Розпорядження міського голови  "Про проведення в 2015р. рейдів з питань захисту прав ді..."  № 30-р від 31.01.2015р. 
Документ №30-р від 31.01.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Міську програму реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011-2015 роки
Рішення міської ради  №162 від 14.04.2011р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.02.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 31.01.2015р.  № 30-р
 


Про проведення в 2015р. рейдів з питань захисту прав дітей та профілактики правопорушень в мікрорайонах міста



       Згідно ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання Законів України “Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей”, “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, рішення ІХ сесії Івано-Франківської міської ради шостого демократичного скликання від 14.04.2011 №162-ІХ «Про Міську програму реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011-2015 роки», з метою координації зусиль у вирішенні питань соціального захисту дітей, надання практичної та методичної допомоги, консультацій з питань соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, організації роботи із запобігання дитячої бездоглядності та профілактики правопорушень серед неповнолітніх:

1. Провести в 2015 році в мікрорайонах міста рейди з питань захисту прав дітей та профілактики правопорушень  в мікрорайонах міста  згідно графіку (додаток 1) та за потребою.

2. Затвердити план з підготовки проведення рейдів з питань  захисту прав дітей та профілактики правопорушень в мікрорайонах міста (додаток 2).

3. Затвердити склад учасників проведення рейдів з питань захисту прав дітей та профілактики правопорушень в мікрорайонах міста (додаток 3).

4. Фінансовому управлінню (Г.Яцків) профінансувати транспортні витрати, пов’язані з проведенням в місті рейдів з питань захисту прав дітей та профілактики правопорушень в мікрорайонах міста.

5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного виконавця – службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради (З.Сливка).

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Михайла Вереса.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.