Рішення міської ради  "Про створення відділу з питань охорони культурної спадщ..."  № 36/15-39 від 25.02.2009р. 
Документ №36/15 від 25.02.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.03.2009



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(39  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 25.02.2009р.  № 36/15-39
 


Про створення відділу з питань охорони культурної спадщини виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради



     На  підставі  Закону України  "Про охорону  культурної  спадщини",  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні, на виконання постанови Кабінету Міністрів від 26.07.2001р. №878 "Про затвердження списку історичних місць населених місць України",  постанови Кабінету Міністрів від 03.07.2006р. "Про порядок визнання населеного місця історичним",  вимоги прокуратури міста Івано-Франківська  "Про необхідність створення органу охорони культурної спадщини при виконавчому  комітеті  Івано-Франківської  міської  ради та з метою реалізації державної політики з питань охорони  культурної  спадщини в місті  Івано-Франківську,  забезпечення  збереження і використання  пам'яток, їх територій, зон охорони та режимних зон на території Івано-Франківської  міської  ради,  координації діяльності суб'єктів господарювання з охоронної та  реставраційної  справи,  міська рада


вирішила:


     1. Створити відділ з питань охорони культурної спадщини виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (орган охорони культурної спадщини) .

     2. Затвердити положення та перелік посад відділу з питань охорони культурної спадщини виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (додаток 1,2)   

     3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) провести розрахунок на утримання відділу з питань охорони культурної спадщини та передбачити відповідні кошти при розподілі бюджетних асигнувань на 2009р.

     4. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради В.Бойчука.




Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.