Рішення виконавчого комітету  "Про організацію дрібно-роздрібної торгівлі хлібним квас..."  № 280 від 16.06.2009р. 
Документ №280 від 16.06.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.06.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.06.2009р.  № 280
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію дрібно-роздрібної торгівлі хлібним квасом в місті



       Відповідно до розпорядження обласної державної адміністрації від 21.04.1999р. № 327 “Про впорядкування торгівлі продовольчою групою товарів на ринках, підприємствах торгівлі та у закладах громадського харчування” та з метою наведення порядку у сфері торгівлі, дотримання її правил, захисту прав споживачів виконавчий комітет міської ради


                                    в и р і ш и в :


     1.Дозволити в 2009 році суб’єкту підприємницької діяльності Гарасиму І. М. здійснювати дрібно-роздрібну торгівлю квасом з роль-бару на вул. Тролейбусній,1  відповідно до схеми розташування роль-бару, затвердженої управлінням архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради.


     2.Зобов”язати суб’єкта підприємницької діяльності Гарасима І.М., який здійснює дрібно-роздрібну торгівлю хлібним квасом:

-дотримуватись „Правил роботи дрібно-роздрібної торговельної мережі”, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв”язків і торгівлі України від 08.07.96р. № 369 та інших законодавчих актів;

-укласти угоду з виконавцем послуг на вивіз твердих побутових відходів.

 

      3.Суб’єкти підприємницької діяльності, які отримують дозвіл на право здійснення   дрібно-роздрібної    торгівлі    квасом, здійснюють внесок на соціально-економічний розвиток міста  в сумі 972,0 грн., за кожне місце торгівлі на розрахунковий рахунок №33213841700002, одержувач коштів – УДК в м. Івано-Франківську /МД/, код одержувача – 20568100, банк одержувача – ГУДК в Івано-Франківській області, МФО 836014, код платежу – 16011500  і отримують витяг з даного рішення в Дозвільному центрі.


        4.Зобов’язати осіб, які здійснюють виносну торгівлю квасом:

-мати відповідні документи, наявність яких передбачена чинним законодавством,

-дотримуватись санітарних норм і правил, забезпечувати чистоту на прилеглій до торговельного місця території та наявність  біля роль-барів   урн для сміття.


    5.Міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області /В.Фелик/, державній податковій  інспекції міста  /Я.Кравців/,  міській санітарно-епідеміологічній станції /М.Недоступ/ забезпечити належний контроль за дотриманням необхідного порядку при здійсненні дрібно-роздрібної торгівлі квасом господарюючими суб’єктами та вживати заходів впливу до порушників законодавства у галузі торгівлі, в тому числі, складати протоколи та подавати їх на адміністративну комісію. У випадку притягнення особи до адміністративної відповідальності по ст.152 КУпАП більше ніж 3 рази, позбавити їх дозволу на право торгівлі.


     6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ярослава Яцишина.



Міський голова                                                                            Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.