Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження списків громадян, які перебувають на к..."  № 24 від 27.01.2015р. 
Документ №24 від 27.01.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.01.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 27.01.2015р.  № 24
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердженнясписків громадян, які перебувають на квартирному облікупри виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради



Керуючись Житловим Кодексом УРСР, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,п. 15, 44-46 «Правил обліку громадян, що потребують покращення житлових умов, та надання їм житлової площі в Українській РСР», затверджені Постановою Ради Міністрів Української РСР від 11 грудня 1984 року за №470, Положенням про громадську житлову комісію, затверджене рішенням міськвиконкому від 19.09.2000 року № 401, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


       1. Затвердити реєстри та списки громадян, які перебувають на квартирному облікупри виконавчому комітеті Івано-Франківської міської радистаном на 01.01.2015 року

1.1. Реєстр громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 1 і перебувають на обліку для позачергового поліпшення житлових умов (додаток 1).

1.2. Реєстр громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 2 і перебувають на обліку для позачергового поліпшення житлових умов (додаток 2).

1.3. Реєстр сімей, які переселяються з територій радіоактивного забруднення в Івано-Франківську область і перебувають на обліку для позачергового забезпечення житлом (додаток 3).

1.4. Реєстросіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та перебувають на обліку для позачергового забезпечення житлом (додаток 4).

1.5. Список інвалідів війни, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради (додаток 5).

1.6. Список громадян – учасників бойових дій в Афганістані та зарубіжних країнах,які перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомі для першочергового поліпшення житлових умов(додаток 6).

1.7. Список осіб, які повернулися з державного дитячого закладу, від родичів, опікуна чи піклувальника, і перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомідля позачергового поліпшення житлових умов (додаток 7).

1.8. Список учасників Великої Вітчизняної та інших воєн, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської радидля першочергового поліпшення житлових умов(додаток 8).

1.9. Список реабілітованих, які перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомі для першочергового поліпшення житлових умов (додаток 9).

1.10. Список військовослужбовців запасу, які перебувають на квартирному обліку при міськвиконкомі згідно з п.45 “Правил обліку громадян…” (додаток 10).

1.11. Список осіб, які перебувають на позачерговій черзі (додаток 11).

1.12. Список осіб, які перебувають на першочерговій черзі (додаток 12).


2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Зіновія Фітеля.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.