Розпорядження міського голови  "Про приватизацію квартир, кімнат, жилих блоків у гуртож..."  № 535-р від 23.12.2014р. 
Документ №535-р від 23.12.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.12.2014



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 23.12.2014р.  № 535-р
 


Про приватизацію квартир, кімнат, жилих блоків у гуртожитках державного житлового фонду



Керуючись Законом України “Про приватизацію державного житлового фонду”, передати у власність громадян квартири, кімнати, жилі блоки у гуртожитках та належні до них господарські споруди і приміщення згідно додатків 1, 2.


  1. З метою забезпечення перерахування суми використаних в процесі приватизації житлових чеків до позабюджетного фонду приватизації житла:


А) Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку скласти список громадян, які виявили бажання приватизувати житло;

Б) Балансоутримувачам будинків провести звірку даних списків із списками громадян, які мають право на одержання приватизаційних паперів;

В) Обласному управлінню ощадного банку відкрити депозитні рахунки на суму житлових чеків і здійснити з них платежі на підставі платіжних доручень Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку.


  1. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку оформити та видати громадянам свідоцтва на право власності згідно додатків 1, 2.


  1. Балансоутримувачам будинків переукласти з уповноваженими власниками приватизованих квартир договори на надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій згідно додатків 1, 2.


  1. Реєстраційній службі Івано-Франківського міського управління юстиції в Івано-Франківській області провести реєстрацію права власності на квартири, кімнати, жилі блоки у гуртожитках та допоміжні приміщення за громадянами.


  1. Вартість невикористаного в повному обсязі права на приватизацію житла компенсується цінними приватизаційними паперами, що визначається чинним законодавством на підставі розрахунку, виданого Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку.


  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Р.Гайду.




Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.