Рішення виконавчого комітету  "Про поховання учасників бойових дій та інвалідів війни..."  № 164 від 01.06.2006р. 
Документ №164 від 01.06.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.06.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.06.2006р.  № 164
м.Івано-Франківськ
 


Про поховання учасників бойових дій та інвалідів війни



Відповідно до законів України „Про поховання та похоронну справу”, „Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”,  виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 року№ 1445 „Про затвердження Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, і учасників бойових дій” та розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 9 листопада 2005 року № 603 „Про затвердження Порядку фінансування видатків з обласного бюджету на здійснення витрат, пов’язаних із похованням учасників бойових дій” виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Зобов’язати спецкомбінат комунально-побутового обслуговування управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (С.Савчук) проводити безоплатне  поховання:

1.1. Померлих учасників бойових дій та інвалідів  у Великій Вітчизняній війні за рахунок видатків з обласного бюджету на здійснення витрат, пов’язаних із похованням;

1.2. Померлих учасників бойових дій ОУН-УПА і дивізії „Галичина” за рахунок коштів міського бюджету.


2. Управлінню праці та соціального захисту населення виконкому міської ради (І.Оробець) забезпечити фінансування витрат у межах середньої ціни на відповідні ритуальні послуги, що склалися у регіоні згідно діючого законодавства та представлених рахунків спецкомбінатом чи виконавцем волевиявлення померлого, який здійснив поховання за рахунок власних коштів.


3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 18 травня 2004 року № 183 „Про поховання учасників бойових дій у ІІ світовій війні”.


4. Контроль  за виконанням рішення покласти на заступників міського голови В. Кімаковича та О.Дерев’янко.



Міський голова                                                                   Віктор  Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.