Рішення міської ради  "Про розгляд подання прокурора м. Івано-Франківська "Про..."  № 45/24-39 від 25.02.2009р. 
Документ №45/24 від 25.02.2009р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.03.2009



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(39  сесія)
5  демократичного скликання
 
від 25.02.2009р.  № 45/24-39
 


Про розгляд подання прокурора м. Івано-Франківська «Про усунення порушень законодавства про місцеве самоврядування та про енергозбереження»



Розглянувши подання прокурора міста Івано-Франківська від 14.01.2009 р № 16-вих та пояснення заступників міського голови О. Дерев'янка та Я. Яцишина, керуючись ст.ст. 17, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», ст.ст. 147, 147-1 Кодексу законів про працю України Івано-Франківська міська рада

вирішила:


1.        ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (А. Блащук) звітувати про господарську діяльність та фінансовий стан підприємства на черговій сесії Івано-Франківської міської ради.

2.        Зобов'язати ДМП  «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (А.Блащук) вжити вичерпних заходів щодо погашення в повному обсязі заборгованості за спожитий газ.

3.        ДМП  «Івано-Франківськтеплокомуненерго»   (А.   Блащук)   вжити вичерпних     заходів     щодо     зменшення дебіторської заборгованості споживачів за надані послуги ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», зокрема, здійснення   належної претензійно-позовної роботи та постійний контроль   за  здійсненням   примусового   виконання   рішень   державною виконавчою службою.

4.        ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (А. Блащук) щомісячно інформувати   заступника   міського голови О.Дерев'янка з приводу заборгованості за спожитий газ та дебіторської заборгованості перед ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

5.        Рекомендувати міському голові внести на чергову сесію Івано-Франківської міської ради подання про притягнення до дисциплінарної відповідальності заступника міського голови О. Дерев'янка.

  1. Скасувати рішення XXX IV сесії Івано-Франківської міської ради від 28.10.2008 року «Про виділення коштів на збільшення статутного фонду підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго».
  2. Контроль за виконанням п. п. 1-4, 6 рішення покласти на заступника міського голови О. Дерев'янка.

8.        Контроль за виконанням п.  5  рішення покласти  на керуючого справами міськвиконкому А. Лиса.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.