Рішення виконавчого комітету  "Про роботу міської комісії з легалізації заробітної пла..."  № 13 від 27.01.2015р. 
Документ №13 від 27.01.2015р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про план роботи виконавчого комітету міської ради на перше півріччя 2015 року
Рішення виконавчого комітету  №696 від 23.12.2014р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про роботу міської комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення
Рішення виконавчого комітету  №529 від 08.10.2013р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про роботу міської комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення
Рішення виконавчого комітету  №30 від 21.01.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

21.01.2016p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

31.01.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 27.01.2015р.  № 13
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу міської комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення



       На виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 23.12.2014р. № 696 “Про план роботи виконавчого комітету міської ради на перше півріччя 2015 року”, дотримання вимог Кодексу законів про працю України, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 2 березня 2010 р. № 359-р “Про затвердження плану заходів щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення”, постанови Кабінету Міністрів України від 31.08.2011 р. № 1057 “Про затвердження Державної цільової соціальної програми та запобігання бідності на період до 2015 року”, керуючись ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, та заслухавши інформацію департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради про роботу міської комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення, виконавчий комітет міської ради

                                               в и р і ш и в:


       1. Інформацію департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради про роботу міської комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення взяти до відома (додається).        

       2. Членам  міської комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення відповідно до функційних обов’язків:

       2.1 постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед СГД та мешканців міста про переваги отримання легальних доходів та в впродовж місяця провести засідання “круглого столу” у зв’язку із набуттям чинності Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці” із залученням суб’єктів господарювання та ЗМІ;

       2.2 подавати в департамент соціальної політики (О.Заклинська) щомісячно до 1 числа місяця, наступного за звітним, інформацію про вжиті заходи до суб’єктів господарської діяльності, в яких виявлено факти нелегального використання найманої праці згідно з додатком.

       3. Міському центру зайнятості (Г.Бандура) щомісячно до 1 числа місяця, наступного за звітним, подавати в департамент соціальної політики (О.Заклинська) інформацію про кількість зареєстрованих трудових договорів суб’єктами господарської діяльності, які були обстежені рейдовою міською робочою групою згідно з додатком.

       4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 08.10.2013 року № 529 “Про роботу міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення”.

       5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради (О.Заклинська).

       6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білика.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.