Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 289 від 16.06.2009р. 
Документ №289 від 16.06.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.06.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.06.2009р.  № 289
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення «Про розрахунок пайового внеску до фонду соціально-економічного розвитку міста»



Розглянувши внесений фінансовим управлінням виконавчого комітету міської ради на сесію міської ради проект рішення «Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення «Про розрахунок пайового внеску до фонду  соціально-економічного розвитку міста», відповідно до п.п.1 п.2 ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Внести на розгляд сесії міської ради проект рішення «Про розрахунок пайового внеску до фонду соціально-економічного розвитку міста» (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.




Міський голова                                                Віктор Анушкевичус




Про розрахунок пайового внеску до фонду соціально-економічного розвитку міста



Відповідно до Положення «Про цільовий фонд соціально-економічного розвитку міста» від 29.08.2006 року та Положення «Про пайову участь замовників будівництва у формуванні цільового фонду соціально-економічного розвитку міста» від 07.12.2006 року, зі змінами і доповненнями, міська рада 


в и р і ш и л а:


  1. При розрахунку пайового внеску у фонд соціально-економічного розвитку міста відкритому акціонерному товариству «Прикарпаттяобленерго», яке здійснює добудову до адміністративного корпусу в межах переданої у постійне користування земельної ділянки на вул. Індустріальній, 34, застосовувати 7% від вартості будівництва об’єкта замість 10% в зв’язку з тим, що договір на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури не укладається.


  1. Звільнити від сплати пайового внеску у фонд соціально-економічного розвитку міста Лугову В. А., яка здійснює добудову житлових приміщень до власної квартири №_ на вул. Гетьмана Сагайдачного, 74, в зв’язку з тим, що вона покращує житлові умови, а також живе без чоловіка, виховує двоє дітей (одна неповнолітня), з березня пенсіонерка. Розмір пайового внеску складає 3 540,76 грн.


  1. Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) та забудовникам забезпечити відповідне оформлення договору.


  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Фітеля З. І. та постійну комісію з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвитку сіл.



Міський голова                                                              Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.