Рішення міської ради  "Про затвердження проекту землеустрою щодо знеособленого..."  № 156/02-5 від 11.07.2006р. 
Документ №156/02 від 11.07.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.07.2006



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(5  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 11.07.2006р.  № 156/02-5
 


Про затвердження проекту землеустрою щодо знеособленого відведення земельної ділянки



   Керуючись ст. ст.  10, 19, 67 Земельного Кодексу України, ст.26, 33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", сесія міської ради


вирішила:


    1.        Затвердити проект землеустрою щодо знеособленого відведення земельної ділянки площею 15,00 га,що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно генерального плану м.Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради, що підлягає продажу на умовах некомерційного конкурсу для будівництва об'єкту промислово-виробничого призначення.


2.        Доручити виконавчому комітету міської ради здійснити:


    2.1.        Викуп земельних ділянок,що знаходяться у власності громадян за погодженою з громадянами ціною при стартовій вартості на підставі експертної грошової оцінки земельних ділянок згідно додатку 1 (додається).

    2.2.        Відшкодування збитків землекористувачам в установленому законом порядку або надати рівноцінні земельні ділянки.


    3.        Змінити основне цільове призначення викуплених земельних ділянок у відповідності до Генплану м. Івано-Франківська - землі промисловості з земель для ведення особистого підсобного (або селянського) господарства, садівництва, городництва, сінокосіння і випасання худоби (код. 1.2. -згідно Українського класифікатора цільового використання землі від 24.04.1998р. №14-1-7/1205).

    4.        Зобов'язати переможця конкурсу щодо знеособленого відведення земельної ділянки площею 15,00 га для будівництва об'єкту промислово- виробничого призначення в Хриплинському промвузлі заключити договір оренди землі на термін від дати прийняття даного рішення до дати державної реєстрації державного акту на право власності на землю.


    5.        Дане рішення набирає чинності з дати здійснення державної землевпорядної експертизи   проекту землеустрою   щодо   знеособленого відведення земельної ділянки.

    6.        Визнати за   необхідне   встановлення   земельного   сервітуту на використання земельної ділянки і зобов'язати землекористувача забезпечити цілодобовий доступ до існуючих на території ділянок, інженерних мереж для їх ремонту, обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мереж, згідно вимог інженерних служб міста і не чинити перешкод при будівництві нових, врахувати право проходу та проїзду транспортних засобів, встановлення будівельних риштувань та складування будівельних матеріалів та інші земельні сервітути.


    7.        Міському управлінню земельних ресурсів внести зміни в земельно-облікові документи.


    8.        Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності викрнавчих органів міської ради В.Швадчака.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.