Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 269 від 18.07.2006р. 
Документ №269 від 18.07.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.07.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.07.2006р.  № 269
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення “Про затвердження Концепції реорганізації структури виконавчих органів Івано-Франківської міської ради”



З метою підвищення ефективності, доступності для мешканців міста та прозорості діяльності виконавчих органів міської ради, а  також для розробки відповідних пропозицій на розгляд сесією Івано-Франківської міської ради, відповідно до ст.ст. 27-40 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні” та Постанови Кабінету Міністрів України “Про упорядкування структури та умов праці працівників прокуратури, суддів та інших органів” № 268 від 09.03. 2006 року, виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1. Схвалити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення “Про затвердження Концепції реорганізації структури виконав чих органів Івано-Франківської міської ради” (додається).


2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керую чого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.




Міський голова                                                                   Віктор Анушкевичус



Про затвердження Концепції реорганізації структури виконавчих органів Івано-Франківської міської ради



З метою підвищення ефективності, доступності для мешканців міста та прозорості діяльності виконавчих органів міської ради, а також для розробки відповідних пропозицій на розгляд сесією Івано-Франківської міської ради, відповідно до ст. ст. 26,54 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та Постанови Кабінету Міністрів України “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів” №268 від 09.03.06 р., міська рада


в и р і ш и л а :


  1. Затвердити Концепцію реорганізації структури виконавчих органів Івано-Франківської міської ради (додається).
  2. Опублікувати Концепцію  на сторінках газети «Західний кур’єр».
  3. Провести тендер або підготувати проект щодо залучення міжнародної технічної допомоги  для проведення моніторингу ефективності роботи існуючої структури виконавчих органів Івано-Франківської міської ради та підготувати пропозиції, щодо впровавдження системи управління якістю ISO 9001.
  4. До 01.12.06.р.згідно із затвердженою Концепцією підготувати та винести на затвердження сесією міської ради структуру виконавчих органів міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В.Швадчака і керуючого справами міськвиконкому А.Лиса.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.