Рішення виконавчого комітету  "Про створення міського зведеного аварійно-рятувального ..."  № 239 від 18.07.2006р. 
Документ №239 від 18.07.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про уточнення складу міського зведеного аварійно-рятувального загону
Рішення виконавчого комітету  №345 від 19.07.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.07.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.07.2006р.  № 239
м.Івано-Франківськ
 


Про створення міського зведеного

аварійно-рятувального загону



Відповідно до Закону України “Про Цивільну оборону України”, постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 р. №1198 “Про єдину державну систему запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру”, розпорядження обласної державної адміністрації від 27.07.2003 р. №646 “Про створення обласного зведеного аварійно-рятувального загону” та у зв’язку з організаційно-штатними змінами виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1. Затвердити склад міського зведеного аварійно-рятувального загону для проведення рятувальних та інших невідкладних робіт у разі надзвичайної ситуації та мобільного пункту управління начальника цивільної оборони міста згідно з додатками 1, 2.


2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення (Ю.Щочкін) в місячний термін відпрацювати та затвердити план приведення в готовність зазначеного загону, уточнити розрахунки щодо матеріально-технічного забезпечення загону під час ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, створення запасів продовольства, речового майна та паливно-мастильних матеріалів, спланувати тренування та перевірки готовності підрозділів загону.


3. Керівникам підприємств, установ та організацій, які комплектують зведений аварійно-рятувальний загін, відпрацювати документацію щодо оповіщення, збору та приведення до готовності своїх підрозділів, забезпечити готовність підрозділів у визначені терміни, підтримувати техніку підрозділів у технічно справному стані та в готовності до виконання завдань, передбачити запас паливно-мастильних матеріалів для техніки з розрахунку не менше як на три доби роботи.


4. Начальнику служби постачання нафтопродуктів, директору ДП “Івано-Франківськнафтопродукт” О.Кенізу для забезпечення загону створити запас пального в кількості 8 т бензину та 8 т дизпалива.


5. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.2001 р. №103 “Про створення міського зведеного аварійно-рятувального загону”.


6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В.Швадчака.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.