Рішення виконавчого комітету  "Про продовження дозволу на розташування тимчасових закл..."  № 658 від 22.12.2008р. 
Документ №658 від 22.12.2008р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2008



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.12.2008р.  № 658
м.Івано-Франківськ
 


Про продовження дозволу на розташування тимчасових закладів торгівлі та побутового обслуговування (кіосків, павільйонів) в м.Івано-Франківську


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради, керуючись Правилами забудови населених пунктів Івано-Франківської області, затверджених рішенням обласної ради від 22.11.2002р. №86-4/202 та “Положенням про тимчасові заклади торгівлі на території м.Івано-Франківська”, прийнятим на ХV сесії міської ради від 09.11.2000 р., виконавчий комітет міської ради


вирішив:


Продовжити дозвіл на розташування тимчасового закладу торгівлі:


1.1. Підприємцю Нестерук М. О. на вул. Незалежності, 67, кіоску з торгівлі періодичними виданнями друкованих засобів масової інформації, площею 2,5 м2, терміном на один рік.


1.2. Підприємцю Нестерук М. О. на вул. Дністровській, 3, кіоску з торгівлі періодичними виданнями друкованих засобів масової інформації, площею 2,5 м2, терміном на один рік.


1.3. Підприємцю Боднару Б. Б. на вул. Грушевського, 16, кіоску з торгівлі періодичними виданнями друкованих засобів масової інформації, площею 2,5 м2, терміном на один рік.


1.4. Підприємцю Строїчу П. С. на вул. Галицькій, 142, павільйону “Мрія” з торгівлі продпромтоварами, площею 20,0 м2, терміном на один рік з правом перереєстрації дозволу управлінням архітектури і містобудування за спрощеною процедурою протягом наступних двох років згідно з проектною документацією та угоди з виконавчим комітетом міської ради на право користування земельною ділянкою.


1.5. Колективному підприємству “Селенга” на вул. Василя Стуса, 17, павільйону з торгівлі продтоварами (із торговим залом для покупців), площею 30,0 м2, терміном на один рік.


1.6. Підприємцю Мідак Л. С. на вул. Галицькій, 49, кіоску з торгівлі продпромтоварами, площею 9,0 м2, терміном на один рік.


1.7. Підприємцю Рущаку Р. Т. на вул. Євгена Коновальця, 407, павільйону “ОМ” з торгівлі продпромтоварами (із торговим залом для покупців), площею 36,7 м2, терміном на один рік.


1.8. Приватному підприємству “Беррі” на вул. Гетьмана Мазепи, 169, павільйону-кафе “Росинка” (із торговим залом для покупців), площею 30,0м2, терміном на один рік.


1.9. Підприємцю Бервецькій С. В. на розі вул. Тринітарської – Шеремети, кіоску з торгівлі продтоварами, площею 7,6 м2, терміном на один рік.


1.10. Підприємцю Мартинюку А. П. на вул. Івана Миколайчука, 11, кіоску з надання побутових послуг “Ремонт взуття”, площею 12,0 м2, терміном в межах дії договору оренди земельної ділянки до 12.05.2009 р.


1.11. Відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківський міськмолокозавод” на вул. Івана Миколайчука, 11, павільйону “Молочні продукти” (із торговим залом для покупців), площею 30,0 м2, терміном на один рік з правом перереєстрації дозволу управлінням архітектури і містобудування за спрощеною процедурою протягом наступних двох років згідно з проектною документацією та угоди з виконавчим комітетом міської ради на право користування земельною ділянкою.


1.12. Відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківський міськмолокозавод” на вул. Євгена Коновальця, 100, павільйону “Молочні продукти” (із торговим залом для покупців), площею 21,0 м2, терміном на один рік з правом перереєстрації дозволу управлінням архітектури і містобудування за спрощеною процедурою протягом наступних двох років згідно з проектною документацією та угоди з виконавчим комітетом міської ради на право користування земельною ділянкою.


1.13. Підприємцю Безтільному Р. В. на вул. Гната Хоткевича, 44-46, кіоску “Ремонт взуття”, площею 8,0 м2, терміном на один рік.


2. Підприємцям (пункт 1 ) постійно (щоденно) утримувати прилеглу територію (по периметру 10 м від споруди) в належному санітарному стані. Біля тимчасових закладів торгівлі встановити урни для сміття встановленого зразка. Укласти угоду з перевізником на вивіз твердих побутових відходів згідно норм накопичення.


3. Після завершення терміну дії дозволу на розташування тимчасових закладів торгівлі, зобов’язати їхніх власників в 30-денний термін їх демонтувати, а ділянки, що використовувались, привести до належного стану.


4. При невиконанні пункту 3 тимчасові заклади торгівлі підлягають демонтажу в порядку, передбаченому чинним законодавством України.


5. Суб’єктам підприємницької діяльності забороняється встановлювати гральні автомати, призначені для проведення азартних ігор, які розташовані за межами приміщень (поруч тимчасових закладів торгівлі).


6. Зобов’язати суб’єктів підприємницької діяльності в організації роботи дотримуватись державної мови, Положення «Про розміщення зовнішньої реклами в місті Івано-Франківську» та використовувати ліцензійну музичну продукцію.


7. Суб’єктам підприємницької діяльності внести відповідні платежі за видачу дозволів на розміщення тимчасових закладів торгівлі та отримати в Дозвільному центрі міста Івано-Франківська витяги з рішення виконавчого комітету міської ради. В разі неотримання зазначеного рішення впродовж двох місяців від дня його прийняття, воно втрачає чинність.


8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови З.Фітеля та управління архітектури і містобудування.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.