Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження положення "Про порядок укладення контр..."  № 262 від 18.07.2006р. 
Документ №262 від 18.07.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення доповнення до рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 18.07.2006 р. № 262
Рішення виконавчого комітету  №25 від 23.01.2007р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.07.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.07.2006р.  № 262
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження положення «Про порядок укладення контракту з керівником підприємства, установи та організації, що належить до комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська, при прийнятті на роботу».


Відповідно до підпункту 10 пункту 3 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


в и р і ш и в:


1. Затвердити положення «Про порядок укладення контракту з керівником підприємства, установи та організації, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Івано-франківська, при прийнятті на роботу» згідно з додатком.


2. Наймання на роботу керівників підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська здійснюється міським головою за поданням відповідних управлінь, відділів виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. Головний лікар ЦМКЛ призначається міським головою.


3. Припинити дію укладених контрактів з керівниками дошкільних загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.


4. Призначення на посаду та звільнення з посади керівника комунального дошкільного, загальноосвітнього та позашкільного навчального закладу здійснює відповідний орган управління освітою.


5. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради народних депутатів від 30.11.1994 р. № 380.


6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса.



Міський голова                        ё                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.