Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 217 від 10.07.2006р. 
Документ №217 від 10.07.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.07.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 10.07.2006р.  № 217
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення “Про затвердження Договору про співпрацю між Івано-Франківською міською та Микитинецькою сільською радами”



Відповідно до ч.7 ст.16 та п.31 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве  самоврядування в Україні”, ст.ст. 3, 12, 18 та 19 Закону України “Про плану-  вання і забудову територій” та Закону України “Про розмежування земель  державної та комунальної власності”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Схвалити та внести на розгляд сесії Івано-Франківської міської ради  проект рішення “Про затвердження Договору про співпрацю між Івано-Франківською та Микитинецькою сільською радами” (додається). Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В.Швадчака.



Міський голова                                                      Віктор Анушкевичус





Про затвердження Договору про співпрацю між Івано-Франківською міською та Микитинецькою сільською радами


Відповідно до ч. 7 ст. 16 та п. 31 ч.1 ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 3, ст. 12, ст. 18 та ст. 19 Закону України “Про планування і забудову територій”, розділу ІІІ Закону України “Про розмежування земель державної та комунальної власності”, міська рада


вирішила:


1.Затвердити Договір про співпрацю між Івано-Франківською міською радою та Микитинецькою сільською радою(додається).

2. Делегувати міському голові м. Івано-Франківська (В. Анушкевичус) повноваження щодо підписання  Договору про співпрацю від імені Івано-Франківської міської ради.

3. Передбачити витрати на виконання зобов”язань відповідно до пунктів 2.11 та 2.12 Договору про співпрацю при уточненні міського бюджету на 2006 рік за результатами виконання 9 місяців 2006 року. Доручити заступнику міського голови (З.Федорук) та фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Г.Тимків) підготувати відповідний проект рішення та винести його на розгляд сесії міської ради.

  1. Доручити  заступнику міського голови (З.Федорук) та фінансовому  управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Г.Тимків) під час складання проектів міського бюджету на 2007 та 2008 роки передбачати витрати для виконання зобов”язань пунктів 2.1.-2.10 Договору про співпрацю.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В.Швадчака, заступника міського голови З.Федорук та голову постійної депутатської комісії з питань планування фінансів, цін та бюджету (Р.Кукурудз).



Міський голова                                                             Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.