Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 358 від 14.07.2009р. 
Документ №358 від 14.07.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.07.2009



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.07.2009р.  № 358
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення «Про надання дозволу державному міському підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на отримання кредиту у ВАТ «Державний ощадний банк України» для розрахунків за природний газ»



За дорученням Прем'єр-міністра України Ю. Тимошенко, щодо проведення розрахунків і погашення заборгованості за використаний газ у 2009 році та відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.06.2009 року № 644 «Про надання у 2009 році державних гарантій за зобов'язаннями суб'єктів господарювання, що виробляють теплову енергію для споживання населенням, бюджетними установами та організаціями», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Внести на розгляд сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу державному міському підприємству «Івано Франківськтеплокомун-енерго» на отримання кредиту у ВАТ «Державний ощадний банк України» для розрахунку за природний газ» (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови О.Дерев'янка та Я. Яцишина.



Міський голова                                                           Віктор Анушкевичус





Про надання дозволу державному міському підприємству «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на отримання кредиту у ВАТ «Державний ощадний банк України» для розрахунків за природний газ



За дорученням Прем'єр-міністра України Ю. Тимошенко, щодо проведення розрахунків і погашення заборгованості за використаний природний газ та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.06.2009 року № 644 «Про надання у 2009 році державних гарантій за зобов'язаннями суб'єктів господарювання, що виробляють теплову енергію для споживання населенням, бюджетними установами та організаціями», керуючись пунктом 27 частини 1 статті 26, статей 60 та 70 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


вирішила:


  1. Надати дозвіл державному міському підприємству «Івано-Фран-ківськтеплокомуненерго» на отримання кредиту від ВАТ «Державний ощадний банк України» в сумі 40.000.000 (сорок мільйонів) грн. для погашення заборгованості за природний газ, згідно актів звірки з ДК «Газ України» станом на 01 квітня 2009р.
  2. Договір на отримання кредиту з ВАТ «Державний ощадний банк України» укласти терміном на 36 місяців, починаючи з серпня 2009 року під державну гарантію Кабінету Міністрів України, (договір додається)


  1. Уповноважити тимчасово виконуючого обов'язки директора державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Прокопіва І.Б. підписати кредитний договір з ВАТ «Державний ощадний банк України»
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови О. Дерев'янка та Я. Яцишина.



Міський голова                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.