Рішення виконавчого комітету  "Про впорядкування комунальних послуг з вивезення і захо..."  № 236 від 18.07.2006р. 
Документ №236 від 18.07.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.07.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.07.2006р.  № 236
м.Івано-Франківськ
 


Про впорядкування комунальних послуг з вивезення і захоронення твердих побутових відходів


На виконання пункту 2 статті 28 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,   статей 30, 31 розділу VII „Основні принципи тарифоутворення та оплати житлово-комунальних послуг”  Закону України „Про  житлово-комунальні послуги” та з метою забезпечення функціонування підприємства ВАТ КАТП – 0928, що надає комунальні послуги на умовах самофінансування та досягнення рівня економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


  1. Затвердити, бюджетним установам, організаціям які фінансуються з бюджету та підприємствам, організаціям і іншим замовникам послуг /крім населення/, базові тарифи на вивезення і захоронення твердих побутових відходів /додаток 1/.
  2. Надати право ВАТ КАТП – 0928 формувати тарифи на послуги по вивезенню і захороненню твердих побутових відходів з врахуванням рівня рентабельності, встановленого до економічно обґрунтованих витрат по наданню послуг :
  • бюджетним установам та організаціям які фінансуються з бюджету– 30%;
  • підприємствам,  організаціям і іншим замовникам послуг  /крім населення/ –  50 %.
  1. Визначити ВАТ КАТП – 0928 по відношенню до бюджетних установ, підприємств, організацій та інших замовників –  виконавцем послуг з вивезення і захоронення твердих побутових відходів і їхні взаємостосунки формуються виключно на договірних умовах.
  2. Затвердити базові показники і формулу для коригування базових тарифів для розрахунків з бюджетними організаціями і установами; підприємствами, організаціями і іншими замовниками по вивезенню і захороненню твердих побутових відходів /крім населення/ виходячи з фактичних даних на кінець кварталу у відповідності до зміни цін на паливно-мастильні матеріали та розміру мінімальної заробітної плати, затвердженої в установленому порядку і нарахувань на неї /додаток 2, 3/.
  3. Затвердити такий порядок коригування тарифів по вивезенню і захороненню твердих побутових відходів /крім населення/ у зв’язку із зміною показників, визначених п. 4 цього рішення:
    1. ВАТ КАТП – 0928, виходячи із зміни складових собівартості /ціни на паливно-мастильні матеріали, мінімальний розмір заробітної плати/ подає управлінню житлово-комунального господарства розрахунки скоригованих тарифів по вивезенню і захороненню твердих побутових відходів.
    2. Управління житлово-комунального господарства до початку наступного кварталу /не пізніше 20 числа поточного місяця/, виходячи із зміни складових собівартості послуг /мінімальний розмір заробітної плати, ціни на паливно-мастильні матеріали/, подає розрахунки скоригованих тарифів по вивезенню і захороненню твердих побутових відходів для бюджетних установ та організацій які фінансуються з бюджету; підприємствам, організаціям і іншим замовникам послуг /крім населення/ на погодження управлінню соціально-економічного розвитку міста.
  4. Коригування базових тарифів по вивезенню і захороненню твердих побутових відходів ввести в дію з 01 серпня 2006 року.
  5. Дане рішення виконавчого комітету „Про впорядкування комунальних послуг з вивезення і захоронення твердих побутових відходів” опублікувати в газеті „Західний кур’єр”.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови О.Дерев’янка, З.Федорук.




Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.