Рішення виконавчого комітету  "Про реформування системи поводження з побутовими відход..."  № 745 від 21.09.2017р. 
Документ №745 від 21.09.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про заходи щодо покращення у сфері вивезення твердих побутових відходів
Рішення виконавчого комітету  №582 від 08.10.2015р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.09.2017"Західний кур'єр" 40 05.10.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.09.2017р.  № 745
м.Івано-Франківськ
 


Про реформування системи поводження з побутовими відходами в місті Івано-Франківську



З метою утримання в належному санітарному стані місць для збирання твердих побутових відходів та прилеглих до них територій, керуючись ст. 21 Закону України «Про відходи», ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, виконавчий комітет


вирішив


1. Заборонити на території міста Івано-Франківська викидати великогабаритні та ремонтні відходи, в тому числі листя, гілля, дорожні змети та інші подібні відходи в контейнери для збору твердих побутових відходів, на контейнерні майданчики де вони розміщені або на прилеглі до них території.

2. Юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та мешканцям вивозити великогабаритні та ремонтні відходи, в тому числі листя, гілля, дорожні змети та інші подібні відходи безпосередньо на полігон в с. Рибне або на майданчики для приймання великогабаритних та ремонтних відходів на закритих територіях перевізників ТПВ.

3. ПрАТ «АТП-0928» та ДП «Автоколона 2222» здійснювати приймання великогабаритних та ремонтних відходів на своїх закритих майданчиках,  в тому числі листя, гілля, дорожніх зметів та інших подібних відходів від мешканців - в межах норми (60 кг великогабаритних відходів і 88 кг ремонтних відходів на одну особу в рік) безкоштовно, понад норму – згідно тарифу.

4. Сектору нагляду муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради здійснювати постійний контроль дотримання мешканцями та юридичними особами цього рішення.

5. Уповноважити посадових осіб ПрАТ «АТП-0928» та ДП «Автоколона 2222» складати протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152  Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення п. 11.10.4, п. 11.11 і п. 11.12 Правил благоустрою міста Івано-Франківська.

6. ПрАТ «АТП-0928» та ДП «Автоколона 2222» впродовж 10-ти робочих днів з моменту прийняття даного рішення:

- забрати з території міста всі контейнери для збору великогабаритних та ремонтних відходів;

- на кожному контейнерному майданчику розмістити оголошення про заборону викидати ремонтні та великогабаритні відходи. Зміст та форму погодити  в Департаменті житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради;

- здійснювати постійний контроль за дотриманням мешканцями та суб’єктами господарювання умов цього рішення.

7. У випадку накопичення великогабаритних та ремонтних відходів, в тому числі листя, гілля, дорожніх зметів та інших подібних відходів на контейнерних майданчиках та прилеглих до них територіях (5 м по периметру майданчику), ПрАТ «АТП-0928» та ДП «Автоколона 2222» впродовж 24-х годин з моменту виявлення, здійснювати їх вивезення та прибирання контейнерних майданчиків і прилеглих до них територій.

8. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 08.10.2015р. № 582 «Про заходи щодо покращення у сфері вивезення твердих побутових відходів».

9. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В. Дротянко) оприлюднити дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

10. Рішення набирає чинності з 01.10.2017 року, але не раніше дня офіційного оприлюднення.

11. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




Міський голова                                                                 Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.