Рішення виконавчого комітету  "Про тарифи на послуги теплопостачання, підігріву води т..."  № 278 від 17.08.2006р. 
Документ №278 від 17.08.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.08.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.08.2006р.  № 278
м.Івано-Франківськ
 


Про тарифи на послуги теплопостачання, підігріву води та гаряче водопостачання для населення


На підставі статтей 7, 30-32  Закону України “Про житловокомунальні послуги” та статті 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, для забезпечення відшкодування тарифами повної вартості послуг теплопостачання та гарячого водопостачання, створення умов для реконструкції основних фондів та підтримання їх в належному стані, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1. Затвердити і визначити, як базові, тарифи на послуги теплопостачання, підігріву води та гарячого водопостачання для населення, згідно з додатком 1.

2. Затвердити структуру базових тарифів на послуги теплопостачання, підігріву води та гарячого водопостачання згідно з додатком 2.

3. Затвердити формули коригування тарифів для розрахунку з населенням  за послуги теплопостачання, підігріву води та гарячого водопостачання, виходячи з фактичних даних на кінець місяця у відповідності до зміни цін на енергоносії, амортизаційних відрахувань, розміру мінімальної заробітної плати та відрахувань на неї,  затверджених в установленому порядку, згідно з додатком 3.

4. Затвердити такий порядок коригування тарифів на послуги теплопостачання, підігріву води та гарячого водопостачання у зв’язку із зміною показників, визначених п.3 даного рішення:

виконавець послуг теплопостачання, підігріву води та гарячого водопостачання до початку наступного місяця ( не пізніше 20 числа поточного місяця) виходячи із зміни складових собівартості послуг (мінімальний розмір заробітної плати, ціни на енергоносії, амортизаційні відрахування) подає розрахунки скоригованих тарифів

на комунальні послуги на погодження управліннями соціально-економічного розвитку міста та житлово-комунального господарства міськвиконкому, які не пізніше 27 числа поточного місяця мають прийняти рішення про погодження чи відхилення поданих розрахунків;

у разі погодження скориговані тарифи підлягають  опублікуванню у газеті “Західний кур’єр” не пізніше останнього числа поточного місяця із зазначенням причин зміни тарифів та  обґрунтування цих змін;

у випадку відхилення розрахунків вказані управління міськвиконкому не пізніше 10 числа наступного місяця готують проект рішення  міськвиконкому про винесення на розгляд сесії міської ради питання про внесення змін до бюджету міста щодо відшкодування виконавцям та виробнику послуг теплопостачання, підігріву води та гарячого водопостачання різниці між розмірами діючих тарифів на послуги теплопостачання та економічно обґрунтованими витратами на їх виробництво.

5. Дане рішення ввести в дію з 01 жовтня 2006 та опублікувати його в газеті “Західний кур’єр”.

6. Вважати такими, що втратили чинність з 01 жовтня 2006 року рішення міськвиконкому від 31.05.2005р. №164 “Про тарифи  на теплопостачання та гаряче водопостачання для населення” та від 01.06.2006р. №188 “Про механізм встановлення тарифів на комунальні послуги”.

7. Відділу субсидій (Н.Клюка), ДМП “Івано-Франківськтеплокомун-енерго” (А.Блащук), сектору комунальних підприємств управління соціально-економічного розвитку міста (В.Ковальчук) підготувати та опублікувати інформацію щодо механізму надання субсидій.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови З. Федорук, О.Дерев’янка.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.