Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від..."  № 139 від 14.03.2006р. 
Документ №139 від 14.03.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.03.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.03.2006р.  № 139
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін до рішення виконкому міської ради

від 24.01.06 № 27 “Про надбавки до заробітної плати працівникам ради, виконкому, його відділів, управлінь та служб”



        Відповідно до Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” та у зв”язку з прийняттям Постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006р. № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” виконавчий комітет міської ради


вирішив:


          Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від   09.03.2006 р. № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, внести зміни  до рішення виконкому міської ради від 24.01.06 № 27 “Про надбавки до заробітної плати працівникам ради,виконкому, його відділів,управлінь та служб” в пунктах 1.,1.1.,1.2.,2.,3., виклавши їх в такій редакції:

  1. Встановити надбавки з 03 січня 2006 року:

1.1.За високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи заступникам міського голови, секретарю міської ради, керуючому справами виконкому, сільським головам, керівникам та заступникам керівників самостійних відділів та управлінь виконкому - у розмірі до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років ( в додатку 1 виключити 70 відсотків).

1.2. За високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи працівникам ради, виконкому – у розмірі до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та  вислугу років, а працівникам, які не є посадовими особами місцевого самоврядування, до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за вислугу  років (додаток 2).

  1. Дозволити керівникам самостійних відділів і управлінь виконкому, сільським головам надавати надбавку за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи спеціалістам і службовцям до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років.
  2. У зв”язку з тим, що сесією міської ради на центральну міську клінічну лікарню покладено виконання функцій медичної управи міськвиконкому по управлінню закладами охорони здоров”я міста Л.Малофію, головному лікарю центральної міської клінічної лікарні, встановити надбавку 50 відсотків подового окладу за високі досягнення у праці і виконання особливо важливої роботи.



Перший заступник

міського голови                                                                                 Богдан Ониськів



2011-2024 © Всі права застережено.