Рішення виконавчого комітету  "Про знесення самовільно встановлених гаражів та огорожі..."  № 690 від 23.12.2014р. 
Документ №690 від 23.12.2014р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.12.2014"Західний кур'єр" 2 08.01.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 23.12.2014р.  № 690
м.Івано-Франківськ
 


Про знесення самовільно встановлених гаражів

та огорожі


Керуючись ст.ст. 31, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про благоустрій населених пунктів”, з метою протидії самовільному захопленню (зайняттю) земельних ділянок, відповідно до положення “Про порядок звільнення земельних ділянок, що зайняті без правових підстав та належать до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська”, розглянувши матеріали КП “Муніципальна інспекція з благоустрою” щодо самовільно встановлених гаражів та збудованих споруд, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1. Зобов’язати Грицюка Ф. Д. (місце проживання: вул.Кармелюка, 6А/_) демонтувати в місячний термін самовільно встановлену металеву огорожу на вул. Кармелюка, 10А.

2. Зобов’язати Іванченка М. В. (місце проживання: вул. Української Дивізії, 3/_) демонтувати в місячний термін самовільно встановлений металевий гараж на вул. Гната Хоткевича - Молодіжна.

3. Зобов’язати Чайковського Л. М. (місце проживання: вул. Пасічна, 20/_) демонтувати в місячний термін самовільно встановлений металевий гараж на вул. Пасічна, 22.

4. У випадку невиконання вимог даного рішення у встановлений термін Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради (М. Смушак) провести демонтаж самовільно встановлених споруд.

5. У випадку наявності актів комісії з питань демонтажу незаконно встановлених літніх торгових майданчиків, стаціонарних малих архітектурних форм, гаражів на захоплених (зайнятих) земельних ділянках на території міста про неможливість здійснити демонтаж, юридичному відділу виконавчого комітету міської ради (Н. Кедик) підготувати та передати матеріали на розгляд до суду.

6. Відділу патронатної служби (М. Ковбас) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р. Гайду.



Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.