Рішення виконавчого комітету  "Про реалізацію карток мобільного поповнення в місті..."  № 281 від 16.06.2009р. 
Документ №281 від 16.06.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.06.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.06.2009р.  № 281
м.Івано-Франківськ
 


Про реалізацію карток мобільного поповнення в місті


       Розглянувши матеріали Дозвільного центру міста Івано-Франківська, та з метою впорядкування торгівлі в місті, дотримання її правил виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1.Дозволити в 2009 році суб”єкту підприємницької діяльності Носковій Н. М. здійснювати реалізацію карток мобільного поповнення при умові встановлення рекламних та допоміжних засобів не на центральній пішохідній частині тротуару у відповідності до Закону України «Про рекламу» на вул. Левка Бачинського, 4.


  2.Зобов”язати суб”єкта підприємницької діяльності Носкову Н. М., яка здійснює реалізацію карток мобільного поповнення:

-дотримуватись “Правил дрібно-роздрібної торгівельної мережі”, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв”язків і торгівлі України від 08.07.1996 року та інших законодавчих актів;

-укласти угоду з перевізниками на вивіз твердих побутових відходів.

 

  3.Суб”єкти підприємницької діяльності, які отримують дозвіл на реалізацію карток мобільного поповнення, здійснюють внесок на соціально-економічний розвиток міста в сумі 972,0 грн. за кожне місце торгівлі на розрахунковий рахунок №33213841700002, одержувач коштів – УДК в м. Івано-Франківську /МБ/, код одержувача – 20568100, банк одержувача – ГУДК в Івано-Франківській області, МФО – 836014, код платежу – 16011500  і отримують витяг з рішення в Дозвільному центрі. 


  4.Зобов”язати осіб, які здійснюють реалізацію карток мобільного поповнення, мати відповідні документи, наявність яких передбачена чинним законодавством.


   5.Міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області /В.Фелик/, Державній податковій інспекції в місті /Я.Кравців/ забезпечити належний контроль за дотриманням необхідного порядку при здійсненні реалізації карток мобільного поповнення господарюючими суб”єктами та вживати заходів впливу до порушників законодавства в галузі торгівлі, в тому числі, складати протоколи та подавати їх на адміністративну комісію. У випадку притягнення особи до адміністративної відповідальності по ст. 152 КУпАП більше ніж 3 рази, позбавляти її дозволу на право торгівлі.  


  6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Ярослава Яцишина.



Міський голова                                                                       Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.