Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 173 від 01.06.2006р. 
Документ №173 від 01.06.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №180 від 17.04.2007р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про акти державної комісії приймання в експлуатацію індивідуальних житлових будинків, реконструйованих квартир та присвоєння поштової адреси
Рішення виконавчого комітету  №232 від 18.07.2006р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.06.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.06.2006р.  № 173
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт:


1.1. Підприємцю Кушнір М. П. – для переобладнання власних нежитлових приміщень на вул.Гната Хоткевича, 44А, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на 12/100 частки нерухомого майна № _ від 23.11.05 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.2. Підприємцю Євчуку А. М. – для реконструкції горищного простору торгового центру “Глобус” на вул.Дністровській, 45А, під торгові та офісні приміщення (реєстрація права власності на 91/100 частки нерухомого майна № _ від 21.09.04 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.3. Підприємцю Кравчишину П. П. та співвласникам: Кравчишин М.С., Кравчишин К. П., Кравчишин І. П. – для переобладнання власного підвального приміщення на вул.Грюнвальдській, 2/_, під офісні приміщення (реєстрація свідоцтва на право власності на житло № _ від 12.10.1999 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.4. Івано-Франківському державному медичному університету – для переобладнання гуртожитку № 1 на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.Гетьмана Мазепи, 34, під навчальний корпус.


1.5. Українській гімназії № 1 – для будівництва господарського блоку на території гімназії на вул.Калуське шосе, 1.


1.6. Плохому В. К., Плохій С. П., Плохій І. В., Плохій Л. В. – для влаштування мансардного поверху з житловими приміщеннями над власною квартирою № _ на вул.Січових Стрільців, 72 (реєстрація свідоцтва про право власності на житло № _ від 02.02.1995 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.7. Приватному підприємству “Плюс 999” – для будівництва мотелю з сервісним обслуговуванням автомобілів на орендованій земельній ділянці на вул.Надрічній, навпроти вул.Церковної, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.8. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – для влаштування муніципального ринку на вул.Гетьмана Мазепи, в районі будинків № № 179 –185.


1.9. Відкритому акціонерному товариству “Карпатське управління геофізичних робіт” – для реконструкції власної бази в межах переданої у постійне користування земельної ділянки на вул.Польовій, 8А, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 1) отримати технічні умови (висновки) на підключення до інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання через державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго”. Зобов’язати замовників (розділ 1) до початку будівництва (переобладнання) через міське управління земельних ресурсів оформити право на користування земельною ділянкою згідно з цільовим призначенням.


3. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):


3.1. Відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківський арматурний завод” – для будівництва каплиці, поруч території заводу на вул.Євгена Коновальця, 229.


3.2. Приватному підприємству “Мандрівник Прикарпаття” – для спорудження зупинки громадського транспорту з закладом торгівлі, поруч території ВАТ “Івано-Франківський арматурний завод” на вул.Євгена Коновальця, 229, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.3. Товариству з обмеженою відповідальністю “Варто” – для переобладнання власних нежитлових приміщень підвального та першого поверхів на вул.Довгій, 47, під офісні та торгові приміщення з забудовою підколонного простору (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 17.10.23.03 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “Шкір –Тур’янка” – для реконструкції з добудовою власних виробничих приміщень ательє на Південному бульварі, 31 (реєстрація договору купівлі-продажу нежитлових приміщень № _ від 29.09.2000 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.5. Кудинській Н. Ф. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на місці власного будинку на вул.Трускавецькій, 18, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _від 18.06.2005 р.) при умові знесення власного будинку № 18 на вул.Трускавецькій та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.6. Співзабудівникам: відкритому акціонерному товариству “Прикарпаттяобленерго” та відкритому акціонерному товариству “Оргхім” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями у дворі будинків № 117 на вул.Євгена Коновальця та № 3 на вул.Слави Стецько, при умові перенесення трансформаторної підстанції (ТП – 72) згідно з виданими техумовами та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

Вважати таким, що втратив чинність пункт 11.2 рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.06 р. № 93 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) відкритому акціонерному товариству “Прикарпаттяобленерго” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими торгово-офісними приміщеннями у дворі будинків № 117 на вул.Євгена Коновальця та № 3 на вул.Слави Стецько.


3.7. Закритому акціонерному товариству “Меркурій холдинг групп” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на місці власного нежитлового будинку на вул.Гаркуші, 21, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 28.10.05 р.) при умові знесення існуючого будинку № 21 на вул.Гаркуші та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “ТрансКомСервіс” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Гаркуші, 23, (реєстрація права власності на нерухоме майно в будинковолодінню на вул.Гаркуші, 23, - № _ від 25.09.05 р.) при умові знесення існуючих житлових будинків № № 21А, 23, з відселенням їх мешканців та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

Вважати таким, що втратив чинність пункт 3.20 рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.06 р. № 93 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) ТзОВ “ТрансКомСервіс” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Гаркуші, 21 - 23, при умові знесення існуючих житлових будинків № № 21, 21А, 23.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 3) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 3) отримати технічні умови (висновок) на підключення до інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання через державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго”.


5. Дозволити:


5.1. Управлінню національного банку України в Івано-Франківській області – реконструкцію та капітальний ремонт власних гаражів загальною площею – 2016,87 м2 на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.Джохара Дудаєва, 33 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.05 р. № 238, пункт 1.1). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.2. Управлінню механізації № 22 закритого акціонерного товариства фірма “Нафтогазбуд” – реконструкцію власних нежитлових приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Героїв УПА, 5, під адміністративні приміщення загальною площею – 412,8 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.05 р. № 76, пункт 3.16). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.3. Підприємцю Гречанюку П. Д. – будівництво багатоквартирних житлових будинків (№ № 3, 4 по генплану) загальною площею квартир - 4812,66 м2 на орендованій земельній ділянці в мікрорайоні “Каскад” (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.04 р. № 198, пункт 3.9). Будівництво здійснювати на умовах компенсації управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради витрат, понесених на виготовлення проектно-кошторисної документації та на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Ведення технічного нагляду за будівництвом покласти на управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради.


5.4. Західному управлінню капітального будівництва Міністерства оборони України – будівництво 5-поверхового багатоквартирного житлового будинку (№ 3 по генплану) загальною площею квартир 3354,06 м2 на переданій у постійне користування земельній ділянці в межах житлового комплексу на вул.Євгена Коновальця – Курінного Чорноти (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 30.12.03 р. № 541, пункт 1.3). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.5. Приватному підприємству фірмі “Алан” – реконструкцію з переплануванням власного кафе “Лабіринт” на вул.Гетьмана Мазепи, 36, під торговий заклад та кафе загальною площею - 239,6 м2 з влаштуванням окремого входу (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.05.2003 р. № 226, пункт 1.19). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.6. Івано-Франківським дорожним механічним майстерням Львівської залізниці – реконструкцію існуючої котельні та заміну тепломережі на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.Деповській, 6. Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.7. Відкритому акціонерному товариству “Концерн Галнафтогаз” – реконструкцію власної автозаправної станції № 1 з влаштуванням торгових приміщень та портальної автомийки на орендованій земельній ділянці на вул.Хриплинській, 9 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2005 р. № 189, пункт 1.2). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.8. Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі “Ходак” – будівництво другої черги 5-поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир – 833,48 м2; загальна площа нежитлових приміщень – 298,46 м2) з приміщеннями торгово-побутового комплексу на орендованій земельній ділянці на вул.Незалежності, в районі будинку № 152 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.2003 р. № 411, пункт 1.34). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.9. Підприємцю Гриневич Н. В. – переобладнання власних приміщень гаражів на орендованій земельній ділянці на вул.Гетьмана Сагайдачного, 42А, під крамницю промтоварів, складські та офісні приміщення загальною площею - 336,23 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2004 р. № 221, пункт 3.11). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.10. Підприємцю Стуй І. І. – переобладнання власних підвальних приміщень на вул.Грюнвальдській, 23, під крамницю промтоварів загальною площею - 44,14 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2005 р. № 189, пункт 1.9). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.11. Акціонерному товариству “Індустріально-експортний банк” – реконструкцію власної нежитлової будівлі на орендованій земельній ділянці на вул.Привокзальній, 11, під офіс філії “Івано-Франківська дирекція” АТ “Індекс-банк” загальною площею - 1355,79 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 1.3). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.12. Підприємцю Балагурі В. О. – будівництво 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир – 4368,4 м2) з вбудованими приміщеннями торгівлі та закладу громадського харчування (загальна площа нежитлових приміщень – 1089,1 м2) на приватизованих земельних ділянках на розі вул.Вовчинецької – Трачів (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 3.6). Зобов’язати підприємця Балагуру В. О. до початку будівництва знести існуючі будинки № № 1, 3 на вул.Трачів. Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.13. Дочірньому підприємству “Новіцкі фарма” – переобладнання власних приміщень крамниці на вул.Привокзальній, 9, під кафе загальною площею – 80,5 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.2005 р. № 238, пункт 1.8). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.14. Підприємцю Мотилю І. В. – реконструкцію з добудовою власних нежитлових приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Угорницькій, 12, під виробничо-торговий комплекс “Меблі” загальною площею – 469,2 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.2005 р. № 496, пункт 11.3). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.15. Бойчуку В. Р., Макаревич М. Т. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Матейки, 36, під стоматологічний кабінет загальною площею – 50,6 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 1.4). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.16. Підприємцю Ониськіву А. Б. – переобладнання власних нежитлових приміщень в багатоквартирному житловому будинку на вул.Юліана Целевича, 14А, під стоматологічний кабінет загальною площею – 48,8 м2 (затвердження акту державної комісії приймання в експлуатацію 24-квартирного житлового будинку – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.06 р. № 118; реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 31.03.06 р.). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.17. Підприємцю Ступніцькому І. М. – переобладнання частини власних побутово-складських приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Джохара Дудаєва, 31Б, під крамницю автозапчастин загальною площею – 92,01 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.11.05 р. № 422, пункт 3.3). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.18. Приватному підприємству “Зодчий” – реконструкцію торгового павільйону на орендованій земельній ділянці на Північному бульварі ім.О.Пушкіна, 2А, під крамницю продтоварів загальною площею – 58,96 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.06 р. № 30, пункт 1.2). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.19. Товариству з обмеженою відповідальністю “Лоцман” - будівництво холодильних камер загальною площею – 409,2 м2 поруч власних виробничих приміщень на орендованій земельній ділянці на вул.Максимовича, 15 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.05 р. № 238, пункт 1.2). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.20. Товариству з обмеженою відповідальністю “Українська побутова техніка” – переобладнання побутового корпусу власного майнового комплексу на орендованій земельній ділянці на вул.Юності, 23А, під адміністративно-побутові приміщення загальною площею – 10782,15 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.07.04 р. № 310, пункт 1.9). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.21. Шпильовій Н. І. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Грушевського, 20, під крамницю промтоварів загальною площею – 47,57 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 11.5; протокол міжвідомчої комісії від 06.05.05 р. № 212). Переобладнання здійснювати на умовах пайової участі в ремонті даху будинку на вул.Грушевського, 20.


5.22. Підприємцю Скотару З. Т. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Короля Данила 18, під перукарню та крамницю промтоварів загальною площею – 43,14 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.7; протокол міжвідомчої комісії від 17.11.04 р. № 209). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.23. Боєчко І. Б. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Будівельників, 17, під аптеку загальною площею – 99,9 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 11.8; протокол міжвідомчої комісії від 26.05.05 р. № 212). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.24. Третяк С. С. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Січових Стрільців, 19, під крамницю промтоварів загальною площею – 64,87 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2005 р. № 76, пункт 13.6; протокол міжвідомчої комісії від 01.02.04 р. № 210). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.25. Савенко Г. М., Савенку А. І., Попадинцю Я. В., Попадинцю А. В., Савенко В. А. – роз’єднання власної 5-кімнатної квартири № _ на вул.Набережній ім.В. Стефаника, 32, на дві окремі 2-кімнатні квартири (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 14.11; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Роз’єднаним квартирам присвоїти адресні номери _ та _.


5.26. Калинюку М. М., Калинюк З. С., Калинюку Я. М., Калинюку Т.М. – роз’єднання власної 4-кімнатної квартири № _ на вул.Набережній ім.В. Стефаника, 32, на 2-кімнатну та 1-кімнатну квартири (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.2005 р. № 496, пункт 16.12; протокол міжвідомчої комісії від 25.11.2005 р. № 216). Роз’єднаним квартирам присвоїти адресні номери: 2-кімнатній квартирі - № _; 1-кімнатній квартирі - № _.


5.27. Єфімову О. О., Єфімовій Н. І. – об’єднання власних квартир № _ та № _ на вул.Гвардійській, 8, в одну 3-кімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 13.11; протокол міжвідомчої комісії від 08.02.2006 р. № 02). Об’єднаній квартирі присвоїти адресний номер - _.


5.28. Орєховій Я. М., Кіщук Л. М., Орєхову І. Б., Орєховій О. О., Орєховій Л. І., Орєхову О. І. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Валовій, 4, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.2005 р. № 496, пункт 16.11; протокол міжвідомчої комісії від 25.11.2005 р. № 216). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.29. Василик О. М. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Валовій, 4, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322, пункт 13.24; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.30. Мазурик Т. В. – приєднання частини приміщення загального користування до кімнати № _ в гуртожитку на вул.Пасічній, 14 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 332, пункт 13.23; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214).


5.31. Сміху В. М., Сміх Г. П., Сміху П. В., Сміх Г. В., Сміху А. В. – переобладнання нежитлового приміщення № _ в гуртожитку на вул.Гетьмана Мазепи, 175, під житлову однокімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.20; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Зобов’язати управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, за кошти замовників, в переобладнаних квартирах № № _, _, _, _, _, _, _, _ виконати комплексні роботи по проведенню окремих стояків газопостачання, холодного і гарячого водопостачання, каналізації та встановлення лічильників відповідно до проектно-технічної документації.


5.32. Цахніву М. Р., Цахнів Г. Б., Цахнів Л. М.– переобладнання нежитлового приміщення № _ в гуртожитку на вул.Гетьмана Мазепи, 175, під житлову однокімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.21; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Зобов’язати управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, за кошти замовників, в переобладнаних квартирах № № _, _, _, _, _, _, _, _ виконати комплексні роботи по проведенню окремих стояків газопостачання, холодного і гарячого водопостачання, каналізації та встановлення лічильників відповідно до проектно-технічної документації.


5.33. Литвинчук Л. В. – переобладнання нежитлового приміщення № _ в гуртожитку на вул.Гетьмана Мазепи, 175, під житлову однокімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.22; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Зобов’язати управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, за кошти замовників, в переобладнаних квартирах № № _, _, _, _, _, _, _, _ виконати комплексні роботи по проведенню окремих стояків газопостачання, холодного і гарячого водопостачання, каналізації та встановлення лічильників відповідно до проектно-технічної документації.


5.34. Михайленко Г. І., Михайленку М. П., Андрусяк Л. М., Михайленко М. М. – переобладнання нежитлового приміщення № _ в гуртожитку на вул.Гетьмана Мазепи, 175, під житлову однокімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.23; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Зобов’язати управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, за кошти замовників, в переобладнаних квартирах № № _, _, _, _, _, _, _, _ виконати комплексні роботи по проведенню окремих стояків газопостачання, холодного і гарячого водопостачання, каналізації та встановлення лічильників відповідно до проектно-технічної документації.


5.35. Дуді Г. М. – переобладнання нежитлового приміщення № _ в гуртожитку на вул.Гетьмана Мазепи, 175, під житлову однокімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.24; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Зобов’язати управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, за кошти замовників, в переобладнаних квартирах № № _, _, _, _, _, _, _, _ виконати комплексні роботи по проведенню окремих стояків газопостачання, холодного і гарячого водопостачання, каналізації та встановлення лічильників відповідно до проектно-технічної документації.


5.36. Кандюк Г. М., Кандюку Б. Л., Кандюку М. Б., Кандюку Б. Б. – переобладнання нежитлового приміщення № _ в гуртожитку на вул.Гетьмана Мазепи, 175, під житлову однокімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.25; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Зобов’язати управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, за кошти замовників, в переобладнаних квартирах № № _, _, _, _, _, _, _, _ виконати комплексні роботи по проведенню окремих стояків газопостачання, холодного і гарячого водопостачання, каналізації та встановлення лічильників відповідно до проектно-технічної документації.


5.37. Стефанюк Л. І., Сенюку М. І., Стефанюк Х. Я. – переобладнання нежитлового приміщення № _ в гуртожитку на вул.Гетьмана Мазепи, 175, під житлову однокімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.26; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Зобов’язати управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, за кошти замовників, в переобладнаних квартирах № № _, _, _, _, _, _, _, _ виконати комплексні роботи по проведенню окремих стояків газопостачання, холодного і гарячого водопостачання, каналізації та встановлення лічильників відповідно до проектно-технічної документації.


5.38. Тріщук О. Д., Тріщук М. В., Тріщук Ю. В., Тріщук Н. В. – переобладнання нежитлового приміщення № _ в гуртожитку на вул.Гетьмана Мазепи, 175, під житлову однокімнатну квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.27; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Зобов’язати управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради, за кошти замовників, в переобладнаних квартирах № № _, _, _, _, _, _, _, _ виконати комплексні роботи по проведенню окремих стояків газопостачання, холодного і гарячого водопостачання, каналізації та встановлення лічильників відповідно до проектно-технічної документації.


5.39. Богуславській Л. А., Богуславському О. К., Богуславському Р. О., Богуславській І. О. – реконструкцію кімнати № _ в гуртожитку на вул.О.Сорохтея, 41, під ізольовану квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 14.15; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01).


5.40. Дереньку М. Ю., Деренько І. І., Дереньку М. М., Дереньку І. М. – реконструкцію кімнат № № _, _ в гуртожитку на вул.Євгена Коновальця, 99, під житлову квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.25; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03).


5.41. Підприємцю Гнату Б. Є. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Пасічній, 21, під крамницю промтоварів загальною площею – 94,69 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.8; протокол міжвідомчої комісії від 11.04.2004 р. № 209). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.42. Цупер Г. С. – переобладнання власних нежитлових приміщень № № _, _, _, _, _, _ на вул.Береговій, 22А, під житлову квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 13.4; протокол міжвідомчої комісії від 08.02.2006 р. № 02). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.43. Красій І. В. – переобладнання власного нежитлового приміщення № _ на вул.Береговій, 22А, під житлову квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 13.5; протокол міжвідомчої комісії від 08.02.2006 р. № 02). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.44. Халаку П. П. – переобладнання власного нежитлового приміщення № _ на вул.Береговій, 22А, під житлову квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.10; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.45. Боришкевич Г. Т., Вітюку М. Я. – реконструкцію житлового блоку № _ в гуртожитку на вул.І.Пулюя, 10А, під житлову квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.20; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Реконструйованій квартирі присвоїти адресний № _.


5.46. Товариству з обмеженою відповідальністю “Торгова мережа “Фаворит” – реконструкцію існуючих приміщень крамниці з добудовою торгового залу загальною площею – 1285,2 м2 на вул.Карпатській, 12, на підставі набуття права власності на нерухоме майно (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.12.04 р.; дозвіл на проектно-пошукові роботи ТзОВ “Прикарпатська фінансова компанія” – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.07.04 р. № 310, пункт 11.1). Реконструкцію з добудовою здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.47. Товариству з обмеженою відповідальністю “Торгова мережа “Фаворит” – реконструкцію існуючих приміщень крамниці з розширенням торгового залу загальною площею – 382,7 м2 на вул.Незалежності, 81, на підставі набуття права власності на нерухоме майно (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.12.04 р.; дозвіл на проектно-пошукові роботи КП “Франківчанка” – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.01.04 р. № 36, пункт 1.30). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


6. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 5) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Міській інспекції Держархбудконтролю видавати дозвіл на виконання будівельних робіт після представлення замовником (забудівником) /розділ 5/ угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.


7. Дозволити індивідуальне житлове будівництво:


7.1. Садовцю О. Г. – будівництво індивідуального житлового будинку на місці існуючого гаража на власній земельній ділянці на вул.Миру, 64 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 22.07.2003 р.).


7.2. Агєєву Б. Ф. – реконструкцію власної квартири № _ з прибудовою та надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул.Козацькій, 3 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 05.07.2005 р.).


7.3. Медвідю Є. І. – прибудову та надбудову житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Сеченова, 37 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 31.08.1987 р.).


7.4. Орихівській Т. В. – будівництво 2-квартирного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Гетьмана Сагайдачного, 78А (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 21.05.1999р.).


7.5. Стефанишину Я. В. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Сеченова, 109 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 23.03.1997 р.).


7.6. Струтинському В. В., Струтинській М. І., Струтинській Л. В., Струтинському В. В. – реконструкцію власної квартири № _ з добудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.В. Чорновола, 25А (реєстрація права власності на нерухоме майно від 09.07.2003 р.).


7.7. Петрову В. Г., Петровій С. А. – реконструкцію власної квартири № _ з надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул.В. Маланюка, 19 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 07.04.1999 р.).


7.8. Затолюк Ж. І. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Матейки, 30В. (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 28.10.2004р.).


7.9. Василишину С. П. – реконструкцію житлового будинку з добудовою кухні, санвузла, паливної, прихожої на власній земельній ділянці на вул.Челюскінців, 25Б (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 14.01.1985 р.).


7.10. Комарщуку В. В. – реконструкцію власної частини житлового будинку з добудовою житлових і допоміжних приміщень, з влаштуванням окремого входу на власній земельній ділянці Комарщука В. В., за його згодою, на вул.Рильського, 13 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 11.07.2005 р.).


7.11. Комарщуку В. В. – реконструкцію власної частини житлового будинку з добудовою житлових і допоміжних приміщень та будівництво гаража, сауни на власній земельній ділянці на вул.Рильського, 13 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 11.07.2005 р.).


7.12. Ломакович О. В., Мулик Н. П. – надбудову другого поверху з влаштуванням окремого входу; реконструкцію господарської будівлі на літню кухню, гараж, оранжерею та будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул.Світлій, 16, мікрорайон “Опришівці” (реєстрація права власності на житловий будинок № _ від 12.05.2002 р.).


7.13. Кузьміну М. Р. – реконструкцію житлового будинку з добудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Челюскінців, 35А (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 22.02.2005 р.).


7.14. Павліву Я. Й. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, 291А.


7.15. Василюк Г. І., Василюку П. П. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Квітки Основ’яненка, 9.


7.16. Садовській І. І. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці Поштолян Н. І., за її згодою, на вул.Кармелюка, 10/_.


7.17. Гуменному О. В. – реконструкцію власної частини житлового будинку з добудовою з надбудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.Миру, 52/_ (реєстрація права власності на житло № _ від 25.121980 р.).


7.18. Вакалюку І. П. – реконструкцію власної квартири № _ з прибудовою та надбудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул.Академіка Сахарова, 28 (реєстрація права власності на житло № _ від 09.10.1998 р.).


7.19. Остап’яку Ю. І. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою і надбудовою житлових та допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Б.Лепкого, 23 (реєстрація договору дарування квартири № _ від 18.08.05 р.; № _ від 20.12.05 р.).


7.20. Протасу Р. В. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Федьковича, 132Б.


7.21. Маньковському І. М. – реконструкцію власної квартири № _, добудову житлових і допоміжних приміщень з влаштуванням мансардного поверху та будівництво господарської будівлі на власній земельній ділянці в пров.Вінницькому, 14 (реєстрація права власності на житло № _ від 05.10.1998 р.).


7.22. Бурак Г. П. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.О.Кобилянської, 43.


7.23. Заріцькому О. Б. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Короленка, 9.


8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання дозволу, затвердженої та погодженої у встановленому порядку проектної документації, або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


9. Передати функції «Замовника»:


9.1. Сендерській Г. М. – на будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Довбуша, поруч будинку № 8А, від Стельмах М. І., на підставі набуття права власності на земельну ділянку (реєстрація договору дарування земельної ділянки № _ від 04.08.2004 р.; дозвіл на будівництво Стельмах М. І. – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.04.2001 р. № 176, пункт 5.1).


9.2. Пароху церкви св.Дмитрія отцю Борису Гобиру на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) – для будівництва житлового будинку малоповерхової забудови (ділянка № 12) в районі “Пасічна” на вул.Гімназійній, від релігійної громади св. Дмитрія УГКЦ, на підставі звернення релігійної громади, при умові укладення угоди з управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про пайову участь у розбудові інженерних мереж і споруд та транспортної інфраструктури комплексної забудови мікрорайону № 7 в межах вулиць Калуське шосе – Горбачевського – Ціолковського (дозвіл на проектно-пошукові роботи релігійній громаді св. Дмитрія УГКЦ – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.04 р. № 110, пункт 10.7).


9.3. Соболевському А. Б. – на будівництво індивідуального житлового будинку та господарського приміщення на власній земельній ділянці на вул.Набережній ім.В. Стефаника, 1, від Соболевської Д. В., на підставі набуття права власності на земельну ділянку (реєстрація договору дарування земельної ділянки № _ від 17.08.04 р.; дозвіл на будівництво Соболевській Д.В. – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.04.2001 р. № 176, пункт 5.5).


9.4. Остап’яку Ю. І. – на будівництво індивідуального житлового будинку на місці існуючого, на власній земельній ділянці на вул.Б.Лепкого, 20А, від Дутчака Д. М., на підставі набуття права власності на земельну ділянку (реєстрація договору купівлі-продажу земельної ділянки № _ від 21.04.06 р.; дозвіл на будівництво Дутчаку Д. М. – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.10.2000 р. № 461, пункт 5.7).


9.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “Торгова мережа “Фаворит” – на реконструкцію існуючих приміщень крамниці загальною площею - 1105,5 м2 на вул.Вовчинецькій, 192, від колективного підприємства “Магазин Вовчинецький”, на підставі набуття права власності на нерухоме майно (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.12.04 р.; дозвіл на реконструкцію КП “Магазин Вовчинецький” – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.05.03 р. № 226, пункт 3.33). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


9.6. Товариству з обмеженою відповідальністю “Торгова мережа “Фаворит” – на реконструкцію існуючих приміщень універсаму з добудовою торгового залу загальною площею - 1348,5 м2 на вул.Тролейбусній, 1, від колективного підприємства “Універсам “Станіславський”, на підставі набуття права власності на нерухоме майно (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.12.04 р.; дозвіл на реконструкцію КП “Універсам “Станіславський” – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.07.03 р. № 320, пункт 3.21). Реконструкцію з добудовою здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


9.7. Товариству з обмеженою відповідальністю “Торгова мережа “Фаворит” – на реконструкцію існуючих приміщень крамниці з добудовою торгового залу загальною площею - 1480,5 м2 на вул.В.Чорновола, 98, від колективного підприємства “Магазин № 14 “Парковий”, на підставі набуття права власності на нерухоме майно (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.12.04 р.; дозвіл на реконструкцію КП “Магазин № 14 “Парковий” – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.07.03 р. № 320, пункт 3.20). Реконструкцію з добудовою здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 9) у двомісячний термін через міське управління земельних ресурсів переоформити право на користування земельною ділянкою. Дане рішення набуває чинності після державної реєстрації договору оренди землі (державного акту на право приватної власності на землю).


11. Внести зміни:


11.1. Пункт 1.17 рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.03 р. № 411 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт Баліцькій С. І. – для переобладнання з добудовою частини власного житлового будинку на приватизованій земельній ділянці на вул.Гната Хоткевича, 43, під крамницю промтоварів та офіс, з влаштуванням житлової кімнати в мансардному просторі, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт Баліцькій С. І. – для будівництва індивідуального житлового будинку з прибудованою торговою крамницею і офісними приміщеннями на власній земельній ділянці на вул.Гната Хоткевича, 43, при умові знесення існуючого власного житлового будинку на вул.Гната Хоткевича, 43, та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.2. В затвердженому списку членів ЖБК “Калина”, пункт 8.5; розділ 11.8, рішення виконавчого комітету міської ради від 10.03.1993 р. № 105, на підставі звернення члена ЖБК “Калина”, Яворського Д. Д., внести зміни та викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки): співзабудівникам: Яворському Д. Д. та Лизину Ю. О. – для будівництва індивідуального житлового будинку на території ЖБК “Калина” (ділянка № 19) на вул.Проектній, 2, в північному районі міста “Пасічна”.


12. Замовникам (розділ 11) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 11) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 11) отримати технічні умови (висновок) на підключення до інженерних мереж теплопостачання і гарячого водопостачання через державне міське підприємство “Івано-Франківськтеплокомуненерго”. Зобов’язати замовників (розділ 11) до початку будівництва (переобладнання) через міське управління земельних ресурсів оформити право на користування земельною ділянкою (зміну цільового призначення земельної ділянки).


13. Дозволити встановити тимчасово, до 01.06.2008 р., збірно-розбірні металеві гаражі:


13.1. Підвербицькому І. М., інваліду першої групи загального захворюванн я – для зберігання власного автомобіля у дворі будинку № 36 на вул.Б.Хмельницького, 30. Зобов’язати Підвербицького І. М. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


13.2. Місюрак Н. О., інваліду дитинства другої групи – для зберігання власного автомобіля у дворі будинку № 9 на вул.Марійки Підгірянки. Зобов’язати Місюрак Н. О. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


13.3. Кононову Ф. В., інваліду другої групи загального захворювання – для зберігання власного автомобіля на вул.Академіка Сахарова, 25. Зобов’язати Кононова Ф. В. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


14. Продовжити до 01.06.2008 р. пункт 14 рішення виконавчого комітету міської ради від 20.04.2004 р. № 131 про дозвіл на користування раніше збудованим гаражем, інваліду другої групи загального захворювання, Черкавському С. І. на вул.Гаркуші, поруч будинку № 18. Зобов’язати Черкавського С. І. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


15. Вважати таким, що втратив чинність:


15.1. Пункт 3.15 рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93 про надання дозволу на проведення проектно-пошукових робіт (дозволу на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) підприємцю Лубику М. М. – для будівництва станції вулканізації та шиномонтажу коліс автотранспорту на вул.Надрічній, навпроти вул.Церковної, з причини набуття права користування земельною ділянкою на правах оренди приватного підприємства “Плюс 999”.


15.2. Пункт 3.17 рішення виконавчого комітету міської ради від 24.11.2005 р. № 422 про надання дозволу на проведення проектно-пошукових робіт (дозволу на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) товариству з обмеженою відповідальністю “Універсал –Авто” – для будівництва торгово-офісного центру по продажу та обслуговуванню автомобілів на вул.Надрічній, навпроти вул.Церковної, з причини набуття права користування земельною ділянкою на правах оренди приватного підприємства “Плюс 999”.


16. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.