Рішення міської ради  "Про списання заборгованості з орендної плати, пені та в..."  № 25/04-39 від 25.02.2009р. 
Документ №25/04 від 25.02.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.03.2009



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(39  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 25.02.2009р.  № 25/04-39
 


Про списання заборгованості з орендної плати, пені та витрат за вчинення виконавчих написів нотаріуса


       Розглянувши пропозиції виконавчого комітету міської ради, керуючись вимогами Цивільного кодексу України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, "Положенням про оренду об'єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська” та "Методикою розрахунку і порядку використання плати за оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська", затверджених рішенням Івано-Франківської міської ради від 27.04.2007р., Івано-Франківська міська рада


вирішила:


  1. Списати заборгованість з орендної плати в сумі 330351,15грн., що рахується за юридичними та фізичними особами по припинених договорах оренди нежитлових приміщень та цілісних майнових комплексів, приведених в додатку до цього рішення, а також пеню, нараховану за несвоєчасну сплату орендної плати по цих договорах оренди, в сумі 54896,22 грн. та кошти, сплачені Фондом  комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська за вчинення виконавчих написів нотаріуса на безспірне стягнення заборгованості з орендної плати по цих договорах оренди в сумі 11821,62 грн.
  2. Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська списати з юридичних та фізичних осіб, приведених в додатку до цього рішення, заборгованість з орендної плати, пеню та витрати за вчинення виконавчих написів нотаріуса.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Зіновія Фітеля та тимчасову депутатську контрольну комісію міської ради з питань оренди та приватизації об'єктів комунальної власності, проведення тендерів та розподілу житлового фонду.



Міський голова                                                                           Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.