Рішення виконавчого комітету  "Про виконання Програми економічного і соціального розви..."  № 270 від 17.08.2006р. 
Документ №270 від 17.08.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.08.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.08.2006р.  № 270
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за І півріччя 2006 року



Розглянувши інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Івано-Франківська за І півріччя 2006 року та з метою подальшого розвитку економіки міста, збільшення надходжень до бюджету, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за І півріччя 2006 року взяти до відома (інформація додається).
  2. Відзначити роботу промислових підприємств, що забезпечили виконання показників Програми економічного і соціального розвитку міста за І півріччя 2006 року, працювали з нарощенням обсягів виробництва, а саме: ВАТ "Арматурний завод" (З.Проців), ВАТ "Локомотиворемонтний завод" (В.Дутчак), ТзОВ "Агромаш-ІФ" (П.Славенюк), ВАТ "Хлібокомбінат" (Л.Діденко), ВАТ "Міськмолокозавод" (Ж.Шайковська), ДП "Івано-Франківські ковбаси" (О.Василишин), Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів (І.Красовський), ТОВ "Пластпайп" (Ю.Кузишин), ВАТ "Залізобетон" (В.Мрічко), ДП "Спецзалізобетон" (П.Лабатюк), ТзОВ "Солід" (С.Іпатій) та ін.
  3. Визнати недостатньою роботу керівників підприємств, які допустили спад виробництва продукції в першому півріччі поточного року, таких як ТОВ КП "Стандарт-ІФ" (С.Волковецький), СП ТОВ "Лісімпекс" (П. Фурса), ВАТ ВТШП "Галичина" (Г.Ковбас), ЗАТ "Компанія БІЛ і К" (І. Каспрук)  та інших і зобов’язати їх проаналізувати причини зниження показників виробничої діяльності,   розробити заходи, спрямовані на покращення роботи в другому півріччі, та надати їх в управління соціально-економічного розвитку міста до 15.09.2006 року.
  4. Зобов’язати керівників ВК "Автоливмаш" (В.Блонський), ВАТ "Меблева фабрика" (Л. Слободян), ВО "Карпати" (Д. Втерковський), ВАТ "Родон" (Я. Каспрук), ВАТ "Індуктор" (І.Волошинюк), які допустили в першому півріччі цього року зростання поточного боргу по платежах до Пенсійного фонду, розробити графік погашення заборгованості і копії подати в управління Пенсійного фонду України в м.Івано-Франківську та управління соціально-економічного розвитку міста до 15.09.2006 року.
  5. Управлінню праці та соціального захисту (І.Оробець) забезпечити здійснення дієвого контролю за своєчасністю виплати заробітної плати.
  6. КП "Івано-Франківськліфт" (М.Ткачук), ЖЕО-1 (М.Курчій),  ЖЕО-4 (В.Проданюк), ЖЕО-5 (С.Ковальчук) вжити заходів щодо ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати до 01.09. 2006 року.
  7. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк) ініціювати питання щодо притягнення до відповідальності керівників комунальних підприємств, які не вжили заходів для ліквідації заборгованості із заробітної плати.
  8. Зобов’язати керівників: управління житлово-комунального господарства (П.Косюк), КП "ДРЕУ" (В.Юсипів), ДКП "Реконструктор" (П.Ткачук), ЖЕО-2 (Р.Сергенюк), ЖЕО-3 (З.Макогон), ЖЕО-4 (В.Проданюк), ЖЕО-5 (С.Ковальчук), ЖЕО-6 (В.Апостолюк), ЖЕО-7 (М.Рибак), ЖЕО-8 (В.Семанюк), ЖЕО-9 (Л.Андрусяк), які допустили за І півріччя 2006 року зростання поточної заборгованості по платежах до Пенсійного фонду, розробити графік погашення заборгованості і подати в управління Пенсійного фонду України в м.Івано-Франківську до 10.09.2006 року.
  9. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк), ДМП "Івано-Франківськтепло-комуненерго" (А.Блащук), КП "Івано-Франківськводоекотехпром" (В.Іванишин), ЖЕО-1 (М.Курчій), ЖЕО-2 (Р.Сергенюк), ЖЕО-3 (З.Макогон), ЖЕО-4 (В.Проданюк), ЖЕО-5 (С.Ковальчук),  ЖЕО-7 (М.Рибак), ЖЕО-8 (В.Семанюк), ЖЕО-9 (Л.Андрусяк) забезпечити повну і своєчасну поточну оплату за використані енергоносії.
  10. Управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук), міському управлінню земельних ресурсів (М.Семанишин), відділу землеустрою виконавчого комітету міської ради (Д.Піщак), відділу промисловості управління соціально-економічного розвитку міста (Н.Карабін) забезпечити підготовку матеріалів для продажу на конкурентних засадах вільних земельних ділянок промислово-виробничого призначення в Хриплинському промвузлі.
  11. Державній податковій інспекції в м.Івано-Франківську (М.Шкурашівський), міському управлінню земельних ресурсів (М.Семанишин) та відділу землеустрою виконавчого комітету міської ради (Д.Піщак) забезпечити виконання затверджених завдань на 2006 рік із надходження до бюджету від плати за землю та плати за орендовані земельні ділянки.
  12. Управлінню соціально-економічного розвитку міста (І.Кулинич), Державній податковій інспекції в м.Івано-Франківську (М.Шкурашівський), фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Тимків) переглянути ставки єдиного податку для суб’єктів господарської діяльності та ставки місцевих податків і зборів.
  13. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Тимків) та головним розпорядникам бюджетних коштів продовжити співпрацю з Проектом "Реформа місцевих бюджетів в Україні" та   організувати і провести громадські слухання на тему: "Формування міського бюджету на 2007 рік".
  14. Заступнику міського голови В.Кімаковичу, начальнику управління зовнішніх зв’язків і туризму Б.Білику розробити до 01.11.2006р. Концепцію відродження "Палацу Потоцьких" та на її основі розробити Проект залучення міжнародної технічної допомоги або інвесторів.
  15. Управлінню зовнішніх зв’язків і туризму (Б.Білик), муніципальному відділу підтримки Проекту "Муніципальна програма врядування та сталого розвитку" провести організаційну роботу зі створення органів місцевого самоврядування, розробити Проекти впровадження Програми та забезпечити їх реалізацію на суму не менше 8 млн.грн.
  16. Установам і закладам управлінь освіти та науки, культури, охорони здоров’я, що фінансуються з міського бюджету, до початку опалювального сезону 2006-2007 року забезпечити повірку і заміну в разі необхідності лічильників теплової енергії.
  17. Відділу організації раціонального використання енергоресурсів управління соціально-економічного розвитку міста (М.Мельникович) провести класифікацію споживання енергоносіїв і комунальних послуг в закладах освіти і науки за міжнародною програмою "Displey" з метою порівняння їх споживання з європейськими стандартами.
  18. Відділу організації раціонального використання енергоресурсів управління соціально-економічного розвитку міста (М.Мельникович) та фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Тимків) здійснювати постійний контроль за дотриманням затверджених лімітів споживання енергоносіїв і комунальних послуг закладами і установами управлінь освіти та науки, культури, охорони здоров’я та за оплатою ними фактично спожитих енергоносіїв.
  19. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.