Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення та внесення на розгляд сесії міської ради..."  № 125 від 14.03.2006р. 
Документ №125 від 14.03.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.03.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.03.2006р.  № 125
м.Івано-Франківськ
 


Про схвалення та внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення „Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності на території Івано-Франківської міської ради”


Розглянувши звернення юридичних та фізичних осіб, представлені управлінням земельних відносин міськвиконкому матеріали з експертної грошової оцінки земельних ділянок, з метою забезпечення гарантій та прав суб’єктів підприємницької діяльності на набуття права власності на землю й захисту прав територіальної громади з регулювання та розвитку ринку землі, керуючись Конституцією України, ст.ст.12, 127, 128 Земельного Кодексу України, ст.ст.26, 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням ХІІІ сесії 4-го демократичного скликання Івано-Франківської міської ради від 24.02.2004 року „Про порядок визначення вартості земельних ділянок при їх відчуженні з комунальної власності”, виконавчий комітет міської ради


В И Р І Ш И В:


1.        Схвалити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення „Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності на території Івано-Франківської міської ради” (додається).


2.        Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Б. Ониськіва.



Міський голова                                                Зіновій ШКУТЯК



Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності на території Івано-Франківської міської ради


Розглянувши звернення юридичних та фізичних осіб, представлені управлінням земельних відносин міськвиконкому матеріали з експертної грошової оцінки земельних ділянок, з метою забезпечення гарантій та прав суб’єктів підприємницької діяльності на набуття права власності на землю й захисту прав територіальної громади з регулювання та розвитку ринку землі, керуючись Конституцією України, ст.ст.12, 127, 128 Земельного Кодексу України, ст.ст.26, 33 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням ХІІІ сесії 4-го демократичного скликання Івано-Франківської міської ради від 24.02.2004 року „Про порядок визначення вартості земельних ділянок при їх відчуженні з комунальної власності”, міська рада


В И Р І Ш И ЛА:


  1. Продати юридичним та фізичним особам земельні ділянки, згідно додатку (додається).
  2. Затвердити пропоновану вартість земельних ділянок, без урахування ПДВ, згідно додатку (додається).
  3. Оплату вартості земельних ділянок юридичним та фізичним особам провести, згідно умов договорів купівлі-продажу.
  4. Доручити управлінню земельних відносин міськвиконкому забезпечити підготовку укладання договорів купівлі-продажу земельних ділянок та видачу державних актів на право власності на землю в установленому порядку. Внести зміни в земельно-облікові документи.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвитку сіл.



Міський голова                                                Зіновій ШКУТЯК



2011-2024 © Всі права застережено.