Рішення виконавчого комітету  "Про роботу Івано-Франківського міського центру соціальн..."  № 111 від 20.02.2007р. 
Документ №111 від 20.02.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.02.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.02.2007р.  № 111
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді за 2006 рік



       Заслухавши інформацію директора Івано-Франківського міського центру  соціальних  служб  для  молоді  Л. Дикун  про  роботу  Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та  молоді за 2006 рік, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Інформацію про роботу Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та  молоді за 2006 рік взяти до відома (додається).
  2. За сумлінне ставлення до виконання своїх посадових обов’язків директора Івано-Франківського міського центру соціальних служб для дітей сім`ї, та молоді (Л. Дикун) відзначити подякою міського голови.
  3. При формуванні структури міськвиконкому (О.Тупяк) передбачити у відповідності до типових нормативних структур  збільшення на три одиниці чисельності Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та  молоді.
  4. Фонду комунальної власності територіальної громади міста (М. Юсип) виділити додатково площі в приміщенні  за адресою: вул. Гординського, 10 для проведення групової та індивідуальної роботи.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В.Кімаковича.





Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.