Рішення виконавчого комітету  "Про виконання Програми економічного і соціального розви..."  № 551 від 18.11.2008р. 
Документ №551 від 18.11.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.11.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.11.2008р.  № 551
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста та пріоритетних напрямів діяльності виконавчого комітету міської ради за 9 місяців 2008 року


Розглянувши інформації про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська та пріоритетні напрями діяльності виконавчого комітету міської ради за 9 місяців 2008 року, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Інформації про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська та пріоритетних напрямів діяльності виконавчого комітету міської ради за 9 місяців 2008 року взяти до відома (додається).
  2. Управлінню праці та соціального захисту населення (І.Оробець) провести аналіз причин збільшення заборгованості з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах, за результатами якого розробити по кожному підприємству помісячні графіки та заходи погашення. Питання про стан погашення заробітної плати постійно заслуховувати на засіданнях робочої групи у заступника міського голови Я.Яцишина.
  3. Управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк), управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук), управлінню освіти та науки (М.Верес), центральній міській клінічній лікарні (Т.Масляк), КП "Івано-Франківськводоекотехпром" (М.Саєвич) до кінця року освоїти в повному обсязі кошти державних субвенцій, які виділені на ліквідацію наслідків стихії.


  1. Управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) за підсумками роботи депутатської комісії щодо подальшої діяльності відкритих акціонерних товариств: "АТП – 0928", "Зелене господарство", на підставі майбутніх рішень виконавчого комітету і сесії міської ради "Про створення житлових компаній 1-9" підготувати заходи по відновленню платоспроможності комунальних підприємств та зменшенню заборгованості зі сплати внесків до бюджету Пенсійного фонду.
  2. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик):
    1. До 1 грудня 2008 року провести семінар-тренінг на тему: “Ефективний менеджмент залучення коштів у розвиток підприємства ” з метою сприяння роботі промислових підприємств міста в умовах фінансової економічної кризи та раціонального використання коштів.
    2. Спільно з управлінням торгівлі у грудні 2008 року провести передсвятковий ярмарок-продаж товарів місцевих виробників.
    3. До 1 січня 2009 року розробити та подати на розгляд сесії міської ради проект рішення "Програма підтримки малого підприємництва в м.Івано-Франківську  на 2009-2010 роки".
    4. До 1 січня 2009 року розробити план-графік участі міста в реалізації спільного українсько-німецького проекту "Енергоефективність у будівлях".
    5. До 1 грудня 2008р. провести засідання "круглого столу" щодо проблемних питань на ринку трудових ресурсів.
  1. Управлінню торгівлі (І.Витриховський) вжити заходів щодо повернення супермаркетами заборгованості перед підприємствами харчової промисловості.
  2. Управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики (В.Соловйов) забезпечити виконання заходів щодо підготовки та проведення у 2009 році в місті Року молоді.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.