової редакції Положення "Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська"
Рішення виконавчого комітету  №189 від 09.04.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.12.2014"Західний кур'єр" 50 11.12.2014



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 27.11.2014р.  № 603
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2014 року № 189 «Про затвердження нової редакції Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська»



       Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги» та з метою впорядкування розміщення виносної дрібнороздрібної торгівлі на території міста виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1.Внести наступні зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2014 року № 189 «Про затвердження нової редакції Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» та викласти в наступній редакції :

-п.1.3.Дія цього Положення поширюється на всіх суб’єктів господарювання незалежно від форми власності, які здійснюють підприємницьку діяльність у сфері дрібно роздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території міста, які отримали погодження на розташування.

-п.2.2.На визначеній території надання послуг у сфері розваг та дрібнороздрібна торгівля здійснюється сувенірами, морозивом, шоколадними виробами, хлібним квасом виключно за результатами проведених аукціонів, крім виносної торгівлі книжковою продукцією (поруч торгових закладів з торгівлі книгами та за погодженням місця розташування лотка з Департаментом містобудування і архітектури).

       -п.1.4.2.Об’єкти дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг:

       -пункти некапітальної забудови – кіоски, ларі, ларки, палатки, павільйони для сезонного продажу товарів,візки, роль-бари, торговельні автомати;

       -засоби пересувної мережі – автомагазини, автокафе, авторозвозки, автоцистерни, спеціальне технологічне обладнання (низькотемпературні лотки-прилавки), розноски, лотки, столики , тощо;

       - дитячі мотоцикли, електро-веломобілі, тощо;

       - тварини.

       -п.1.4.3.Послуги у сфері розваг–це послуги, які надаються суб’єктами господарювання за межами закритих приміщень (просто неба), а саме:

-послуги з прокату іграшкових машинок, дитячих мотоциклів, електро-веломобілів тощо;

-послуги, що надаються на батутах, надувних дитячих майданчиках тощо,

-послуги, які надаються при використанні тварин тощо.

-п.1.4.7. Рейдова група – це постійно діюча група при виконавчому комітеті міської ради, яка проводить суцільне обстеження всіх об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг, погодження на розташування яких надано виконавчим комітетом міської ради, законності їх розміщення.


2. Відділу патронатної служби (М.Ковбас) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».


3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника  міського голови Богдана Білика.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.