Рішення виконавчого комітету  "Про оприлюднення проекту містобудівної документації "Ко..."  № 23 від 27.01.2015р. 
Документ №23 від 27.01.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.01.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 27.01.2015р.  № 23
м.Івано-Франківськ
 


Про оприлюднення проекту містобудівної документації «Коригування (внесення змін до) генерального плану,суміщеного з історико-архітектурним опорним планом м. Івано-Франківська (в межах Івано-Франківської міської ради)» та розгляд пропозицій громадськості


Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України «Про доступ до публічної інформації», Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. №555, у зв’язку з завершенням розроблення проектної документації «Коригування (внесення змін до) генерального плану, суміщеного з історико-архітектурним опорним планом м. Івано-Франківська (в межах Івано-Франківської міської ради)», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту містобудування та архітектури:

1.1. Забезпечити оприлюднення матеріалів проектної документації «Коригування (внесення змін до) генерального плану, суміщеного з історико-архітектурним опорним планом м. Івано-Франківська (в межах Івано-Франківської міської ради)» шляхом розміщення їх у вигляді стенду в холі першого поверху приміщення виконавчого комітету міської ради (вул.Грушевського, 21) та розміщення матеріалів генерального плану на офіційних веб-сайтах міста Івано-Франківська та Департаменту містобудування та архітектури.

1.2. Забезпечити оприлюднення повідомлення про початок розгляду та врахування пропозицій громадськості шляхом розміщення його на офіційних веб-сайтах міста Івано-Франківська, Департаменту містобудування та архітектури та в газеті «Західний Кур’єр».

2. Призначеним відповідальним особам, які забезпечують роботу з розгляду пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації:

2.1. Забезпечити оприлюднення, обговорення та підготовку матеріалів на розгляд сесії міської ради для затвердження містобудівної документації.

2.2. Забезпечити реєстрацію, розгляд та узагальнення пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації.

2.3. Пропозиції громадськості приймати у відповідності до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. №555.

3. Виконання рішення покласти на директора Департаменту містобудування та архітектури В. Гайдара.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.