Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 197 від 20.06.2006р. 
Документ №197 від 20.06.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.06.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.06.2006р.  № 197
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення “Про прийняття в комунальну власність міста відомчого житла  та передачу у власність громадян житлових будинків”.



Розглянувши звернення громадян та керуючись пп.1 п.2 ст. 52, п. 5 ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :



1. Схвалити і внести на розгляд чергової сесії міської ради проект рішення „Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста відомчого житла та передачу у власність громадян житлових будинків”.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Дерев’янка.



Міський голова                                                                      В.Анушкевичус





Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста відомчого житла та передачу у власність громадян житлових будинків


Згідно п. 30, п. 1 ст. 26, ст. 66 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та Закону України “Про передачу об’єктів державної і комунальної власності” міська рада


в и р і ш и л а :


1. Прийняти в комунальну власність територіальної громади міста і передати на баланс житлово-експлуатаційної організації № 3 гуртожиток  на вул. Гетьмана Мазепи, № 162б загальною площею 2090,5 кв. м, житловою площею 1238,9 кв. м, балансовою вартістю 43,66 тис. грн. який належить, дирекції УДППЗ “Укрпошта”.

2. Прийняти в комунальну власність територіальної громади міста і передати на баланс житлово-експлуатаційній організації № 6  гуртожиток  на вул.Електричній, 14  загальною площею 438,47 кв.м., житловою площею 282,92 кв.м. балансовою вартістю  30769,99 грн., який належить ВАТ "Прикарпаттяобленерго".

3. Начальникам житлово-експлуатаційної організації № 3 (З.Макогон) та житлово-експлуатаційної організації № 6 (В.Горобець) на підставі відомчих ордерів та реєстраційного обліку укласти договори найму та відкрити особові рахунки.

4. Передати будинки, квартири яких приватизовані (згідно додатку), у приватну власність громадян після укладення ними угод на вивіз твердих побутових відходів.

5. Зобов’язати власників квартир у двомісячний термін через міське управління земельних ресурсів оформити право на користування земельною ділянкою.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  О.Дерев’янка.




Міський голова                                                                            В.Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.