Рішення міської ради  "Про приватизацію кіноконцертного залу "Космос" в м. Іва..."  № 182/11-7 від 03.08.2006р. 
Документ №182/11 від 03.08.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.08.2006



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(7  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 03.08.2006р.  № 182/11-7
 



Про приватизацію кіноконцертного залу "Космос"

в м. Івано-Франківську на вул. Незалежності, 97



На виконання рішення Івано-Франківської міської ради від 29.06.2005 р. "Про перелік об'єктів комунальної власності міста щодо яких Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська доручається провести незалежні оцінки їх вартості", а також керуючись Законами України "Про державну програму приватизації", "Про приватизацію державного майна", "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)" та статтями 26, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Івано-Франківська міська рада


вирішила:


1. Затвердити висновки оцінювача про вартість нежитлових приміщень кіноконцертного залу "Космос" на вул.Незалежності, 97 у м.Івано-Франківську в сумі 2215160 грн. без ПДВ.

2. Дати дозвіл  ТзОВ  "Кінопрем'єра"  на  приватизацію  шляхом викупу орендованих товариством нежитлових приміщень кіноконцерт­ного залу "Космос" на вул.Незалежності, 97 у м. Івано-Франківську.

3. Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська  у  двохмісячний термін з дня прийняття  цього рішення укласти  з  ТзОВ «Кінопрем'єра» договір   купівлі-продажу нежитлових  приміщень кіноконцертного  залу  «Космос» на вул. Незалежності, 97 у м. Івано-Франківську за ціною продажу 2658192грн., у тому числі ПДВ - 443032 грн.

4. Затвердити   наступні  умови  продажу  кіноконцертного  залу "Космос":

а) збереження профілю діяльності кіноконцертного залу "Космос" на протязі 10 років;

б) покупець зобов'язаний додержуватися вимог Закону України "Про кінематографію";

в) покупець зобов'язаний сплатити на рахунок Фонду комунальної власності територіальної громади  міста Івано-Франківська кошти за приватизацію нежитлових приміщень кіноконцертного залу «Космос» на вул.Незалежності, 97 у м. Івано-Франківську у місячний термін з дня укладення договору купівлі-продажу.

5. Фінансовому  управлінню  міськвиконкому  виділити Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська кошти в сумі 3100 грн. для оплати робіт за проведення оцінки вартості нежитлових приміщень кіноконцертного залу «Космос»  на вул. Незалежності, 97 та здійснення рецензії звіту з оцінки вартості даних приміщень.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на контрольну комісію Івано-Франківської міської ради з питань оренди та приватизації об'єктів комунальної власності, проведення тендерів та розподілу житлового  фонду і першого заступника міського голови Володимира Швадчака.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.