Рішення виконавчого комітету  "Про погодження дозволу на розташування тимчасових закла..."  № 138 від 14.03.2006р. 
Документ №138 від 14.03.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.03.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.03.2006р.  № 138
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження дозволу на розташування тимчасових закладів торгівлі та побутового обслуговування (кіосків, павільйонів) та майданчиків для сезонної роздрібної торгівлі в м. Івано-Франківську



Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Погодити продовження розміщення тимчасового закладу, терміном  на один рік .

1.1. Підприємцю Русяєвій Л. В. на вул.Гетьмана П.Дорошенка, 27, павільйону “Каріна” з торгівлі продпромтоварами – площею 26,0 м2.

1.2. Підприємцю Яніній Н. Б. на вул. О. Довженка, 11, торгового павільйону “Заравшан” з торгівлі продпромтоварами – площею 180,0 м2 з спорудою зупинки громадського транспорту до початку будівництва багатоквартирного житлового будинку.

1.3. Приватному підприємству “Буковиночка” на вул.Василя Симоненка,6, торгового павільйону-кафе “Каскад” – площею 34,7 м2.

1.4. Підприємцю Козиревій Л. І. на вул. Молодіжній, 48, кіоску з торгівлі продпромтоварами – площею 12,0 м2.

1.5. Підприємцю Пантелюк Г. Ф. на вул. Тролейбусній, 1, кіоску з торгівлі промтоварами – площею 12,0 м2, при умові демонтажу протягом 30 днів з часу повідомлення про початок будівництва. Дозвіл на розміщення тимчасового закладу торгівлі діє в межах терміну дії договору оренди земельної ділянки до 15.06.2006 р.

2. Погодити облаштування майданчиків для сезонної роздрібної торгівлі  (терміном до 01.11.2006 р.) поруч об’єктів громадського харчування (ресторанів, кафе, їдалень) та об’єктів торгівлі, в яких створені необхідні санітарно-побутові умови для дотримання правил особистої гігієни відвідувачів та які обладнані санвузлами:

2.1. Підприємцю Климу Т.П. на площі Ринок, майданчик площею – 98,0м2, поруч ресторану “Славутич” на вул.Галицькій, 19.

2.2. Підприємцю Мовчану В.С. на площі Ринок, майданчик площею – 98,0 м2, поруч крамниці “Кулінарія” на вул. Галицькій, 19. У зв’язку із ускладненими умовами доступу відвідувачів літнього майданчика до приміщення туалету провести перепланування приміщення із створенням умов прямого доступу до приміщення туалету безпосередньо з торгового залу, терміном до 20.09.2006 р..

2.3. Підприємцю Римчуку М.В. на площі Ринок, майданчик площею – 98,0 м2, поруч торгового дому “Європа” на вул. Галицькій, 19. У зв’язку із ускладненими умовами доступу відвідувачів літнього майданчика до приміщення туалету провести перепланування приміщення із створенням умов прямого доступу до приміщення туалету безпосередньо з торгового залу, терміном до 20.09.2006 р..

2.4. Товариству з обмеженою відповідальністю кафе “Білий камінь” на вул.Незалежності, 4, майданчик площею – 50,0 м2, поруч кафе “Білий камінь”. У зв’язку із ускладненими умовами доступу відвідувачів літнього майданчика до приміщення туалету провести перепланування приміщення із створенням умов прямого доступу до приміщення туалету безпосередньо з торгового залу, терміном до 20.09.2006 р..

2.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “Природа” на вул.Левка Бачинського, 4, майданчик площею – 70,0 м2, поруч ресторану “Франківський”.

2.6. Підприємцю Пришляку В.І. на Вічевому майдані, майданчик площею – 100,0 м(згідно зі схемою), від кафе “Крапка”, при умові укладення угоди із кооперативом “За здоровий побут” на безоплатне обслуговування відвідувачів літнього майданчика громадським туалетом.

2.7. Товариству з обмеженою відповідальністю “Сізалія” на вул.Незалежності, 113, майданчик – площею 50,0 м2, поруч кафе “Дари лісу”.

2.8. Підприємцю Сімонович В. І. на вул. Галицькій, 40, майданчик площею - 100,0 м2, поруч кафе “Княгинин”.

2.9. Підприємцю Грималюк Е. М. на вул.Г.Мазепи, 1, майданчик площею – 80,0 м2 , поруч гастроному “Центральний”, при умові укладення угоди із кооперативом “За здоровий побут” на безоплатне обслуговування відвідувачів літнього майданчика громадським туалетом.

2.10. Товариству з обмеженою відповідальністю “Галичанка” на вул.Галицькій, 59, майданчик площею – 50,0 м2, поруч торгового комплексу “Галичанка”. У зв’язку із ускладненими умовами доступу відвідувачів літнього майданчика до приміщення туалету провести перепланування приміщення із створенням умов прямого доступу до приміщення туалету безпосередньо з торгового залу, терміном до 20.09.2006 р..

2.11. Товариству з обмеженою відповідальністю “Тонус” на вул. Степана Бандери, 62, майданчик площею – 100,0 м2, поруч крамниці “День і Ніч”, при умові укладення угоди із приватним підприємством “Бомонд” на безоплатне обслуговування відвідувачів літнього майданчика туалетом.

2.12. Товариству з обмеженою відповідальністю “ЛММ Сервіс” на вул.Української Дивізії, 9, майданчик площею – 50,0 м2, поруч кафе-бару “Еліта”.

2.13. Товариству з обмеженою відповідальністю “Глорія” на вул.Богдана Хмельницького, 78, майданчик площею – 64,0 м2, поруч торгового комплексу “Глорія”.

2.14. Товариству з обмеженою відповідальністю “Галка Івано-Франківськ” на вул. Бельведерській, 14, майданчик площею – 28,0 м2, поруч кав’ярні “Кава по-львівськи”.

2.15. Товариству з обмеженою відповідальністю “Галка Івано-Франківськ” на вул. Чорновола, 58, майданчик площею – 142,0 м2, поруч кав’ярні “Кава по-львівськи”.

2.16. Підприємцю Артеменко Л.Я. на вул.В.Чорновола, 47, майданчик площею – 40,0 м2, поруч кафе “Лонда”.

2.17. Підприємцю Горчак Н. Д. на вул. Грушевського, 3, майданчик площею – 100,0 м2, поруч кафе “Спорт Арена”.

2.18. Підприємцю Горчак Н. Д. на Вічевому майдані, майданчик площею – 105,0 м2, поруч ресторану “Слов’янський”.

2.19. Приватному підприємству “Бомонд” на вул. Степана Бандери, 62, майданчик площею - 50,0 м2, поруч кафе “Бомонд”.

2.20. Товариству з обмеженою відповідальністю “Пегас” на вул.Вагилевича, 3, майданчик площею - 40,0 м2, поруч кафе “Пегас”.

2.21. Підприємцю Шовгенюк Н. Б. на вул. Незалежності, 25, майданчик площею – 20,0 м2, поруч кафе “Соло”.

2.22. Підприємцю Каракулі В. Є. на вул. Ребета, 4-В, майданчик площею – 100,0 м2, поруч пункту сервісного обслуговування легкових автомобілів.

3. Дати дозвіл на прокат дитячих автомобілів:

3.1. Підприємцю Русину М. М. на вул. Дністровській, 3, поруч центрального універмагу “Прикарпаття”.

3.2. Підприємцю Шекеті М. І. на площі Ринок.

4. Зобов’язати підприємців (пункти 2)  виготовити правові документи на право користування земельною ділянкою та укласти угоди з виконавчим комітетом міської ради на її оренду протягом одного місяця з моменту прийняття даного рішення. У разі не укладення договору оренди на земельну ділянку у вказаний термін даний дозвіл на розташування літнього майданчика втрачає чинність.

5. Підприємцям (пункт 2) виготовити (а при наявності перепогодити) паспорт на облаштування майданчика для сезонної роздрібної торгівлі згідно з завданням на проектування, підготовленого управлінням архітектури і містобудування. Паспорт підлягає обов’язковому погодженню з всіма інспектуючими та заінтересованими службами міста. Право на облаштування майданчика надається з моменту реєстрації договору оренди на земельні ділянки та наявністю паспорта облаштування майданчика.

6. Підприємцям (пункт 2) погодити перелік продовольчих товарів відповідного асортименту з міським управлінням торгівлі та міською санітарно-епідеміологічною станцією.

7. Підприємцям (пункт 2) погодити режим роботи літнього майданчика з міським управлінням торгівлі.

8. Підприємцям (пункти 1, 2 ) постійно (щоденно) утримувати прилеглу територію (по периметру 10 м від споруди) в належному санітарному стані. Біля тимчасових закладів торгівлі встановити урни для сміття.

9. Після завершення терміну дії на розташування тимчасових об’єктів, власникам об’єктів  в місячний термін їх демонтувати, а ділянки, що використовувались, привести до належного стану.

10. При невиконанні пункту 9 комунальним службам виконавчого комітету міської ради здійснити демонтаж тимчасових споруд з відшкодуванням власниками затрачених коштів на їх демонтаж та  зберігання об’єкту і приведення земельних ділянок до належного стану.

11. Зобов’язати суб’єктів підприємницької діяльності в організації роботи дотримуватись державної мови та використовувати ліцензійну музичну продукцію.

12. Суб’єктам підприємницької діяльності внести відповідні платежі за видачу дозволів на розміщення об’єктів торгівлі та отримати в управлінні архітектури і містобудування витяги з рішення виконавчого комітету міської ради. В разі неотримання зазначеного рішення впродовж двох місяців від дня його прийняття, воно втрачає чинність.

13. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Б.Ониськіва та управління архітектури і містобудування .




Міський  голова                                                                  Зіновій  Шкутяк



2011-2024 © Всі права застережено.