Розпорядження міського голови  "Про створення мобільної групи для оперативного реагуван..."  № 29-р від 30.01.2015р. 
Документ №29-р від 30.01.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про внесення змін до розпорядження міського голови від 30.01.2015 р. № 29-р
Розпорядження міського голови  №49-р від 03.02.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.02.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 30.01.2015р.  № 29-р
 


Про створення мобільної групи для оперативного реагування на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій



Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.01.2015 р. № 47-р «Про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації», та на виконання наказу начальника цивільного захисту області – голови обласної державної адміністрації від 27.01.2015 р. № 1 «Про переведення обласної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в режим роботи підвищеної готовності» і з метою підвищення готовності міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до дій за призначенням :


1. Перевести органи управління і сили цивільного захисту міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на режим функціонування у підвищеній готовності.


2. Утворити та затвердити склад мобільної групи для оперативного реагування на ліквідацію наслідків можливих надзвичайних ситуацій, у тому числі техногенного та терористичного характеру, забезпечивши її необхідними засобами цивільного захисту для виконання завдань за призначенням (додається).


3. Міському відділу УДСНС України в області (В. Мацалак), управлінню з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради (І. Влізло) організувати перевірку готовності до використання за призначенням всіх об’єктів цивільного захисту міста.


4. Міському відділу УМВС України в області (В. Шкутов) посилити охорону об’єктів життєзабезпечення населення.


5. Керівникам підприємств, установ, організацій – балансоутримувачів захисних споруд цивільного захисту міста забезпечити приведення в готовність захисних споруд до використання за призначенням.


6. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (Н. Микула), управлінню культури виконавчого комітету міської ради (М. Петрик), центральній міській клінічній лікарні (Т. Масляк), балансоутримувачам житлового фонду міста організувати обстеження підвальних приміщень закладів освіти, охорони здоров’я, житлових будинків щодо їх готовності до використання в умовах надзвичайних ситуацій.


7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради (І. Влізло).


8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Р.Гайду.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.