Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 250 від 18.07.2006р. 
Документ №250 від 18.07.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №180 від 17.04.2007р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №261 від 25.05.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.07.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.07.2006р.  № 250
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління

архітектури і містобудування

виконавчого комітету міської ради


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт:


1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Дім і компанія” – для переобладнання власної частини адміністративно-складського корпусу на вул.Гетьмана Сагайдачного, 42А, під крамницю гуртової торгівлі (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 19.12.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Італінвест ІФ” – для переобладнання власних нежитлових приміщень під цех металообробки та деревообробки на орендованій земельній ділянці попереднього власника цих приміщень, ПП “Тростянці”, на вул.Автоливмашівській, 7 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 26.05.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ТзОВ “Італінвест ІФ” до початку проведення ремонтно-будівельних робіт переоформити, через міське управління земельних ресурсів, договір оренди земельної ділянки.


1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю “К.Г.Д.” – для реконструкції власних підвальних приміщень під власними офісними приміщеннями на вул.В. Чорновола, 99 –101, під спортивно-оздоровчий центр з закладами торгівлі (реєстрація свідоцтва на право власності на нерухоме майно № _ від 06.06.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю кафе “Атлант” – для реконструкції приміщень колишньої дитячої бібліотеки на вул.Гетьмана Мазепи, 5-7, під торгово-офісні приміщення, на підставі рішення XXIX сесії Івано-Франківської міської ради від 13.12.2005 р. та актів прийому-передачі приміщень в будинках на вул.Гетьмана Мазепи, 5-7, і вул.Гетьмана Мазепи, 11А, від 31.05.2006 р.


1.5. Приватному підприємству “Сігуенья” – для будівництва другої черги готельного комплексу “Аускопрут***” на орендованій земельній ділянці на вул.Грюнвальдській, 7–9, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.6. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – для коригування генплану забудови території стадіону “Рух” на вул. В. Чорновола, 128.


1.7. Приватній науково-виробничій комерційній фірмі “Гріф” – для переобладнання власної частини нежитлових приміщень під адміністративно-виробничі приміщення на орендованій земельній ділянці попереднього власника цих приміщень ПП “ВТФ Колер-ІВА” на вул.Промисловій, 29 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 26.06.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ПНВКФ “Гріф” до початку переобладнання переоформити, через міське управління земельних ресурсів, договір оренди земельної ділянки.


1.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “К.Г.Д.” – для реконструкції власного об’єкту незавершеного будівництва (готовністю 31%) під розважально-дозвільний центр з спортивно-оздоровчим комплексом, приміщеннями громадського харчування та готельними номерами на орендованій земельній ділянці на вул.О.Довженка (Гетьмана Мазепи, 175А) (договір купівлі-продажу на аукціоні державного майна № 1Д – 741 від 06.11.1998 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

Вважати таким, що втратив чинність пункт 1.21 рішення виконавчого комітету міської ради від 25.02.2003 р. № 60 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт повному товариству фірмі “К.Г.Д.” – для реконструкції з добудовою викупленого об’єкту незавершеного будівництва (готовністю 31%) на орендованій земельній ділянці на вул.Гетьмана Мазепи, 175А, під роздрібно-торговий комплекс.


1.9. Івано-Франківському регіональному департаменту акціонерного комерційного банку “ТАС –Комерцбанк” – для переобладнання власних нежитлових приміщень на вул.Вовчинецькій, 215А, під офісні приміщення банку (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 30.01.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.10. Товариству з обмеженою відповідальністю “Ер і Джес –2” – для переобладнання частини орендованих в ДП Міністерства оборони України лісопромислового комбінату адміністративно-виробничих приміщень на вул. Л. Ребета, 6, під їдальню (договір оренди № _ від 01.11.2003 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові розблокування вул. Л. Ребета до її сполучення з вул. Джохара Дудаєва.


1.11. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради – для влаштування квіткового ринку, поруч майдану Шептицького. Після погодження, у встановленому порядку, проекту на влаштування квіткового ринку, обслуговуючому кооперативу “Первоцвіт” розпочати дії по оформленню, через міське управління земельних ресурсів, договору оренди земельної ділянки, згідно з цільовим призначенням.


1.12. Товариству з обмеженою відповідальністю “Стіл ЛТД” – для добудови приміщень автосалону до власної автомийки на орендованій земельній ділянці на вул.Набережній ім. В. Стефаника, 11А, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 14.03.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 1) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою, згідно з цільовим призначенням.


3. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):


3.1. Підприємцю Смолій Н. І. – для будівництва закладу торгово-адміністративного призначення на місці власного житлового будинку на вул. Військових ветеранів, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 01.09.2005 р.), при умові знесення існуючого будинку № _ на вул.Військових ветеранів та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.2. Підприємцю Гурику Т. З. – для реконструкції з добудовою власних нежитлових приміщень на вул.Тролейбусній, 2А, під інформаційно-офісний центр (реєстрація договору купівлі-продажу нежитлових приміщень № _ від 12.08.2005р.), при умові влаштування дитячого майданчика у дворовому просторі будинків № № 2, 4, 6 на вул.Тролейбусній та укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.3. Підприємцю Бартків І. А. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на місці власного житлового будинку на вул.Тракторній, _, згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.01.2004 р. № 36, пункт 1.17 про дозвіл на проектно-пошукові роботи ТзОВ “Структура” на забудову вул.Незалежності, 160 –170 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 20.04.2006 р.), при умові знесення власного будинку № _ на вул.Тракторній та при умові узгодження питання про знесення існуючих будинків № № 162А, 168 на вул.Незалежності, з відселенням їх мешканців та укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.4. Підприємцю Сисаку Ю. Р. – для будівництва крамниці промпродтоварів з кафетерійним відділом та офісними приміщеннями в с.Микитинці на вул.Тисменицькій, поруч будинку № 246А, на підставі рішення 17 сесії Микитинецької сільської ради від 07.04.05 р., при умові укладення угоди з Микитинецькою сільською радою про участь у соціально-економічному розвитку села.


3.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “ТрансКомСервіс” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул.Гаркуші, 27, на підставі ухвали господарського суду Івано-Франківської області від 05.04.2006 р., справа № _, при умові узгодження питання про знесення власного будинку № _ на вул.Гаркуші, з відселенням його мешканців та укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.6. Підприємцю Луцю О. О. – для переобладнання власної нежитлової будівлі під станцію обслуговування та мийку автомобілів в провулку Надії, 1, навпроти будинку на вул.О.Довженка, 9Б, на підставі рішення 23-ої сесії Крихівецької сільської ради від 13.01.2006 р. № 5 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 18.05.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.7. Інваліду війни, Тимчишину Р. І. – для будівництва індивідуального житлового будинку (№ 1 по генплану) в масиві малоповерхової забудови на території колишньої організації УМ – 22 на вул.Отця І. Блавацького, 6, в мікрорайоні “Опришівка”, на підставі звернення Івано-Франківської міської спілки ветеранів Афганістану.


3.8. Учаснику бойових дій, Сенику Т. М. – для будівництва індивідуального житлового будинку (№ 2 по генплану) в масиві малоповерхової забудови на території колишньої організації УМ –22 на вул.Отця І. Блавацького, 6, в мікрорайоні “Опришівка”, на підставі звернення Івано-Франківської міської спілки ветеранів Афганістану.


3.9. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – на розробку проектної документації (стадія П) по будівництву адміністративно-офісних приміщень на розі вулиць Розумовського – Степана Бандери, 19. Проектною документацією передбачити знесення існуючих будинків № 11 на вул.Розумовського та № 19 на вул.Степана Бандери.


3.10. Управлінню капітального будівництва виконавчого комітету міської ради та товариству з обмеженою відповідальністю “Будівельна компанія “Ростока” – на розробку плану детального планування (ПДП) житлового мікрорайону “Рінь” на території обмеженою вулицею Тисменицькою – р.Бистрицею -Надвірнянською та с. Угорники.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 3) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).


5. Дозволити:


5.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Будівельна компанія “Люкс” – будівництво 8-ми поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир - 3162,93 м2) з вбудованими приміщеннями громадського призначення (загальна площа громадських приміщень - 361,64 м2) на орендованій земельній ділянці в мікрорайоні в межах вулиць Короля Данила – Пилипа Орлика – Бельведерської (будинок № 20 по генплану; дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.01.05 р. № 18, пункт 9.3). Будівництво здійснювати на умовах пайової участі у розбудові інженерних мереж та споруд і транспортної інфраструктури мікрорайону.


5.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Будінвестсервіс” – будівництво 7-ми поверхового багатоквартирного житлового будинку (загальна площа квартир - 5988,0 м2) з вбудованими закладами громадського призначення (загальна площа громадських приміщень - 1415,43 м2) на орендованій земельній ділянці в межах комплексної забудови кварталу на вул.Надрічній в районі станції швидкої допомоги та Собору св. Володимира і Ольги УГКЦ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.01.04 р. № 36, пункт 1.4). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.3. Головному управлінню Міністерства з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області – будівництво пожежного депо з розташуванням спецтехніки аварійно-рятувального загону на переданій у постійне користування земельній ділянці на розі вулиць Б.Хмельницького – Надрічній (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.06.2003 р. № 275, пункт 1.25).


5.4. Акціонерному товариству закритого типу “Елком і К” – реконструкцію викупленого об’єкту незавершеного будівництва на власній земельній ділянці на вул.В. Івасюка, 62, під торгово-офісний комплекс загальною площею – 1211,5 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 1.5). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.5. Підприємцю Нестерук М. О. – прибудову торгового павільйону періодичних видань, друкованої літератури та канцтоварів загальною площею – 11,89 м2 на орендованій земельній ділянці на вул.Незалежності, 67 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2005 р. № 76, пункт 3.4). Прибудову здійснювати на умовах виготовлення та встановлення власним коштом нової меморіальної дошки Богдана Лепкого на фасаді будинку № 67 на вул.Незалежності.


5.6. Підприємцю Крисі Б. В. – переобладнання власних підвальних приміщень на вул.Бельведерській, 25 під кафе загальною площею – 95,58 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 1.5). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.7. Підприємцю Тимощуку О. Л. – реконструкцію власної частини (47/100 частки) нежитлових приміщень на вул.Д. Донцова, 4, під офісні приміщення загальною площею - 60,41 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 1.2). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.8. Згромадженню Сестер Пресвятої Євхаристії Української Греко-Католицької Церкви – прибудову до будинку-монастиря каплиці, келії та офісного приміщення на власній земельній ділянці на вул.Лучній, 4 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.09.1999 р. № 367, пункт 1.1).


5.9. Бабінчуку І. Д. – реконструкцію горища власного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Шопена, 3, під житлові приміщення (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 1.2).


5.10. Плохому В. К., Плохій С. П., Плохій Л. В., Плохій І. В. – реконструкцію горищного приміщення під мансардний поверх з житловими приміщеннями над власною квартирою № _ на вул.Січових Стрільців, 72, з приєднанням цих приміщень до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006 р. № 173, пункт 1.6). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.11. Лещишиній О. М. – переобладнання власних нежитлових приміщень (творча майстерня) 6-го поверху на вул.Вовчинецькій, 128, під житлову квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 1.6). Переобладнаній квартирі присвоїти адресний № _. Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.12. Гелетію В. Д. – переобладнання власних нежитлових приміщень (творча майстерня) 6-го поверху на вул.Вовчинецькій, 128, під житлову квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 1.6). Переобладнаній квартирі присвоїти адресний № _. Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.13. Мінді Л. З. – переобладнання власних нежитлових приміщень (творча майстерня) 6-го поверху на вул.Вовчинецькій, 128, під житлову квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 1.6). Переобладнаній квартирі присвоїти адресний № _. Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.14. Акціонерному комерційному банку “Форум” – переобладнання власних нежитлових приміщень на вул.Тичини, 20, під банківську філію АКБ “Форум” загальною площею - 196, 38 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.01.2005 р. № 18, пункт 3.1). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.15. Підприємцю Білоус Г. А. – переобладнання незавершеного будівництвом житлового будинку під торговий заклад з приміщеннями побутового обслуговування населення на власній земельній ділянці на вул.Тичини, 43, загальною площею - 170,12 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.04.2004 р. № 131, пункт 1.11). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.16. Підприємцю Юрісу Л. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул.В. Чорновола, 72, під перукарню загальною площею - 49,35 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.02.2003 р. № 60, пункт 1.6). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.17. Підприємцю Сапіжаку В. Д. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Бельведерській, 10, під крамницю промтоварів загальною площею – 75,0 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.02.2003 р. № 60, пункт 14.13; протокол міжвідомчої комісії від 31.01.2003 р. № 192). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.18. Підприємцю Форсюку В. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Гетьмана Мазепи, 56, під зуботехнічну лабораторію загальною площею – 53,94 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.06.2003 р. № 275, пункт 14.4; протокол міжвідомчої комісії від 05.06.2003 р. № 196). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.19. Підприємцю Луцику І. Д. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Привокзальній, 9, під кафетерій, з долученням цих приміщень до існуючого кафетерію загальною площею – 133,3 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 11.6; протокол міжвідомчої комісії від 06.05.2005 р. № 212). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.20. Співзабудівникам: підприємцю Пиндусу Р.-Б. Б. та Данилюку Д. П. – переобладнання, з добудовою на орендованій земельній ділянці власних квартир № № _, _ на вул.Галицькій, 32, під крамницю промтоварів загальною площею – 121,3 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.5; протокол міжвідомчої комісії від 17.11.2004 р. № 209). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.21. Підприємцю Захарчуку М. П. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Новгородській, 31, під крамницю промтоварів, з долученням цих приміщень до існуючої крамниці загальною площею – 89,98 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2005 р. № 76, пункт 13.3; протокол міжвідомчої комісії від 01.02.2004 р. № 210). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.22. Підприємцю Задольній А. В. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Незалежності, 36А, під крамницю промтоварів з офісними приміщеннями та з добудовою тамбура загальною площею – 58,04 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 11.9; протокол міжвідомчої комісії від 06.05.2005 р. № 212). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.23. Філякову О. В. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Василя Симоненка, 20, під крамницю промпродтоварів загальною площею – 61,6 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2004 р. № 365, пункт 12.15; протокол міжвідомчої комісії від 14.09.2004 р. № 208). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.24. Садовській І. І. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на площі Ринок, 10, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 14.20; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.25. Дудику Б. В. – реконструкцію власної квартири № _ на вул.Робітничій, 9, з добудовою до цієї квартири на орендованій земельній ділянці (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.20; протокол міжвідомчої комісії від 17.11.2004 р. № 209). Реконструкцію з добудовою здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.

5.26. Добринському І. С., Добринській С. Є., Добринському І. І., Добринському Н. І. – приєднання приміщення кухні загального користування та частини коридору загального користування до кімнати № _ в гуртожитку на вул.Тисменицькій, 240, та реконструкцію цих приміщень під ізольовану квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 13.1; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.27. Цибенку Я. І. – приєднання холу загального користування до кімнати № _ в гуртожитку на вул.Тисменицькій, 240, та реконструкцію цих приміщень під ізольовану квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 14.10; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.28. Провальному Б. В., Провальній Г. З., Провальному В. Б., Провальній Л. Б. – приєднання холу загального користування до кімнати № _ в гуртожитку на вул.Тисменицькій, 240, та реконструкцію цих приміщень під ізольовану квартиру (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.26; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.29. Шкромиді Г. М. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Б.Лепкого, 38, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 14.23; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.30. Богатчуку О. Г. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Василіянок, 66, під крамницю промпродтоварів загальною площею – 57,8 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 11.17; протокол міжвідомчої комісії від 06.05.2005 р. № 212). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.31. Підприємцю Левицькій М. С. – реконструкцію власної квартири № _ на вул.В. Чорновола, 127, з добудовою до неї житлових, торгових та офісних приміщень (загальною площею нежитлових приміщень – 43,1 м2) на орендованій земельній ділянці (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.31; протокол міжвідомчої комісії від 17.04.2004 р. № 209). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.32. Підприємцю Бойчуку А. А. та співвласникам: Гарвату О. І., Мазураку Ю. В. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Військових ветеранів, 3А, під салон-крамницю промтоварів загальною площею - 51,2 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2005 р. № 158, пункт 11.13; протокол міжвідомчої комісії від 06.05.2005 р. № 212). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.33. Підприємцю Королю Р. І. – переобладнання власної квартири № _ на вул.Шевченка, 2А, під фотосалон загальною площею - 91,17 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.4; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.34. Підприємцю Чернишу В. В. – переобладнання власних приміщень на вул.Незалежності, 195, під крамницю будматеріалів загальною площею – 59,3 м2, тимчасово, до початку будівництва вулиці Молодіжної (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 3.14). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та на умовах гарантійного зобов’язання щодо своєї згоди про знесення будинку № 195 на вул.Незалежності в місячний термін, з моменту офіційного повідомлення. Компенсацію за знесення існуючої будівлі на вул.Незалежності, 195, проводити на основі незалежної експертної оцінки.


5.35. Підприємцю Ящишин М. М. – будівництво другої черги медико-реабілітаційного центру (загальною площею нежитлових прміщень – 233,98 м2) з житловими квартирами (загальною площею квартир – 1283,55 м2) на орендованій земельній ділянці в районі будинку № 57 на вул.Гетьмана Мазепи (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2005 р. № 283, пункт 3.19). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати підприємця Ящишин М. М. до початку проведення будівельних робіт вирішити питання по знесенню будівлі їдальні колишньої середньоосвітньої школи № 8 на вул.Гординського, 10. Балансоутримуючим організаціям списати цю будівлю з балансу.


5.36. Підприємцю Пуковському З. С. – будівництво 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку (житлова площа квартир – 1069,63 м2) на орендованій земельній ділянці на вул.Федьковича, 90 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006р. № 30, пункт 3.13). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати підприємця Пуковського З. С. до початку будівництва узгодити з мешканцями будинку № 90 на вул.Федьковича терміни їх відселення та знесення цього будинку. Балансоутримуючим організаціям списати будинок на вул.Федьковича, 90, з балансу.


5.37. Благодійному фонду “Карітас” Української Греко-Католицької Церкви – будівництво притулку для емеритів на переданій у постійне користування земельній ділянці на вул.В. Чорновола, 7, (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.02.2003 р. № 60, пункт 1.1).


6. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 5) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Міській інспекції Держархбудконтролю видавати дозвіл на виконання будівельних робіт після представлення замовником (забудівником) /розділ 5/ угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.


7. Дозволити індивідуальне житлове будівництво:


7.1. Дашку О. Д. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Проектній, _ (мікрорайон “Опришівці”).


7.2. Коваль Г. Ю. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Рильського, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 14.04.1998 р.).


7.3. Ковалю І. В. – реконструкцію господарської будівлі під житлові приміщення з добудовою і надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, 238/_ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 19.01.2005 р.).


7.4. Хомі В. І. – реконструкцію житлового будинку з надбудовою другого поверху на власній земельній ділянці на вул.Січинського, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.10.1975 р.).


7.5. Павліву Я. Й. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _.


7.6. Сміху В. Д. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Виговського, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 07.03.1976 р.).


7.7. Смак Є. Ф. – реконструкцію житлового будинку з прибудовою тамбура та паливної на власній земельній ділянці на вул.Гуцульській, _ (реєстровий напис про право особистої власності № _ від 03.12.1998 р.).


7.8. Бабалі І. Р. – реконструкцію житлового будинку з добудовою і надбудовою мансардного поверху та переобладнання господарської будівлі на гараж на власній земельній ділянці на вул.Полотнюків, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 08.09.2003 р.).


7.9 . Гуйдаш Г. А. – реконструкцію житлового будинку з добудовою і надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул.Яновича, 6/_ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 13.09.1993 р.).


7.10. Грейді М. П. – переобладнання частини господарської будівлі під літню кухню і гараж на власній земельній ділянці на вул.Челюскінців, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 10.08.1995 р.).


7.11. Чорній Н. Г. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.М.Кривоноса, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 24.05.2006 р.).


7.12. Паламарчук Г. І. – реконструкцію власної частини житлового будинку з добудовою кухні, веранди та влаштування житлових приміщень в горищному просторі на власній земельній ділянці на вул.Просторій, 17/_ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 27.03.1975 р.).


7.13. Лещинській Л. Г. – реконструкцію власної квартири № _ з добудовою житлових і допоміжних приміщень та гаража з надбудовою другого поверху на власній земельній ділянці на вул.Семеренка, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 17.01.2006 р.).


7.14. Гринечко Н. В. – реконструкцію гаража-майстерні з допоміжними приміщеннями під літню кухню з господарськими приміщеннями на власній земельній ділянці на вул.Січеславській, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 15.02.1999 р.).


7.15. Котко Д. А. – реконструкцію господарської будівлі під літню кухню та добудову господарських приміщень на власній земельній ділянці на вул.Кобилянської, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 25.04.1979 р.).


7.16. Прусу З. М., Прусу Б. М. – переобладнання кухні площею 11,6 м2 під житлову кімнату у власному житловому будинку в провулку Полтавському, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 20.09.2002 р.).


7.17. Волочію М. П. – будівництво індивідуального житлового будинку на місці існуючого аварійного на власній земельній ділянці на вул.Горбачевського, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 16.01.1978 р.).


7.18. Карабін Ю. М., Карабіну В. Ф., Борин Н. В., Борину О. І. – реконструкцію квартири № _ з добудовою та надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул.Селянській, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 31.01.1985 р.).


7.19. Бернацькому М. В. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Прутській, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 16.10.2004 р.).


7.20. Бучовському М. М. – реконструкцію житлового будинку з добудовою житлових приміщень і надбудовою другого поверху та будівництво гаража і господарської будівлі на власній земельній ділянці на вул.Поперечній, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 23.09.1987 р.).


7.21. Чорнопиському В. І. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Рильського, _.


7.22. Включити співзабудівником: Борщеву О. М. - на будівництво житлового будинку, яке здійснює Гусаков М. І. на вул.Коцюбинського, _ (дозвіл на будівництво Гусакову М. І. – рішення виконавчого комітету міської ради від 12.08.1992 р. № 287).


7.23. Левко М. Т. – реконструкцію господарської будівлі під житлові приміщення з добудовою і надбудовою мансардного поверху на власній земельній ділянці на вул.Солотвинській, _ (реєстраційне посвідчення на право власності № _ від 05.05.1987 р.).


7.24. Лещишин М. М. – реконструкцію своєї частини житлового будинку з добудовою кухні, савузла, комори на власній земельній ділянці на вул.Семеренка, _.


7.25. Ваганову В. С. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Євгена Коновальця, _ (реєстрація права власності на житло № _ від 18.12.1987 р.).


7.26. Андріїв С. В. – реконструкцію власної частини житлового будинку та прибудову з надбудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Б.Хмельницького, 3/_ (реєстраційне посвідчення № _ від 13.03.2000 р.).


7.27. Коритняк С. М. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Михайла Фіголя, _.


7.28. Трачу О. П. – реконструкцію власного житлового будинку з влаштуванням житлових і допоміжних приміщень в горищному просторі та реконструкцію літньої кухні під паливну і сауну з добудовою зимового саду на орендованій земельній ділянці на вул.Миру, _ (реєстраційний напис права власності на нерухоме майно № _ від 19.03.1998 р.).


7.29. Синишин В. М. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Пасічній, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.06.1989 р.).


7.30. Тугай Ю. М. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул.Зеленій, _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 23.07.2004р.).


7.31. Салітрі Н. І. – надбудову житлових та допоміжних приміщень над власною частиною будинку Сидор Л.-Й. М., за її згодою, з добудовою сходової клітки та будівництво гаража – майстерні на власній земельній ділянці на вул.Кармелюка, 42/_ (реєстрація права власності на житло № _ від 27.11.1995 р.).


7.32. Гавриліній І. С. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Б.Хмельницького, _.


7.33. Бігун А. І., Бировичу (Стецькому) О. І. – реконструкцію власного житлового будинку на вул.Євгена Коновальця, _ (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 24.01.2003 р.).


7.34. Никорак М.-І. М. – будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул.Тарнавського, _ (реєстровий напис на документі на право особистої власності № _ від 22.12.1998 р.).


7.35. Переверзі Ю. О. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Чистій, _.


7.36. Вороху М. О., Вороху Р. М. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.О. Кисілевської, 21 (свідоцтво на право власності на житло № _ від 25.05.1993 р.).

8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання дозволу, затвердженої та погодженої у встановленому порядку проектної документації, або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


9. Передати фунції «Замовника»:


9.1. Дмитрієвській Л. С. – на будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул.Лозовій, 1, мікрорайон “Пасічна”, від Герилової Л. А., на підставі набуття права власності на земельну ділянку (реєстрація свідоцтва на спадщину за законом № _ від 28.07.2004 р.; дозвіл на будівництво Гериловій Л. А. – рішення виконавчого комітету міської ради від 09.12.1992 р. № 463). Зобов’язати Дмитрієвську Л. С. до здачі об’єкта в експлуатацію оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


9.2. Підприємцю Кизимишин І. М. – на проведення проектно-пошукових робіт для переобладнання орендованих підвальних приміщень на вул.Незалежності, 16, під офісні приміщення, від підприємця Андреїв М. М., на підставі переоформлення на Кизимишин І. М. договору оренди нежитлових приміщень № _ від 14.03.2006 р., при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 9) до початку проведення будівельних робіт переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою. Дане рішення набуває чинності після державної реєстрації договору оренди землі (державного акту на право приватної власності на землю).


11. Внести зміни:


11.1. Пункт 5.20 рішення виконавчого комітету міської ради від 28.01.2005 р. № 18 про дозвіл ВАТ “Житлобуд” на будівництво житлового будинку з вбудованими адміністративними та торговими приміщеннями на орендованій земельній ділянці на вул.Грушевського, 15, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити відкритому акціонерному товариству “Житлобуд” – будівництво адмінбудинку з офісними приміщеннями Івано-Франківської філії ВАТ КБ “Хрещатик” загальною площею - 1558,53 м2, з влаштуванням автомобільної стоянки на вул.Грушевського, 15, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Зобов’язати ВАТ “Житлобуд” до здачі об’єкта в експлуатацію переоформити, через міське управління земельних ресурсів, зміну цільового призначення земельної ділянки”.


11.2. Пункт 15.2 рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03) підприємцю Попадинцю В. Р. – для переобладнання власної квартири № _ на вул.Залізничній, 31, під крамницю промпродтоварів з офісними приміщеннями, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03) підприємцю Попадинцю В. Р. – для переобладнання власних кварир № _ та № _ на вул.Залізничній, 31, під кафетерій (реєстрація договору купівлі –продажу квартири № _ – від 13.10.2005 р. № _; реєстрація права власності на квартиру № _ від 11.04.2006 р. № _), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.3. Пункт 9.6 рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) ТзОВ “Будінвест” – для будівництва багатоквартирних житлових будинків з вбудованими закладами громадського призначення (№ № 11, 12 по генплану) в мікрорайоні в межах вулиць Бельведерської – Пилипа Орлика – Короля Данила на підставі звернення управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради про не виконання “умов конкурсу на право забудови мікрорайону”, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) товариству з обмеженою відповідальністю “Будінвест” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими закладами громадського призначення (№ 11 по генплану) в мікрорайоні в межах вулиць Бельведерської – Пилипа Орлика – Короля Данила, при умові пайової участі у розбудові інженерних мереж та споруд і транспортної інфраструктури мікрорайону. Проектування здійснювати через управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради”.


11.4. Пункт 11.10 рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2006 р. № 221 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт ТзОВ “Енергетичні технології” – для будівництва торгового центру на вул.Андрія Мельника, на місці штампувального і ливарного цехів на території ВАТ “Промприлад”, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) товариству з обмеженою відповідальністю “Енергетичні технології” – для будівництва торгово-розважального центру на вул.Андрія Мельника, на місці штампувального і ливарного цехів на території ВАТ “Промприлад”, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


12. Замовникам (розділ 11) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 11) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 11) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою (зміну цільового призначення земельної ділянки).


13. Дозволити встановити тимчасово, до 18.07.2008 р., збірно-розбірні металеві гаражі:


13.1. Будзику Ю. Г., інваліду дитинства другої групи – для зберігання власного мотоцикла на вул.І. Пулюя, 5. Зобов’язати Будзика Ю. Г. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


13.2. Шевчук М. Г., інваліду другої групи загального захворювання – для зберігання власного автомобіля у дворі будинку № 95 на вул.Євгена Коновальця. Зобов’язати Шевчук М. Г. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


14. Продовжити до 18.07.2008 р. пункт 1.6 рішення виконавчого комітету міської ради від 16.03.1994 р. № 88 про дозвіл на тимчасове встановлення збірно-розбірного гаража Данилейку П. М., інваліду першої групи загального захворювання – для зберігання власного автомобіля поруч будинку № 4 на вул.Хіміків. Зобов’язати Данилюка П. М. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


15. Дозволити користуватись, тимчасово, терміном до 18.07.2008 р. збірно-розбірним металевим гаражем Щербенюк Л. С. – для зберігання власного автомобіля у дворі будинку № 9 на вул.Августина Волошина (дозвіл на встановлення гаража Щербенюк І. Г. – рішення виконавчого комітету міської ради від 19.09.2000 р. № 400). Зобов’язати Щербенюк Л. С. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


16. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю “Траян” – розробку містобудівельної концепції на забудову території існуючого ринку на орендованій земельній ділянці в межах вулиць Дністровської – Базарної – Шеремети – Станіславської, при умові компенсації затрат, понесених управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради на розробку проектної документації згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 18.05.2004 р. № 198, пункт 3.21. Погодження всіх стадій проектних робіт проходити в порядку, встановленому чинним законодавством.


17. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04):


17.1. Закритому акціонерному товариству “Меркурій Холдинг групп” – для добудови допоміжних приміщень до власної квартир № _ та тамбура до центрального входу будинку на вул.Угорницькій, 12А (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.03.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.2. Відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківськцемент” – для об’єднання двох квартир № _ та № _ на вул.Гарбарській, 14, в одну двокімнатну квартиру № _.


17.3. Підприємцю Щирбі О. М. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Ленкавського, 9, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 31.01.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.4. Підприємцю Юзвішину Г. З. – для переобладнання власної квартири № _ на вул.Гетьмана Мазепи, 30, під крамницю промтоварів, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 31.03.2005р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.5. Підприємцю Галярнику В. М. – для переобладнання власної квартири № _ на вул.Б. Лепкого, 24А, під офіс (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 21.07.2005р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.6. Підприємцю Гаврилюку С. М. – для переобладнання власної квартири № _ на вул.Новгородській, 12, під салон краси (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 08.12.2004р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.7. Підприємцю Товтин О. Й. – для прибудови допоміжних приміщень до існуючої перукарні на вул.Гната Хоткевича, 54 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 08.04.2004р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.8. Коваль Є. В. – для переобладнання власної квартири № _ та підвального приміщення на вул.Вагилевича, 9, під крамницю промпродтоварів та виставковий зал з влаштуванням окремих входів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 09.12.2004 р.; на нежитлові приміщення від 19.11.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.9. Затолюк Ж. І. – для добудови заскленого еркера до існуючої крамниці на вул.Військовій, 2 (свідоцтво на право власності на нерухоме майно від 21.06.2005р.).


17.10. Вінтоняку Л. В. – для переобладнання власної квартири № _ на вул.Залізничній, 35, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 08.07.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.11. Дейнезі М. Ф. – для переобладнання власної квартири № _ на вул.Вовчинецькій, 88, під крамницю промтоварів (реєстровий напис на документ про право особистої власності № _ від 05.08.1996 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.12. Івасів А. А., Мосійчуку А. М., Івасів Е. Ю. – для переобладнання житлової кімнати власного будинку на вул.Вовчинецькій, 149/_, під офіс та переобладнання комори на горищі та частини горища під житлові приміщення, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.13. Мрічку О. Ю., Олійнику О. Г. – для внутрішнього перепланування власної квартири № _ на вул.Степана Бандери, 4 (реєстраційний напис № _ від 26.03.1996 р.).


17.14. Турію В. Й., Турій Г. І., Турію Р. В., Солонині Л. В., Солонині І. І., Солонині В. І. – для роз’єднання 4-кімнатної квартири № _ на вул.Будівельників, 27, на дві окремі квартири.


17.15. Погрібному М. М., Погрібній Н. М., Погрібному Р. М. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул. Микитинецькій, 8 (свідоцтво на право власності на житло від 26.04.2001 р.).


17.16. Кащію Б. М., Кащій О. В., Кащій Л. Б. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул.Микитинецькій, 8 (свідоцтво на право власності на житло від 22.02.2001 р.).


17.17. Палію І. О., Палій У. О., Палій Х. Г. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул.Микитинецькій, 8 (свідоцтво на право власності на житло від 19.01.2001 р.).


17.18. Луговій В. А., Луговому С. Ю., Пасічник О. В. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул.Гетьмана Сагайдачного, 74 (свідоцтво на право власності на житло від 21.05.2001 р.).


17.19. Шереметі Л. М., Яремко К. М., Яремко Л. М. – для внутрішнього перепланування власної квартири № _ на вул.Незалежності, 43 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 06.10.2004р.).


17.20. Турику В. М. – для добудови житлового приміщення та санвузла до власної квартири № _ на вул.Степана Бандери, 50 (свідоцтво на право власності на житло від 06.12.1983 р.).


17.21. Кушніру М. М., Кушнір М. І., Кушнір І. М. – для добудови житлового приміщення та санвузла до власної квартири № _ на вул.Степана Бандери, 50 (свідоцтво на право власності на житло від 06.12.1983 р.).


17.22. Приймаку М. Я. – для реконструкції власної квартири № _ на вул.Гетьмана Мазепи, 179 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 15.03.2002 р.).


17.23. Дутчаку В. З. – для внутрішнього перепланування власної квартири № _ на Південному бульварі, 33 (реєстровий напис № _ від 27.01.1992 р.).


17.24. Сташко І. О. – для внутрішнього перепланування власної квартири № _ на вул.Незалежності, 121 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 14.12.2005 р).


17.25. Антоненко Н. С., Антоненко Л. В. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Степана Бандери, 24, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (реєстраційний напис № _ від 20.05.1997р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.26. Кучеру В. В., Кучер М. О. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул.Б.Лепкого, 37, під житлові приміщення, (свідоцтво на право власності від 03.04.1995 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.27. Лудчаку В. Я. – для переобладнання горища над квартирою № _ на вул. Галицькій, 61, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


17.28. Мельничук А. І., Мельничуку Б. Д., Мельничуку Т. Б. – для переобладнання кімнат в гуртожитку на вул.Гетьмана П.Дорошенка, 28, під житлову квартиру № _.


17.29. Балагурі Т. А., Балагурі В. В., Балагурі М. В. – для долучення холу загального користування до житлової кімнати № _ в гуртожитку на вул.Тисменицькій, 240, та реконструкцію цих приміщень під ізольовану квартиру.


17.30. Четирбок Л. С., Тхору С. І., Тхір Б. В., Четирбок Б. І. – для добудови літнього приміщення в межах існуючого балкону другого поверху до власної квартири № _ на вул.І.Пулюя, 10 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 25.02.2004 р.).


17.31. Матківській К. І. – для реконструкції існуючої лоджії з долученням її до кухні власної квартири № _ на вул.Пасічній, 12А (свідоцтво на право власності на житло від 02.07.1998р.).


17.32. Ткачуку І. Д., Ткачук Н. Д., Ткачук О. І., Ткачуку І. І., Ткачук Г. Д. – для добудови літніх приміщень до власної квартири № _ на вул. Гната Хоткевича, 44, корп. 3 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 27.04.2004 р.).


17.33. Тимкіну В. О., Санагурській М. В., Гук А. В., Гук О. С. – для добудови літніх приміщень до власної квартири № _ на вул. Симона Петлюри, 1 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 16.01.04р.).


17.34. Малярчуку І. Д., Малярчуку Д. Г., Малярчук Г. Ю., Малярчуку О. І. – для добудови літнього приміщення в межах існуючого балкону до власної квартири № _ на вул. В. Чорновола, 134.


17.35. Сапіжаку М. В., Сапіжак М. В., Сапіжаку В. М., Сапіжак О. М. – для добудови літніх приміщень до власної квартири № _ на вул. Гетьмана П. Дорошенка, 26, (свідоцтво на право власності на житло № _ від 02.08.2001 р.).


17.36. Вербовій Т. Г. –для об’єднання двох власних квартир № _ та № _ на вул.Бельведерській, 16, без прибудови житлових приміщень (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 23.12.2004 р., договір купівлі -продажу від 28.02.2005 р.).


18. Замовникам (розділ 17) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 17) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на початок проведення будівельних робіт (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 17), які здійснюють переобладнання житлових приміщень в нежитлові, або здійснюють добудови до початку переобладнання чи добудови оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


19. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.