Рішення міської ради  "Про надання дозволу Державному міському підприємству "І..."  № 22/01-39 від 25.02.2009р. 
Документ №22/01 від 25.02.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.03.2009



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(39  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 25.02.2009р.  № 22/01-39
 


Про надання дозволу Державному міському підприємству "Івано-Франківськтеплокомуненерго" на отримання кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку



Для забезпечення реконструкції котелень м. Івано-Франківська, у тому числі котелень на вул. Тролейбусній, 40 А, Довгій, 68 А, Карпатській, 15, Дорошенка, 28 і теплових мереж цих котелень за рахунок кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) та відповідно до пункту 27 частини 1 статті 26, статей 60 та 70 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


в и р і ш и л а:


1. Надати дозвіл державному міському підприємству "Івано-Фран-ківськтеплокомуненерго" (директор А. Блащук) на отримання кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку в сумі 12.000.000 (дванадцять мільйонів) євро для реконструкції котелень м. Івано-Фран-ківська, у тому числі котелень на вул. Тролейбусній, 40 А, Довгій, 68 А, Карпатській, 15, Дорошенка, 28 і теплових мереж цих котелень.

2. Погодитись з переліком запропонованих істотних умов ЄБРР, яких повинен дотримуватись позичальник - державне міське підприємство "Івано-Франківськтеплокомуненерго" - для отримання і погашення кредиту ЄБРР (перелік істотних умов викладений у додатку, який є невід’ємною частиною цього рішення).

3. Уповноважити директора державного міського підприємства "Івано-Франківськтеплокомуненерго" укласти кредитний договір з ЄБРР на умовах, викладених у додатку до цього рішення рішення, після погодження тексту кредитного договору з постійною комісією з питань планування, фінансів, цін та бюджету та постійною комісією з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв”язку та затвердження сесією міської ради.

4. Отримання державним міським підприємством «Івано-Франківськтеплокомуненерго» дозволу на кредит від Європейського банку реконструкції та розвитку не забороняє надання міськвиконкомом дозволу на виготовлення проектної документації з відключення споживачів від системи централізованого опалення та гарячого водопостачання, в тому числі на встановлення системи індивідуального опалення відповідно до чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови О. Дерев'янка та Я. Яцишина.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.