Рішення виконавчого комітету  "Про утворення комісії з питань визначення стану зелених..."  № 747 від 21.09.2017р. 
Документ №747 від 21.09.2017р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про створення комісії з обстеження зелених насаджень (дерев, чагарників, газонів, парків, лісопарків, насаджень санітарно-захисних зон), що підлягають знесенню чи пересаджуванню у зв'язку із забудовою та впорядкуванням земельних площ і про використання коштів відновної вартості зелених насаджень
Рішення виконавчого комітету  №671 від 16.10.2012р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про делегування повноважень
Рішення виконавчого комітету  №529 від 20.12.2006р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про утворення комісії
Рішення виконавчого комітету  №453 від 25.03.2021р. Втратив чинність

 
Історія документа

25.03.2021p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

25.09.2017



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.09.2017р.  № 747
м.Івано-Франківськ
 


Про утворення комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості і про використання коштів відновної вартості зелених насаджень



На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 р №1045 «Про затвердження порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» із змінами, керуючись ст. 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Утворити комісію з  питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості, у складі згідно додатку.

2. Комісії в своїй роботі керуватися Порядком видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженим  постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 р. № 1045 із змінами.

3. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) видавати ордери на видалення зелених насаджень згідно Порядку .

4. Кошти відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню, сплачуються до міського бюджету і використовуються на створення та відновлення зелених насаджень, створення об’єктів благоустрою, видалення аварійних дерев, формування та обрізку крон зелених насаджень, проведення інвентаризації зелених насаджень, закупівлю посадкового матеріалу декоративних дерев і кущів, квіткової розсади, насіння газонних трав та квітів, родючого ґрунту, інертних матеріалів (щепи, висівки), захист зелених насаджень від шкідників та збудників хвороб, підживлення зелених насаджень, розвиток розсадницької справи, проведення наукових досліджень з визначення погіршення стану зелених насаджень та здійснення комплексу заходів з його покращення.

Не використані у звітному бюджетному році кошти відновної вартості зелених насаджень переходять на наступний рік і використовуються на цілі, передбачені цим рішенням.

5. Рішення виконавчого комітету міської ради від 16.10.2012р.  № 671 «Про створення комісії з обстеження зелених насаджень (дерев, чагарників, газонів, парків, лісопарків, насаджень санітарно-захисних зон), що підлягають знесенню чи пересаджуванню у зв’язку із забудовою та впорядкуванням земельних площ і про використання коштів відновної вартості зелених насаджень» та рішення виконавчого комітету міської ради від 20.12.2006 року № 529 «Про делегування повноважень» із змінами вважати такими, що втратили чинність.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.