Рішення міської ради  "Про затвердження результатів некомерційного конкурсу з ..."  № 159/05-5 від 11.07.2006р. 
Документ №159/05 від 11.07.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.07.2006



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(5  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 11.07.2006р.  № 159/05-5
 


Про затвердження результатів некомерційного конкурсу з продажу земельної ділянки в межах Хриплинського промислового вузла на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради


Керуючись ст.ст. 16, 26, 33, 60 Закону "Про місцеве самоврядування в Україні" ст.ст.82, 127, 128, 134-139 Земельного кодексу України та розглянувши рішення конкурсної комісії щодо визнання переможця некомерційного конкурсу з продажу земельної ділянки несільськогосподар-ського призначення, міська рада


ВИРІШИЛА:


  1.        Затвердити  технічний  паспорт  земельної  ділянки несільськогосподарського призначення площею 15,00 га , що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно Генплану м. Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради, що підлягає продажу на умовах некомерційного конкурсу.

  2.        Затвердити  Акт  визначення  меж  земельної  ділянки несільськогосподарського призначення площею 15,00 га , що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно Генплану м. Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради, що підлягає продажу на умовах некомерційного конкурсу, вказаної у п. 1 цього рішення згідно додатку 1 (додається).

  3.        Погодити матеріали з експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 15,00 га, що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно Генплану м. Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради, що підлягає продажу на умовах некомерційного конкурсу.

  4.        Затвердити вартість земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 15,00 га, що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно Генплану м. Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради, що підлягає продажу на умовах некомерційного конкурсу в розмірі 1 875 000 грн. (один мільйон вісімсот сімдесят п'ять тисяч гривень), без ПДВ на підставі експертної грошової оцінки згідно додатку 2 (висновок експерта про оцінну вартість від 05 червня 2006р - додається).

  5.        Визнати переможцем некомерційного конкурсу з продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 15,00 га , що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно Генплану м. Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради, товариство з обмеженою відповідальністю "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" (ід. код 34078038), місце знаходження якого: м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23 на підставі рішення конкурсної комісії.

  6.        Надати в оренду земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 15,00 га, що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно Генплану м. Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради, товариству з обмеженою відповідальністю "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" (ід. код 34078038), місце знаходження якого: м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23 для будівництва та обслуговування виробничого комплексу терміном від дати прийняття даного рішення до дати набуття права власності на земельну ділянку (дати державної реєстрації державного акту на право власності) в установленому законом порядку.

  7.        Після проходження державної землевпорядної експертизи проекту землеустрою щодо знеособленого проекту відведення земельної ділянки, продати земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 15,00 га, що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно Генплану м. Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради, товариству з обмеженою відповідальністю "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" (ід. код 34078038), місце знаходження якого: м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23 для будівництва та обслуговування виробничого комплексу за ціною 1 875 000 грн. (один мільйон вісімсот сімдесят п'ять тисяч гривень) без ПДВ.

  8.        Пункт 7 даного рішення набуває чинності після виконання умов , визначених ст.129 та ч.З ст.82 Земельного кодексу України.

  9.        Затвердити  умови  продажу  товариству  з  обмеженою відповідальністю "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" (ід. код 34078038), місце знаходження якого: м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23 земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 15,00 га, що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно Генплану м. Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради для будівництва та обслуговування виробничого комплексу згідно додатку 3 (додається).

  10.        Доручити міському управлінню земельних ресурсів Держкомзему України оформлення та державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки в установленому порядку.

11.        Відділу землеустрою виконавчого комітету міської ради:

  11.1.        Забезпечити оформлення договору купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 15,00 га, що розташована в межах Хриплинського промислового вузла (згідно Генплану м. Івано-Франківська) на території Микитинецької сільської ради Івано-Франківської міської ради за ціною та на умовах визначених цим рішенням.

  11.2.        Після сплати вартості земельної ділянки, в порядку, передбаченому договором купівлі-продажу земельної ділянки, оформити та видати в установленому порядку державний акт на право власності на землю.

  12.        Товариству з обмеженою відповідальністю "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" виконувати обов'язки власника земельної ділянки згідно з вимогами ст.91 Земельного кодексу України.

  13.        Доручити міському голові В. Анушкевичусу укласти договір оренди земельної ділянки та договір купівлі-продажу земельної ділянки.

  14.        Після видачі Товариству з обмеженою відповідальністю "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" державного акту на право власності на землю визнати такими, що втратили чинність п.6. даного рішення та договір оренди земельної ділянки.

  15.        Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради  В. Бойчука, постійну комісію міської ради з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвитку сіл та першого заступника міського голови з питань виконавчих органів міської ради  В. Швадчака.



Міський голова                                                                Віктор АНУШКЕВИЧУС



2011-2024 © Всі права застережено.