Розпорядження міського голови  "Про витрати міського бюджету у I кварталі 2015 року ..."  № 509-р від 10.12.2014р. 
Документ №509-р від 10.12.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.12.2014



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 10.12.2014р.  № 509-р
 


Про витрати міського бюджету у I кварталі 2015 року


Відповідно до частини третьої статті 78 та статті 79 Бюджетного кодексу України з метою забезпечення своєчасного фінансування соціальних і захищених видатків з міського бюджету у 2015 році до його затвердження в установленому порядку:

  1. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Яцків):

       1.1. Затвердити тимчасові розписи місцевих бюджетів на І квартал 2015 року із врахуванням вимог статті 79 Бюджетного кодексу України.

1.2. Забезпечити належний контроль за здійсненням витрат з міського бюджету лише на цілі, визначені у рішенні про міський бюджет на попередній бюджетний період, і одночасно передбачені у проекті рішення про міський бюджет на наступний рік, схваленому виконавчим комітетом міської ради та поданому на розгляд міської ради.

2. Головним розпорядникам коштів міського бюджету:

2.1. Передбачити у кошторисах бюджетних установ на І квартал  2015 року у повному обсязі асигнування на оплату праці працівникам бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством умов оплати праці, проведення розрахунків за теплоенергоносії.

2.2. Планувати видатки, пов’язані із стимулюванням працівників бюджетних установ, за умови забезпечення у повному обсязі бюджетними коштами обов’язкових виплат із заробітної плати, інших соціальних виплат та видатків на проведення розрахунків за теплоенергоносії.

2.3. Не допускати прийняття рішень щодо збільшення штатної чисельності працівників бюджетних установ.

3. Рекомендувати сільським головам вжити заходів для забезпечення виконання пункту 2 цього розпорядження.

4. Головним розпорядникам коштів міського бюджету подати до 18 грудня 2014 року:

- фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради - затверджені в установленому порядку тимчасові кошториси і помісячні плани асигнувань бюджетних установ та організацій, що фінансуються з міського бюджету, на І квартал 2015 року;

- управлінню Державної казначейської служби України в м. Івано-Франківську - дані про розташування мережі установ і організацій, які фінансуються з міського бюджету, у порядку, визначеному наказом Міністерства фінансів України від 23.08.2012 року №938 “Про затвердження Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів”.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови.



Міський голова                                                                В.Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.