Рішення виконавчого комітету  "Про роботу управління у справах сім'ї, молодіжної та ге..."  № 90 від 20.02.2007р. 
Документ №90 від 20.02.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.02.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.02.2007р.  № 90
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради у 2006 році



       У відповідності до рішення виконавчого комітету міської ради від 22.12.06 р. № 565 “Про план роботи виконавчого комітету міської ради на перше півріччя 2007 р.”, заслухавши інформацію начальника управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради В. Соловйова,  виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Інформацію про роботу управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради взяти до відома (додається).
  2. Враховуючи висновки юридичного відділу виконавчого комітету міської ради (копія службової записки від 11.01.07 р. № 13-ю додається), внести зміни до Положення про управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради. А  саме: в п. 1.1 та п. 3.1 виключити слова щодо спрямування управлінням  роботи служби у справах неповнолітніх виконавчого комітету міської ради.
  3. Продовжити на 2007 рік термін дії рішення ХХV сесії Івано-Франківської міської ради четверого демократичного скликання від 07.06.2005 р. “Про Програму військово-патріотичного виховання молоді м. Івано-Франківська на 2005-2006 р.”
  4. Управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради (В. Соловйов) активізувати діяльність молодіжного міськвиконкому (В. Кавінський), молодіжної ради (А. Середюк), студентської ради при міському голові (М. Боднарчук).
  5. Управлінням виконавчого комітету міської ради:  у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики (В. Соловйов); освіти і науки (М. Верес); комітету фізичної культури та спорту (В. Матешко); Івано-Франківському міському центру по роботі з дітьми за місцем проживання (С. Бервецька) до 31.03.2007 р. розробити та внести на розгляд виконавчого комітету міської ради проект Програми розвитку системи роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В.Кімаковича




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.