Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали Управління архітектури і містобудування в..."  № 136 від 14.03.2006р. 
Документ №136 від 14.03.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №180 від 17.04.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.03.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.03.2006р.  № 136
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали Управління

архітектури і містобудування

виконавчого комітету міської ради



Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт:


1.1. Закритому акціонерному товариству будівельній компанії “Прикарпаття і К” – для переобладнання горища (будинок № 3 по генплану) на вул.Євгена Коновальця, між будинками № № 101 – 106, під мансардні житлові приміщення, за згодою управління капітального будівництва МО України (дозвіл на будівництво ЗУКБ МО України – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.11.05 р. № 422, пункт 9.4), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.2. Підприємцю Гайдичук Т. Б. – для переобладнання власної крамниці продтоварів на вул.Галицькій, 124А, під стоматкабінет (реєстрація права власності нежитлових приміщень № _ від 27.12.04 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.3. Підприємцю Смельницькій Г. М. – для будівництва 4-поверхового багатоквартирного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Переяславській, 14, при умові знесення власного будинку № 14 і будинку на вул.Переяславській, 18, з відселенням його мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “Структура” – для реконструкції фасадів пункту сервісного обслуговування легкових автомобілів на орендованій земельній ділянці на вул.Л.Ребета, 4В, (акт державної комісії приймання об’єкта в експлуатацію – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.06 р. № 62, пункти 1.18, 3.13).


1.5. Яремчуку В. П. – для будівництва крамниці промпродтоварів з офісними приміщеннями на власній земельній ділянці на вул.О. Сорохтея, 11В, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.6. Лещининій О. М. – для переобладнання власних нежитлових приміщень (творча майстерня) 6-го поверху на вул.Вовчинецькій, 128, під житлову квартиру (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.02.06 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.7. Гелетію В. Д. – для переобладнання власних нежитлових приміщень (творча майстерня) 6-го поверху на вул.Вовчинецькій, 128, під житлову квартиру (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 31.01.06 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.8. Мінді Л. З. – для переобладнання власних нежитлових приміщень (творча майстерня) 6-го поверху на вул.Вовчинецькій, 128, під житлову квартиру (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 30.01.06 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.9. Підприємцю Яценті Г. Я. – для добудови виробничого цеху металовиробів до власних складських приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, 227А, (договір купівлі-продажу складських приміщень № _ від 21.02.03 р.), при умові укладення угоди з управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради про пайову участь у будівництві вул.Проектної, VI від вул.Симона Петлюри до сполучення з вул.І.Левинського та магістральних інженерних мереж на основі техумов, виданих експлуатуючими організаціями.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 1) отримати технічні умови (висновки) на підключення до інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання через державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго”. Зобов’язати замовників (розділ 1) до початку будівництва (переобладнання) через міське управління земельних ресурсів оформити право на користування земельною ділянкою згідно з цільовим призначенням.


3. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):


3.1. Відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківськбудтранс”– для будівництва виробничо-складських та адміністративно-побутових приміщень з метою розширення виробництва металовиробів на вул.Євгена Коновальця, 227А, поруч бетонорозчинного вузла ВАТ “Залізобетон”, при умові укладення угоди з управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради про пайову участь у будівництві вул.Проектної, VI від вул.Симона Петлюри до сполучення з вул.І.Левинського та магістральних інженерних мереж на основі техумов, виданих експлуатуючими організаціями.


3.2. Приватному підприємству фірмі “ІФ-Ізоліт” – для будівництва виробничо-торгової бази на ділянці між територією ВАТ “Арматурний завод” на вул.Євгена Коновальця, 229, та територією бетонорозчинного вузла ВАТ “Залізобетон”, при умові укладення угоди з управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради про пайову участь у будівництві вул.Проектної, VI від вул.Симона Петлюри до сполучення з вул.І.Левинського та магістральних інженерних мереж на основі техумов, виданих експлуатуючими організаціями.


3.3. Підприємцю Кочергану А. Л. – для будівництва виробничо-торгової бази на ділянці між територією ВАТ “Арматурний завод” на вул.Євгена Коновальця, 229, та територією бетонорозчинного вузла ВАТ “Залізобетон”, при умові укладення угоди з управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради про пайову участь у будівництві вул.Проектної, VI від вул.Симона Петлюри до сполучення з вул.І.Левинського та магістральних інженерних мереж на основі техумов, виданих експлуатуючими організаціями.


3.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “ВК Станіслав” – для будівництва другої черги торгово-розважального комплексу на вул.Євгена Коновальця, 221, при умові укладення угоди з управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради про пайову участь у будівництві вул.Проектної, VI від вул.Симона Петлюри до сполучення з вул.І.Левинського та магістральних інженерних мереж на основі техумов, виданих експлуатуючими організаціями.


3.5. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради - для облаштування території цвинтаря в урочищі “Дем’янів Лаз”.


3.6. Приватному підприємству “Еталон” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями торгового призначення на місці незавершеного будівництва адміністративно-побутових та торгових приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Залізничній, 4 (дозвіл на будівництво адміністративно-побутових та торгових приміщень – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.12.03 р. № 515, пункт 7.1), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення земельної ділянки.


3.7. Товариству з обмеженою відповідальністю “Виробничо-комерційна фірма “Вікторія – ГАЛ” – для будівництва фабрики по виробництву меблів на місці викупленого об’єкту незавершеного будівництва на вул.І.Левинського, 10А (реєстрація договору купівлі-продажу № _ від 14.11.2000 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.8. Консорціуму “Прикарпатський інвестиційний альянс” – для будівництва комплексу відпочинково-оздоровчого та спортивно-фізкультурного призначення з закладами туризму, поруч міського озера, в районі вул.М.Биха, при умові будівництва частини магістральної вулиці (проектної) від вул.І.Левинського до вул.М.Биха та магістральних інженерних мереж на основі техумов, виданих експлуатуючими організаціями.

3.9. Івано-Франківському обласному історико-просвітницькому товариству “Меморіал” - для добудови, з метою розширення, музею визвольних змагань Прикарпатського краю та будівництва багатоквартирного житлового будинку на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.Тарнавського, 22, при умові переоформлення через міське управління земельних ресурсів зміни цільового призначення частини земельної ділянки.


3.10. Філії “Управління магістральних газопроводів “Прикарпаттрансгаз” з залученням інвестиційних коштів приватного підприємства “Космал” та підприємців Самуляк М. І., Самуляка Д. І. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на орендованій під автостоянку земельній ділянці на вул.Горбачевського, 18, (дозвіл на проектно-пошукові роботи ПП “Космал”, підприємцям Самуляк М.І. Самуляку Д.І. – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.04 р. № 221, пункт 11.5), при умові знесення викуплених з аукціону нежитлових приміщень на вул.Горбачевського, 20, переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення земельної ділянки та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.11. Товариству з обмеженою відповідальністю “Станіславський будівельний альянс” – для реконструкції з надбудовою викуплених приміщень незавершеного будівництва під багатоквартирний житловий будинок з вбудованими торгово-офісними приміщеннями на вул.Хіміків, 15, (реєстрація договору купівлі-продажу № _ від 17.11.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.12. Товариству з обмеженою відповідальністю “ЛММ Сервіс” – для будівництва другої черги багатоквартирного житлового будинку (№ 35 генплану) в мікрорайоні “Каскад” на вул.Василя Стуса (дозвіл на будівництво першої черги – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.05 р. № 131, пункт 5.15), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.13. Приватному підприємству фірмі “Пилипів” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку – вставки з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Василя Стуса, між будинками № № 43 – 45, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.14. Підприємцю Чернишу В. В. – для переобладнання власних приміщень на вул.Незалежності, 195, під крамницю будматеріалів, тимчасово, до початку будівництва вулиці Молодіжної (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 22.10.04 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.15. Релігійній громаді УПЦ Київського Патріархату “Святого Архистратига Михаїла” – для будівництва церкви на вул.Василя Симоненка, в районі будинків № № 9, 13.


3.16. Товариству з обмеженою відповідальністю “Мальва” – для влаштування стоянки автомобілів:

- на вул.Сотника Т. Мартинця, поруч власного торгового центру “Мальва плюс” на вул.Незалежності, 3;

- на вул. Тичини, 1, поруч власного торгового центру “Пасаж”; при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.17. Підприємцю Лисиманко І. С. – для будівництва крамниці канцтоварів з офісними приміщеннями на місці власного торгового павільйону на орендованій земельній ділянці на вул.Новгородській, 31, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення земельної ділянки.


3.18. Костіву В. М., Костів І. І. – для добудови літніх приміщень до власної квартири № _ на вул.Карпатській, 2, (реєстрація договору купівлі-продажу квартири № _ від 15.01.02 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.19. Товариству з обмеженою відповідальністю “Івано-Франківськ –житло” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями торгового призначення на вул.Полковника В.Андрусяка, поруч будинку № 21, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.20. Підприємцю Кизим І. І. – для спорудження зупинки громадського транспорту з закладом торгівлі на вул.Короля Данила, поруч будинку № 11А, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові збереження зелених насаджень цінних порід.


3.21. Товариству з обмеженою відповідальністю “Івано-Франківська фармацевтична компанія” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями лікувального та оздоровчого призначення, поруч обласної станції переливання крові на вул.Степана Бандери, 23, за їх згодою, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.22. Підприємцю Ступар Н. Ю. – для будівництва багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення (№ № 33, 34 по генплану) в районі “Пасічна” в межах комплексної забудови 5-го мікрорайону, при умові знесення існуючих будинків № № 48, 50, 52, 56, 56А на вул.Пасічній, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.23. Товариству з обмеженою відповідальністю “Інвестиційно-будівельна група “Капітал” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського та соціально-побутового призначення в районі “Пасічна” в межах комплексної забудови 5-го мікрорайону на розі вулиць Горбачевського – Федьковича, при умові знесення існуючих будинків № № 27, 29, 31 на вул.Горбачевського і № 92 на вул.Федьковича, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.24. Івано-Франківському міському управлінню Міністерства з надзвичайних ситуацій – для будівництва пожежного депо, поруч споруди котельні в 4-му мікрорайоні на вул.Хіміків – Тролейбусній.


3.25. Управлінню служби безпеки України в Івано-Франківській області – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул.Євгена Коновальця, поруч будинку № 124, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.26. Відкритому акціонерному товариству “Промбуд” – для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.Б.Хмельницького, 53, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, зміни цільового призначення земельної ділянки.


3.27. Підприємцю Коврижних О. В. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Гаркуші, 27, при умові знесення існуючого будинку на вул.Гаркуші, 27, з відселенням його мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.28. Підприємцю Лисак О. О. з залученням інвестиційних коштів у пайовому будівництві підприємця Слуцької Я. М. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Гаркуші, 35, (дозвіл на проектно-пошукові роботи підприємцю Лисак О.О. – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.05 р. № 131, пункт 3.11), при умові знесення існуючого будинку на вул.Гаркуші, 35, з відселенням його мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.29. Товариству з обмеженою відповідальністю “Сага” – для будівництва 2-поверхового торгово-офісного центру в 4-му мікрорайоні на розі вулиць Хіміків – Тролейбусної, при умові укладення угоди з церковною громадою Храму Святителя Миколая УГКЦ про інвестиційну допомогу у будівництві недільної школи та угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.30. Кічулі Г. Р. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями стоматкабінету на вул.Галицькій, 44, (реєстрація договору купівлі-продажу нежитлових приміщень № _ від 25.12.2002 р.) при умові знесення власного нежитлового будинку на вул.Галицькій, 44, та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.31. Бабію М. Л. – для переобладнання власних нежитлових приміщень на вул.Польовій, 10А, під житлові приміщення (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 07.07.2003 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.32. Підприємцю Вихованець О. І. – для будівництва аптеки в мікрорайоні “Каскад” на вул.Василя Стуса – Івана Миколайчука, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.33. Підприємцю Кравченко Н. І. – для будівництва багатоповерхового житлового будинку з вбудованими приміщеннями торгово-офісного призначення на вул.Микитинецькій, 2А, в межах комплексної забудови вул.Незалежності, 160 – 192, при умові знесення існуючого будинку на Микитинецькій, 2А, з відселенням його мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.34. Підприємцю Федаку В. І. – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими приміщеннями лікувально-медичного призначення в районі “Пасічна” на вул. Дем’янів Лаз (ділянка № 1, блоки 2, 3 по генплану), на підставі протоколу від 09.03.2006 р. № 5 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул.Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


3.35. Підприємцю Андрусишину В. І – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими приміщеннями побутового обслуговування населення в районі “Пасічна” на вул. Проектній, 6 –Гімназійній (ділянка № 47 по генплану), на підставі протоколу від 09.03.2006 р. № 5 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул. Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


3.36. Підприємцю Вдовиній Г. О. – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими приміщеннями громадського призначення в районі “Пасічна” на вул. Проектній, 6 – Гімназійній (ділянка № 48 по генплану), на підставі протоколу від 09.03.2006 р. № 5 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул. Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.

3.37. Підприємцю Василюку В. Л. – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими закладами громадського призначення в районі “Пасічна” на вул.Дем’янів Лаз (ділянка № 1, блок 1 по генплану), на підставі протоколу від 09.03.2006 р. № 5 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул.Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.

Вважати таким, що втратив чинність пункт 10.8 рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.04 р. № 110 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт підприємцю Василюку В. Л. для будівництва 2-квартирного житлового будинку з закладами громадського призначення в районі “Пасічна” на вул.Євшана (ділянки № № 2, 2А по генплану).


3.38. Підприємцю Дикій В. М. – для будівництва будинку малоповерхової забудови з вбудованими приміщеннями громадського призначення в мікрорайоні “Пасічна” на вул.Проектній, 6 – Гімназійній (ділянка № 46 по генплану) на підставі протоколу від 09.03.2006 р. № 5 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул.Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


3.39. Товариству з обмеженою відповідальністю “Комсервіс” – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими приміщеннями громадського призначення в районі “Пасічна” на вул. Проектній, 6 – Гімназійній (ділянка № 45 по генплану), на підставі протоколу від 09.03.2006 р. № 5 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул. Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


3.40. Підприємцю Олексієнку В. С. – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови з вбудованими приміщеннями лікувально-медичного призначення в районі “Пасічна” на вул. Проектній, 2 – Гімназійній (ділянка № 10 по генплану), на підставі протоколу від 09.03.2006р. № 5 засідання конкурсної комісії на право забудови першої черги малоповерхової забудови на вул.Гімназійній мікрорайону № 7, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 3) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 3) отримати технічні умови (висновок) на підключення до інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання через державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго”.


5. Дозволити:


5.1. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – прокладку інженерних мереж та будівництво майданчикових і позамайданчикових інженерних споруд в мікрорайоні № 4 на вул.Хіміків – Тролейбусній (дозвіл на проектно-пошукові роботи по розробці стадії проект (П) комплексної забудови 4-го мікрорайону – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.04 р. № 198, пункт 1.14).


5.2. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – добудову з розширенням загальноосвітньої школи № 11 на вул.Б.Лепкого, 9, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.01.05 р. № 18, пункт 1.8).


5.3. Підприємцю Ткачів У. М. – будівництво багатоквартирного житлового будинку (№ 15 по генплану) на орендованій земельній ділянці в мікрорайоні № 4 на вул.Хіміків – Тролейбусній (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.04 р. № 110, пункт 1.21). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.4. Підприємцю Петріву І. М. – будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на орендованій земельній ділянці на вул.Горбачевського, 14, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.05 р. № 131, пункт 11.6). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати Петріва І.М. до початку будівництва знести існуючі власні нежитлові приміщення на вул.Горбачевського, 14, 16.


5.5. Закритому акціонерному товариству “Прикарпатжитлобуд” – будівництво двох 8-квартирних житлових будинків та 3-квартирного житлового будинку на орендованій земельній ділянці на вул.Медичній (дозвіл на проектно-пошукові роботи на два 8-квартирні житлові будинки – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.03 р. № 411, пункт 1.3; на 3-квартирний житловий будинок – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.07.04 р. № 310, пункт 3.8). Зобов’язати ЗАТ “Прикарпатжитлобуд” до здачі об’єктів в експлуатацію виконати під’їздну дорогу до житлової забудови, провести комплексний благоустрій прилеглої території та укріплення берегової лінії р.Бистриці – Надвірнянської.


5.6. Дем’яніву І. М. – переобладнання ордерної кімнати № _ з долученням до неї побутового приміщення (вмивальні) в гуртожитку на вул.Євгена Коновальця, 136Б, під однокімнатну квартиру (ордер на житлову площу № 8 від 28.02.2002р.). Переобладнаній квартирі присвоїти № _.


5.7. Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі “Ходак” – будівництво 6-ти квартирного житлового будинку з прибудованими приміщеннями торгового призначення на орендованій земельній ділянці на вул.І. Білозіра, 6 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.04 р. № 110, пункт 10.1; від 21.07.04 р. № 310, пункт 3.16). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “Легенда Ф” – будівництво приміщень адміністративно-торгового призначення на орендованій земельній ділянці на площі Ринок, 18 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.05 р. № 131, пункт 3.20). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ТзОВ “Легенда Ф” до початку будівництва знести існуючі приміщення крамниці на пл.Ринок, 18. Балансоутримуючим організаціям списати ці приміщення з балансу.


5.9. Підприємцю Малженському О. Б. – реконструкцію власної частини крамниці “Електрон” з розширенням торгового залу за рахунок підколонного простору на власній земельній ділянці на вул.Довгій, 47 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.05 р. № 496, пункт 1.2). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.10. Приватному підприємству “Термобуд” – будівництво другої черги багатоквартирного житлового будинку на орендованій земельній ділянці на вул.Молодіжній (проектна), поруч будинку № 46/4 на вул.Гната Хоткевича (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 26.03.02 р. № 111, пункт 1.20). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.11. Товариству з обмеженою відповідальністю “Коваль (автотехсервіс)” – влаштування автостоянки на орендованій земельній ділянці на вул.Вовчинецькій, 223, в с.Вовчинець (дозвіл на збір матеріалів попереднього погодження місця розташування земельної ділянки – рішення 17 сесії Вовчинецької сільської ради від 30.08.2005 р.). Влаштування автостоянки проводити без спорудження критого навісу та на умовах укладення угоди з Вовчинецькою сільською радою про участь у соціально-економічному розвитку села.


5.12. Приватному підприємству “Авто – Газ ІФ” – встановлення тимчасово, терміном на три роки, пересувного моноблоку для заправки автомобілів зрідженим газом на орендованій земельній ділянці на розі вулиць Євгена Коновальця – Симона Петлюри (дозвіл на проектно-пошукові роботи- рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.05 р. № 76, пункт 3.20). Встановлення моноблоку проводити на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.13. Приватному підприємству “Авто – Газ ІФ” – встановлення тимчасово, терміном на три роки, пересувного моноблоку для заправки автомобілів зрідженим газом на орендованій земельній ділянці на Калуському шосе, поруч АЗС “Укрпетроль” (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.05 р. № 238, пункт 3.20). Встановлення моноблоку проводити на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.14. Товариству з обмеженою відповідальністю “Альянс – А” – будівництво автосалону на орендованій земельній ділянці на вул.Надрічній, поруч мийки “Словнафт” (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 18.03.03 р. № 127, пункт 1.13). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.15. Підприємцю Балагурі М. П. – будівництво багатоквартирного житлового будинку на орендованій земельній ділянці в межах комплексної забудови кварталу, поруч станції швидкої допомоги на вул.Надрічній, 221 (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 27.01.04 р. № 36, пункт 1.5). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.16. Підприємцю Слюсару Я. Т. – будівництво виробничих та офісних приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Вовчинецькій, 223, в с.Вовчинець (дозвіл на збір матеріалів попереднього погодження місця розташування земельної ділянки – рішення 17 сесії Вовчинецької сільської ради від 30.08.2005 р, пункт 12). Будівництво здійснювати на умовах угоди з Вовчинецькою сільською радою про участь у соціально-економічному розвитку села.


5.17. Товариству з обмеженою відповідальністю “Станіслав-будсервіс”– для будівництва торгово-офісного комплексу на орендованій земельній ділянці на розі вулиць Юліана Целевича, 20 – Хіміків (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.04 р. № 365, пункт 3.6). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.18. Товариству з обмеженою відповідальністю “Ковальська фабрика “Арма” – будівництво ковальської майстерні на орендованій земельній ділянці на вул.Тролейбусній, поруч колійового моста через р.Бистрицю-Солотвинську (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 19.10.04 р. № 418, пункт 1.4). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.19. Товариству з обмеженою відповідальністю “Турбота” – реконструкцію власної будівлі дитячого садка під готельний комплекс та будівництво житлових будинків на орендованій земельній ділянці на вул.Січових Стрільців, 76Б, (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.06 р. № 30, пункт 11.2). Реконструкцію та будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ТзОВ “Турбота” до початку будівництва переоформити, через міське управління земельних ресурсів, зміну цільового призначення земельної ділянки.


5.20. Підприємцю Ломею В. І. – будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення на орендованій земельній ділянці на вул.Гетьмана Мазепи, 70 –74, (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.04 р. № 198, пункт 3.19). Зобов’язати підприємця Ломея В.І. до початку будівництва знести за власні кошти існуючі будинки № № 70, 70А, 74 на вул.Гетьмана Мазепи та відселити їх мешканців. Балансоутримуючим організаціям списати ці будинки з балансу. До здачі об’єкту в експлуатацію підприємцю Ломею В.І. здійснити будівництво частини магістральної вулиці (проектної) від вул.Гетьмана Мазепи до вул.Ленкавського, в межах погодженого генплану, та магістральних інженерних мереж на основі техумов, виданих експлуатуючими організаціями.


5.21. Товариству з обмеженою відповідальністю “Будінвест” – будівництво багатоквартирних житлових будинків з вбудованими закладами громадського призначення (№ № 11, 12 по генплану) на орендованій земельній ділянці в мікрорайоні в межах вулиць Бельведерської – Пилипа Орлика – Короля Данила (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.05.2005р. № 131, пункт 9.6). Будівництво здійснювати на умовах пайової участі у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури мікрорайону.


5.22. Підприємцям Меркулову О. В., Арсену О. В. – будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями торгово-офісного призначення на власній та орендованій земельних ділянках, поруч торгового комплексу на вул.Євгена Коновальця, 13А, (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 19.10.2004р. № 418, пункт 3.1). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати підприємців Меркулова О.В. та Арсена О.В. до початку будівництва переоформити, через міське управління земельних ресурсів, зміну цільового призначення орендованої земельної ділянки.


5.23. Приватному підприємству “Інвертін” – для будівництва другої черги групи висотних багатоквартирних житлових будинків з комплексом розширеної інфраструктури торгівлі та побутового обслуговування населення на орендованій земельній ділянці на розі вулиць Галицької – Витвицького (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 16.12. 03 р. № 515, пункт 1.34). Зобов’язати ПП “Інвертін” до початку будівництва знести за власні кошти існуючий будинок на вул.Галицькій, 141, та відселити його мешканців. Балансоутримуючим організаціям списати цей будинок з балансу. До здачі об’єкту в експлуатацію ПП “Інвертін” здійснити будівництво об’їздної дороги від вул.Галицької до вул.Пасічної.


5.24. Данилюк Н. М., Данилюку В. І., Данилюк І. В., Белошицькому О.В. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Гетьмана Мазепи, 23, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.05 р. № 283, пункт 14.1; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.05 р. № 213). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.25. Іванчишину М. П., Іванчишин О. П., Іванчишин В. М. – добудову літнього приміщення на орендованій земельній ділянці до власної квартири № _ на вул.О. Сорохтея, 30 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.05 р. № 322, пункт 13.30; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.05 р. № 214).


5.26. Качаралю Б. В., Качараль Н. В., Качараль Т. Б. – приєднання частини приміщень загального користування до кімнати № _ в гуртожитку на вул.Пасічній, 14, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.05 р. № 322, пункт 13.22; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.05 р. № 214).


5.27. Кравчук Н. М., Кравчук І. Е., Мисюрі А. Р. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Вовчинецькій, 1, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.05 р. № 322, пункт 13.11; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.05 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.28. Слюзару В. Б., Слюзар М. В., Дутчак І. В. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Вовчинецькій, 1, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.05 р. № 322, пункт 13.10; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.05 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.29. Підприємцю Мудрому О. М. – переобладнання орендованих нежитлових приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Шевченка, 34А, під поліклініку герудолікування з надбудовою другого поверху (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.05 р. № 131, пункт 15.28; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.05р. № 211). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.30. Підприємцю Василишин Т. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Галицькій, 24, з добудовою на орендованій земельній ділянці, під крамницю промтоварів (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.05 р. № 76, пункт 13.5; протокол міжвідомчої комісії від 01.02.04 р. № 210). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.31. Товариству з обмеженою відповідальністю “Товари для Вас” – надбудову 4-го та мансардного поверхів над житловими приміщеннями будинку № 125А на вул.В. Чорновола (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.05 р. № 356, пункт 1.2). Надбудову здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

5.32. Підприємцю Яковині Н. І. – будівництво 8-ми квартирного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Микитинецькій, поруч будинку № 9 (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.05 р. № 322, пункт 9.1). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.33. Підприємцю Стефанюк Н. Р. – переобладнання власної частки квартири № _ на вул.Січових Стрільців, 54, під заклад громадського харчування (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.05 р. № 189, пункт 9.1). Зобов’язати підприємця Стефанюк Н.Р. до здачі об’єкту в експлуатацію виконати опорядження торця фасаду будинку на вул.Січових Стрільців, 54.


5.34. Кафарській С. М., Кафарському В. В. – будівництво житлових та господарських приміщень з гаражем на власній земельній ділянці на вул.Грюнвальдській, 8, (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 1.3). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.35. Підприємцю Сташківу Б. М. – будівництво багатоквартирного житлового будинку з офісними приміщеннями на місці існуючої котельні на вул.Незалежності, 36, (дозвіл на проектно-пошукові роботи - рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2005 р. № 356, пункт 3.24). Зобов’язати підприємця Сташківа Б. М. до початку будівництва знести існуючу котельню та побудувати новий центральний тепловий пункт (ЦТП), відповідно до угоди з ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” від 12.10.2005 р. Проект ЦТП додатково погодити з управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради.


6. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 5) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.


7. Дозволити індивідуальне житлове будівництво:


7.1. Ониськіву Я. Б. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Вербовій, _.


7.2. Римарчуку В. І. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Українських Декабристів, _ (реєстрація договору купівлі-продажу земельної ділянки № _ від 28.01.06 р.).


7.3. Махобею В. І. – реконструкцію власної квартири № _ з добудовою і будівництво житлових приміщень на місці знесеної квартири № _ на орендованій земельній ділянці на вул.Квітки-Основ’яненка, 15 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.10.2003 р. № 445; реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 25.01.2001 р.).


7.4. Семененку Б. Г. – реконструкцію власної господарської будівлі під житлові приміщення, з добудовою та надбудовою другого поверху на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 07.05.2003 р.).

7.5. Мельницькому Т. В. – реконструкцію власної частини житлового будинку з добудовою кімнати, кухні, санвузла на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _ (реєстрація права власності на житло № _ від 30.10.1995 р.).


7.6. Фіцик М. В. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою і надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул.Микитинецькій, _, (реєстрація права власності на житло № _ від 28.01.1998 р.).


7.7. Джоголик Г. Я. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Сєченова, _.


7.8. Знаку Т. І. – реконструкцію літньої кухні під житлові приміщення з добудовою і надбудовою мансардного поверху та реконструкцію існуючого житлового будинку з добудовою санвузла і кухні на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _, (реєстрація права власності на житло №_ від 25.02.1980 р.).


7.9. Згромадженню Сестер Пресвятої Євхаристії Української Греко-Католицької Церкви – будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул.Лучній, 4, (реєстрація права власності на житло № _ від 14.09.98р.).


7.10. Лучківу В. С. – реконструкцію власної квартири № _ з прибудовою та надбудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.Островського, 4, (реєстрація права власності на житло № _ від 19.12.1974 р.).


7.11. Назаренку В. С. – будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул.Козацькій, 5/_, (реєстрація права власності на житло № _ від 09.12.1996 р.).


7.12. Зеленецькій Л. П. – будівництво зблокованого індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Гоголя, _.


7.13. Федірку І. І. – будівництво зблокованого індивідуального житлового будинку з гаражем на власній земельній ділянці на вул.Гоголя, _.


7.14. Волковецькій О. С. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Кондукторській, _.


7.15. Кравцю М. В. – добудову до власної квартири № _ на власній земельній ділянці на вул.Гната Хоткевича, _.


7.16. Ступницькій Г. В. – реконструкцію літньої кухні під житлові приміщення з добудовою на власній земельній ділянці на вул.К. Малицької, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 11.02.1987 р.).


7.17. Рудому В. П. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Ціолковського, _, (район “Пасічна”).


7.18. Бойчук Н. П. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Меморіальній, _, (район “Пасічна”).


7.19. Мажаку М. І., Мажаку С. М. – надбудову мансардного поверху над власним житловим будинком на власній земельній ділянці на вул.Гуцульській, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 08.04.2002 р.).


7.20. Негрич Г. М., Лазаровичу І. М. – реконструкцію власних житлових приміщень з добудовою і надбудовою та реконструкцію господарської будівлі з добудовою і надбудовою на власній земельній ділянці на вул.Верховинській, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.03.98 р.).


7.21. Кривоносу І. Я., Кривонос М. І. – реконструкцію власних житлових приміщень з добудовою та будівництво господарської будівлі на власній земельній ділянці на вул.М.Зорія, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 11.04.2002 р.).


7.22. Мандзюку В. С., Мандзюк О. І., Мандзюк Х. В., Мандзюку Р. В. – прибудову житлових приміщень та кухні до власної квартири № _ на власній земельній ділянці на вул.О. Кобилянської, 16, (реєстрація права власності на майно № _ від 06.06.2000 р.), на підставі ухвали Івано-Франківського міського суду від 13.01.06 р. (справа № _).


8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання дозволу, затвердженої та погодженої у встановленому порядку проектної документації, або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


9. Передати фунції «Замовника»:


9.1. Спільному українсько-македонському підприємству товариству з обмеженою відповідальністю “Авалон” на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) - для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення (№ 4 по генплану) в мікрорайоні в межах вулиць Короля Данила – Пилипа Орлика – Бельведерської, від співзабудівників: підприємців Сміркіна Є. Ю., Гомеляка В. П., на підставі їх звернень (дозвіл на проектно-пошукові роботи Сміркіну Є. Ю., Гомеляку В. П. – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.05 р. № 238, пункт 3.19), при умові знесення існуючого кафе “Юля” на вул.Бельведерській та при умові компенсації затрат, понесених підприємцями Сміркіним Є. Ю. та Гомеляком В. П. на пайову участь у розбудові інженерних мереж та споруд мікрорайону. Проектування здійснювати через управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради.


9.2. Іванову О. Е. – на будівництво індивідуального житлового будинку і господарської будівлі на власній земельній ділянці на вул.Трачів, _, від Ковалевської Л. М., на підставі договору купівлі-продажу земельної ділянки (дозвіл на будівництво Ковалевській Л. М. – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322).


9.3. Підприємцю Ципузі Н. В. – на будівництво крамниці промтоварів на орендованій земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, поруч будинку № 318, від підприємця Гринів Л. В., на підставі їх звернень (дозвіл на проектно-пошукові роботи Гринів Л. В. – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.06.03 р. № 275, пункт 7.3). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати підприємця Ципугу Н. В. до початку будівництва переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 9) у двомісячний термін через міське управління земельних ресурсів переоформити право на користування земельною ділянкою. Дане рішення набуває чинності після державної реєстрації договору оренди землі (державного акту на право приватної власності на землю).


11. Внести зміни:


11.1. Пункт 3.8 рішення виконавчого комітету міської ради від 20.01.05р. № 18 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) підприємцю Нестераку Б. В. - для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення (№ 7 по генплану) в мікрорайоні № 4 на вул.Хіміків – Тролейбусній, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради з залученням інвестиційних коштів спільного українсько-македонського підприємства ТзОВ “Авалон” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення (№ 7 по генплану) в мікрорайоні № 4 на вул.Хіміків – Тролейбусній, при умові пайової участі СП ТзОВ “Авалон” у розбудові інженерних мереж і споруд мікрорайону. Проектування здійснювати через управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради”.


11.2. Пункт 7.16 рішення виконавчого комітету міської ради від 25.08.2004 р. № 336 про дозвіл Ревчуку Б. С. на будівництво господарського блоку з побутовими приміщеннями на приватизованій земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _, на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити Ревчуку Б. С. – будівництво кафе з надбудованими приміщеннями відпочинку готельного типу на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 16.02.06 р.). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати Ревчука Б. С. до здачі об’єкта в експлуатацію переоформити, через міське управління земельних ресурсів, зміну цільового призначення частини земельної ділянки”.


11.3. Пункт 5.14 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.04 р. № 198 про дозвіл кооперативу “Будівельник - 1” на будівництво багатоквартирного житлового будинку на орендованій земельній ділянці на вул.В.Івасюка, поруч Церкви адвентистів, на підставі рішення містобудівельної ради (протокол № 1 від 29.01.04 р.) викласти в редакції:

“Дозволити кооперативу “Будівельник - 1” – будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення на орендованій земельній ділянці на вул.В.Івасюка, поруч Церкви адвентистів, будинок № 76, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.04 р. № 198, пункт 1.14). Зобов’язати кооператив “Будівельник - 1” до початку будівництва за власні кошти знести гаражі, розташовані на цій ділянці. Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.4. Пункт 1.17 рішення виконавчого комітету міської ради від 05.02.03 р. № 60 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт товариству з обмеженою відповідальністю “Карпат-Флора” – для реконструкції викуплених у ДПВО “Карпати” нежитлових приміщень на вул.Галицькій, 201, під офіс та крамницю з продажу рослин для озеленення та квітів, на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) товариству з обмеженою відповідальністю “Карпат-Флора” – для реконструкції викуплених у ДПВО “Карпати” нежитлових приміщень на вул.Галицькій, 201, під фітнес-центр, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.5. Пункт 3.21 рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.05 р. № 238 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) ТзОВ “Будінвест” – для будівництва групи житлових будинків малоповерхової забудови (ділянки № № 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 по генплану) на території колишньої організації УМ – 22 на вул.Отця І. Блавацького (мікрорайон “Опришівка”), у зв’язку з корегуванням генплану забудови викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) товариству з обмеженою відповідальністю “Будінвест” – для будівництва групи житлових будинків малоповерхової забудови (ділянки № № 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 по генплану) на території колишньої організації УМ –22 на вул.Отця І. Блавацького, 6, в мікрорайоні “Опришівка”, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста (дозвіл управлінню архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради виступити замовником на проектування малоповерхової забудови на вул.Отця І. Блавацького – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.01.03 р. № 15, пункт 11)”.


11.6. Пункт 11.8 рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.05 р. № 496 про дозвіл приватному підприємству “Тростянці” на будівництво торгово-офісного комплексу на орендованій земельній ділянці, поруч призивного пункту на вул.О.Довженка, 21, на підставі повторного звернення викласти в редакції:

“Дозволити приватному підприємству “Тростянці” – будівництво відпочинково-розважального комплексу з офісними приміщеннями на орендованій земельній ділянці, поруч призивного пункту на вул.О.Довженка, 21. Зобов’язати ПП “Тростянці” до початку будівництва переоформити, через міське управління земельних ресурсів, зміну цільового призначення земельної ділянки. Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.7. Пункт 1.11 рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.05 р. № 283 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт приватному комерційному підприємству “Ресурс –Захід” – для капітального ремонту та переобладнання нежитлових приміщень будинку № 35 на вул.Гетьмана Мазепи, під офіс, на підставі повторного звернення та інженерного висновку щодо технічного стану будівлі № 35 на вул.Гетьмана Мазепи, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) приватному комерційному підприємству “Ресурс – Захід” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Гетьмана Мазепи, 35, при умові знесення існуючого нежитлового аварійного будинку на вул.Гетьмана Мазепи, 35, згідно з чинним законодавством та при умові укладення угоди з управлінням освіти і науки виконавчого комітету міської ради про передачу 250 м2 загальної площі громадських приміщень для влаштування “Будинку вчителя”.


12. Замовникам (розділ 11) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 11) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 11) отримати технічні умови (висновок) на підключення до інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання через державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго”. Зобов’язати замовників (розділ 11) до початку будівництва (переобладнання) через міське управління земельних ресурсів оформити право на користування земельною ділянкою (зміну цільового призначення земельної ділянки).


13. Вважати таким, що втратив чинність:


13.1. Пункт 3.17 рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.05 р. № 496 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) Івано-Франківській обласній організації всеукраїнської спілки автомобілістів– для влаштування автостоянки на вул.Набережній ім.В.Стефаника, поруч автодрому.

Продовжити термін дії пункту 3.20 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.2004 р. № 198 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) підприємцю Липчуку А. В. – для будівництва станції обслуговування легкових автомобілів з мийкою на вул.Набережній ім.В.Стефаника, поруч автодрому, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


13.2. Пункт 3.10 рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.06 р. № 30 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів попереднього погодження місця розташування земельної ділянки) підприємцю Гусак Н. Й. – для будівництва житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул.Українських декабристів, поруч будинку № 41, з причини перспективного будівництва об’їздної вулиці Українських декабристів – Микитинецької, згідно з генеральним планом розвитку транспортної інфраструктури міста Івано-Франківська.


14. Дозволити встановити тимчасово, до 21.03.2008 р., збірно-розбірний металевий гараж Мелимуку В. В., інваліду війни другої групи – для зберігання власного автомобіля на вул.Надвірнянській, 30. Зобов’язати Мелимука В. В. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


15. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03):


15.1. Підприємцю Белозьоровій О. Р. – для переобладнання власної частки (1/2) квартири № _ на вул. Василіянок, 36, під офіс (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 22.09.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.2. Підприємцю Попадинцю В. Р. – для переобладнання власної квартири № _ на вул.Залізничній, 31, під крамницю продпромтоварів з офісом, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 13.10.2005р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

15.3. Підприємцю Грушецькій Л. Ю. – для переобладнання власної квартири № _ на вул.В. Чорновола, 60, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 21.09.2005р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.4. Підприємцю Королю Р. І. – для переобладнання власної квартири № _ на вул.Шевченка, 2А, під фотосалон, на підставі рішення господарського суду Івано-Франківської області від 20.01.06 р., справа № _ (договір купівлі-продажу № _ від 07.10.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.5. Підприємцю Шіляку Я. С. – для переобладнання власних нежитлових підвальних приміщень на вул.В.Чорновола, 4, під офісні приміщення, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.02.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.6. Пенар Н. О. – для переобладнання власної квартири № _ на Північному бульварі ім.О. Пушкіна, 1А, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 01.04.2005р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.7. Бересневій Т. А. – для переобладнання власної частки (13/50) будинку № 189 на вул.Незалежності, під крамницю з продажу мобільних телефонів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 23.12.2005р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.8. Сторожуку В. Я. – для переобладнання частини власної квартири № _ на вул.Кривій, 4, під крамницю продпромтоварів з офісними приміщеннями (реєстрація права власності на нерухоме майно № _від 10.01.2006р.), при умові виконання ремонту фасадів і входу будинку.


15.9. Домбровському Г. Й., Домбровській Л. П., Домбровському Й. Г., Домбровській М. Г. – для реконструкції власної квартири № _ на вул.Гординського, 14, з добудовою житлових приміщень (реєстрація свідоцтва на право власності на житло № _ від 13.07.1999 р.).


15.10. Халаку П. П. – для переобладнання власного нежитлового приміщення № _ на вул.Береговій, 22А, під житлову квартиру (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.09.2005р.).


15.11. Підприємцю Матіїв Н. В. – для переобладнання власних нежитлових приміщень на вул.Вовчинецькій, 198, під крамницю промпродтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 14.02.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.12. Козаку Ю. В., Козак Є. П., Ветоха Н. Ю., Ветоха М. Є., Ветоха Ю. Є. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул.Шевченка, 97 (реєстрація свідоцтва права власності на житло № _ від 24.10.1996 р.).


15.13. Войцеховській О. М. – для реконструкції з надбудовою горища над власною квартирою № _ на вул.О.Дучимінської, 29, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (реєстрація договору дарування частини квартири № _ від 01.08.2002 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.14. Дубовій Л. П., Дубовому М. Г., Дубовому В. М., Забарило О. І. – для добудови з надбудовою житлових приміщень до власної квартири № _ на вул.Курінного Чорноти, 27 (реєстрація свідоцтва права власності на житло №_ від 04.02.2000 р.).


15.15. Палюзі О. М. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул.Ремісничій, 26 (договір купівлі продажу від 23.03.1999 р.).


15.16. Сюзанській О. В. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул.Ремісничій, 26 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 28.04.2005 р.).


15.17. Лукомському В. Ю. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Гетьмана Мазепи, 4, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (реєстрація договору купівлі-продажу квартири - № _ від 28.03.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.18. Дрозді Н. Я. – для реконструкції власної квартири № _ на вул.Короля Данила, 32, з добудовою житлових приміщень, при умові дотримання вимог інспектуючих організацій (реєстрація договору купівлі-продажу квартири - № _ від 02.08.2000 р.).


15.19. Гельтман Н. Є. – для реконструкції власної квартири № _ на вул.Короля Данила, 32, з добудовою житлових приміщень, при умові дотримання вимог інспектуючих організацій (реєстрація договору купівлі-продажу квартири - № _ від 15.09.1997 р.).


15.20. Боришкевич Г. Т., Вітюку М. Я. – для реконструкції житлового блоку № _ в гуртожитку на вул.І. Пулюя, 10А, під житлову квартиру (ордер на житлову площу в гуртожитку - № 6 від 09.10.1996 р.).


15.21. Вовчуку В. П., Вовчук Д. Д., Вовчуку І. В., Вовчук О. В. – для переобладнання кімнат № № _, _, в гуртожитку на вул.Євгена Коновальця, 99, під житлову квартиру (ордер на житлову площу в гуртожитку - № 50 від 01.10.1998 р.).


15.22. Дзюбак О. Д., Дзюбаку С. Т., Бойчук О. С., Остап’юку К. В. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Шевченка, 66, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _, (реєстрація свідоцтва права власності на житло № _ від 25.10.1993 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.23. Дейнезі О. І. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Галицькій, 32, під крамницю промтоварів, (реєстрація договору купівлі-продажу квартири - № _ від 16.12.2004 р.), при умові виконання комплексного благоустрою прилеглої території.


15.24. Рипан М. М. – для реконструкції кімнати № _ та долучених до неї приміщень колишньої радіомайстерні в гуртожитку на вул.Галицькій, 201, під житлову квартиру (ордер на житлову площу в гуртожитку - № _, від 01.07.1999 р.).


15.25. Дереньку М. Ю., Деренько І. І., Дереньку М. М., Дереньку І. М. – для реконструкції кімнат № № _, _ в гуртожитку на вул. Євгена Коновальця, 99, під житлову квартиру (ордер на житлову площу в гуртожитку № _ від 21.07.1994 р.).


15.26. Провальному Б. В., Провальній Г. З., Провальному В. Б., Провальній Л. Б. – для долучення холу загального користування до житлової кімнати № _ в гуртожитку на вул.Тисменицькій, 240 (ордер на житлову площу в гуртожитку - № _ від 14.12.2004 р.).


15.27. Пархуцю М. М. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Шевченка, 24, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _, (договір купівлі-продажу від 17.12.02 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


16. Замовникам (розділ 15) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 15) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 15), які здійснюють переобладнання житлових приміщень в нежитлові, або здійснюють добудови до початку переобладнання чи добудови через міське управління земельних ресурсів оформити право на користування земельною ділянкою.


17. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Б.Ониськіва.



Міський голова                                                                Зіновій Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.